По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 414
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
Искате ли да си направим едно 30-дневно предизвикателство за по-бърз растеж на косата? Например 30 дена без никакви сешоари, а може и да включим други правила? Аз се отчитам за последния един месец с новите витамини и течния биотин особено, както и 2 пъти на ден по 10 мин. масажи с обърната глава надолу*помага на кръвообращението*....с 2,6 см растеж. Като се има предвид, че съм си рязала връхчетата с по 1 милиметър 2 пъти за тоя месец. Сигурна съм, че ако почна да пия вода ще се засили работата, но нещо много я забравям.

Желаещи?
Забележителен растеж Simple Smile Не усещате ли омазняване на косата/скалпа с масажа два пъти днвено ?

Какви са витамините и течния биотин ?

# 451
Принцесата,какви продукти би препоръчала ?

# 452
Принцесо ампулите също ли са на Напура?

# 453
http://prikachi.com/images.php?images/692/9333692S.jpg

Обичам,  благодаря ти,  но виж снимката.  Къдриците ми се свиват така да се каже,  при естествен растеж 1.5 до 2 см месечно... Не изглеждат като 1.5 или два.  Едва ако расте с по 3 бих ги усетила като 1.5 или 2 Simple Smile на снимката съм без пяна,  само с крем и олио и маска преди това ест.  Ако сложа пяна,  стават доста малки букличките и бая обемни, демек скъсяват се още повече...:Д

За витамините бях писала в една тема,  ще ти копирам линка за изчерпателност.

http://bg-mam.ma/p/1031958/36753557

Течния биотин е от амазон.де и струва около 19 евро,  по 5000 микрограма на доза е.  Взех течен,  понеже е голям хайп в интернет и според повечето хора не води до пъпки както таблетките.  Аз не го пия всеки ден по 5000, по-скоро по 1000 до 2500. Кожата ми е супер,  не ме притесняват пъпки и тн.  
А иначе от масажите косата става обемна и пухкава,  като след сешоар.  Изобщо не ме омазняват,  ако съм с чисти ръце.  Дори почти всеки ден ползвам един серум за растеж с масажа на Плантур 21 от ДМ и нямам проблеми.

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 21:04 от bananadana

# 454
  • Варна
 Мисче да Анаген на напура,но с твоя скалп пропусни шампоана. Или поне първо тествай да не направим някоя беля.
 bananadana моля те дай линк за тоя биотин без пъпки  Laughing. Пила съм големи милиграми таблетки от айхерб уж пречистен-такова акне си докарах на дърти години,че .... #Cussing out
В момента почнах тия витаминища  по препоръка на гурото ми в грижата за косата Магнолия  Hug.
https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Coenzyme-B-Complex-Caps-12 … an-Capsules/14591

Страхотна коса имаш,а цветът ееееее уникален. Години наред бях червена във всякакви варианти,но за съжаление вече не ми е опция.

малката лисичка  за това лято съм заложила на Алтерна Инфинити ШиБ плюс термото за плажни къдрици на Ланза,което се оказа много сполучлив продукт въпреки,че го взех на прима виста без грам да познавам марката. Иначе предни години основно залагах на СС-то на Керастаз,имала съм и на Алтерна с леката фиксация,но малко несериозно подхождах и към двете.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 09:43 от prinzesata

# 455
  • В къЩи.
Принцеске, много често споменаваш Магнолия-това е някоя дама от форума ли? Има ли блог?
Ще ми е полезно да постнете кой какви блогове следи за грижа за косата. Praynig

# 456
Принцеске благодаря. Ще видя и аз някакви витамини. Биотина не ми е опция заради пъпки. Тъкмо оттървах от акнето след бременността. И не смея. За съжаление съм вече почти черна. Дано скоро се отмие пак да мина на червено.
Нещо и формата ми е никаква но няма да я отрежа.
Искам и др.да питам-косата ми като бременна растеше като луда, беше много хубава и не цъфтеше. Един  косъм не ми е паднал и до сега. Ясно,че е заради хормоните,но изпих промишлени количества магнезий,Фемибион(страхотни витамини за бременни),ФК и желязо. Възможно е да са оказяли влияние тези добавки нали? И мисля да си ги почна пак,поне желязото,фк и магнезия. Но ме е страх и от напълняване.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 11:36 от Мис Каролин Бингли

# 457
  • Варна
 Лия Магнолия е една мацка с прекрасна коса,огромен опит с профи козметиката и очарователен начин на описване на продуктите. Пише чат пат в профи темата,но напоследък рядко. Много от ревютата на първа страница са нейни. За съжаление и да има блог аз не знам за него......
 Хич не се оправям с тия блогърски чудесии и не знам как да търся.

