По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 287
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Заредили са с горчица на прах в Берьозка. 400 гр. - 3.90 лв.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 21:54 от Amiamo

# 106
Аз слагам аспирин в шампоана,вит Ц също преди малко даже

# 107
  • София
С каква цел слагате аспирин, витамин Ц, витамин Б комплекс? Какво е действието им?

# 108
Аспиринът е за растеж.Маската с вит Ц и бебешки шампоан е за изсветляване (боядисвана коса)

# 109
  • София
Колко таблетки аспирин на колко милилитра шампоан се слагат?

# 110
Аз слагам една таблетка в шепа с една-две капки вода и шампоан една доза и мия с масаж на скалпа,в шишето не,но варианти много

# 111
  • София
Аз слагам една таблетка в шепа с една-две капки вода и шампоан една доза и мия с масаж на скалпа,в шишето не,но варианти много

Благодаря!

# 112
Аз съм слагала 4-5-6 таблетки в цяло шише. Бях забравила за този метод, ще го почна пак Grinning

# 113
  • София
И косата ви расте по-бързо??? Къде да прочета какви са вариантите с прилагане на аспирин и шампоан?

# 114
Чела съм го на различни места и по форуми. Някои казват. че е само за блясък, други че е за растеж...така или иначе няма да навреди. Но много отричат слагането на няколко аспирина в шишето шампоан, защото с времето ставали различни хим. реакции и било по-добре на дози.  За резултата не мога да дам лично мнение.

# 115
  • Пловдив
Заредили са с горчица на прах в Берьозка. 400 гр. - 3.90 лв.
За цялата верига ли важи?  Например за Пловдив?  BlushGrinning
Редактирано:
Има и в Пловдив. Заредих 2 опаковки😉

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 19:42 от sunbeammm

# 116
SmileyЧестно казано аз го използвах за борба с пърхот. Но пък косата ми ставаше по-лъскава сякаш. Не знам дали би могло да има отношение към растежа. После спрях, защото започнах с масло от чаено дърво и така... Smiley

# 117
  • На изток от Рая
AraBesqUe, маслото от чаено дърво за растеж ли е? Какво количество се слага в шампоана?

Аз слагам течен кератин в шампоана си, който е против косопад, но забелязвам, че освен растежа, косата става по-плътна и доста лъскава.
Веднъж седмично спя с домашния еластисайзър ( кокосово масло и глицерин ) и отделно 4 пъти месечно си правя маска с кератин - този, който е като шапка.
 Определено постигнах добри резултати - косата ми доста порасна, стана по-тежка, плътна и има страхотен блясък.

ПП: А маската с горчица какъв ефект има? Не ви ли пари на скалпа  newsm78

# 118
  • Майнатаун
AraBesqUe, маслото от чаено дърво за растеж ли е? Какво количество се слага в шампоана?

Аз слагам течен кератин в шампоана си, който е против косопад, но забелязвам, че освен растежа, косата става по-плътна и доста лъскава.
Веднъж седмично спя с домашния еластисайзър ( кокосово масло и глицерин ) и отделно 4 пъти месечно си правя маска с кератин - този, който е като шапка.
 Определено постигнах добри резултати - косата ми доста порасна, стана по-тежка, плътна и има страхотен блясък.

А този течен кератин какво представлява и може ли да се ползва от бременни? Също така от къде го взимаш?Blush

# 119

Горчицата си пари, да. Има някои повече, други по-малко парят. Мисля, че има ефект обаче - то е синапа, който действа всъщност.
Кажи от къде вземаш тоя течен кератин, моля.

Общи условия

Активация на акаунт