# 458
Мис Каролин Бингли и аз бях с огромна коса по време на бременеенето и може би година след това. Гъста, дълга, плътна...Витамини не съм вземала понеже ми беше постоянно лошо. Вземах Пренатал след като родих по препоръка на личната. Не съм забелязала пълнеене. Пълнее се от ядене, не от суплементи. Ако ти влиаят на апетита и хапваш повечко ще напълнееш, но иначе не виждам как от едно хапче ще напълнееш.

# 459
Точно заради засиления апетит ще напълнея.

# 460
Мисче да Анаген на напура,но с твоя скалп пропусни шампоана. Или поне първо тествай да не направим някоя беля.
 bananadana моля те дай линк за тоя биотин без пъпки  Laughing. Пила съм големи милиграми таблетки от айхерб уж пречистен-такова акне си докарах на дърти години,че .... #Cussing out
В момента почнах тия витаминища  по препоръка на гурото ми в грижата за косата Магнолия  Hug.
https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Coenzyme-B-Complex-Caps-12 … an-Capsules/14591

Страхотна коса имаш,а цветът ееееее уникален. Години наред бях червена във всякакви варианти,но за съжаление вече не ми е опция.

малката лисичка  за това лято съм заложила на Алтерна Инфинити ШиБ плюс термото за плажни къдрици на Ланза,което се оказа много сполучлив продукт въпреки,че го взех на прима виста без грам да познавам марката. Иначе предни години основно залагах на СС-то на Керастаз,имала съм и на Алтерна с леката фиксация,но малко несериозно подхождах и към двете.

https://www.amazon.de/SBR-Nutrition-5000Mcg-k%C3%BCnstlichen-Kon … +biotin&psc=1

Това е биотина. Благодаря ти. : ) Иначе не знам как направи връзката с червеното и дали беше към мен, но мойта коса е тъмнокестенява. На слънце или лампа изглежда 1 тон по-светла и леко рижавее, но иначе си е тъмна. : )

# 461
Мис Каролин Бингли и аз бях с огромна коса по време на бременеенето и може би година след това. Гъста, дълга, плътна...Витамини не съм вземала понеже ми беше постоянно лошо. Вземах Пренатал след като родих по препоръка на личната. Не съм забелязала пълнеене. Пълнее се от ядене, не от суплементи. Ако ти влиаят на апетита и хапваш повечко ще напълнееш, но иначе не виждам как от едно хапче ще напълнееш.
Аз пълнея от едно хапче  Joy Без да ми се засилва апетита. Каквито и витамини да пия, качвам 2-3кг

bananadana, на снимката отзад на косата, все едно гледам моята. И дължина и форма и чупки  Grinning  На моменти чупките ми са повече, на момента фриза.

# 462
  • В къЩи.
Аз се чудя от къде се взеха тези +2кг ,като не се храня повече ,а то било от витамините,който пия. ooooh!
Изобщо не се бях замислила,че те са причината. Embarassed

# 463
И аз дебелея когато пия витамини и добавки. То не конкретно от самите тях, ами от апетита, който ми отварят и който аз не мога да озаптявам.Laughing

# 464
Хора, това са глупости. Аз би трябвало да съм станала слон, толкова витамини съм изпила през последните години. От витамин Б комплекс дори по-лесно се отслабва на теория поне, понеже забърза метаболизма. Няма причина на практика резултата да е по-различен. :Д Дори от антибебе хапчето не се качват толкова мазнини, колкото се задържа вода (бая вода) и евентуално се увеличава апетита от синтетичните хормони. Но от витамини... :Д

Бих ви препоръчала вит. Д за отслабване дори, понеже влияе позитивно на инсулиновата чувствителност, а и повечето хора имат дефицит на вит. Д. Зависи какви витамини пиете!

Общи условия

Активация на акаунт