По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 219
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Пила съм Мерц, Ревалид не съм.
Не видях никакъв ефект в/у косата, само на д-то ми се отрази и то неблагоприятно. Grinning

# 76
Записвам се при вас, момичета, в издирване на нещо полезно срещу косопад- за мен, и за по- бърз растеж и против цъфтежи за дъщеря ми.

В началото на темата четох за оплаквания при деца, моята малката имаше нещо като пърхут, препоръчаха ни шампоана Нахткерцен на д-р Тайс и съм доволна, поизчистиха се.

Маслата, виждам, че много ги ползвате, а аз нещо не се разбирам с тях  Confused Рициновото знам, че много помага за косопад, втривате ли го в корените? Различни масла ли ползвате за дължините? Удачно ли е смесването им или всеки път ползвате различно?

# 77
Против цъфтеж мога да препоръчам маракеш за връхчетата.
И аз още съм в издирване на нещо полезно срещу косопада.
Смятам да заложа вече на някоя от рецептите на баба Ванга , то какво ли не си измазах по главата.

# 78
https://www.enzo.bg/davines/naturaltech-energizing-shampoan-stim … stezha-na-kosata/
Това действа ли добре или гелът е по-добре?

# 79
Едно тип-че от дядо ви... L'oreal Serioxyl to grow hair

# 80

Къде се намира ?

# 81

Къде се намира ?
От амазон ... По-добре е от миноксидила, защото миноксидила действа докато го използвате, а това на лореал (синя бутилка)  не спира растежа на косата, дори  след като спрете да го използвате

Пс : Намерих го в български сайт, но не мога да препоръчам сайта, тъй като не съм чувал за него...

# 82
Цоп в темата! Отрязаха ми 4-5 см, исках 2 ама тя прецени, че трябва повече. Имах само 5 см за да е до кръста, а сега пак станаха 10! Доста ме е яд. Ама какво да се прави. Пак наново сега ...😊
Приемам идеи за добавки и нещо действащо наистина.

# 83

Къде се намира ?
От амазон ... По-добре е от миноксидила, защото миноксидила действа докато го използвате, а това на лореал (синя бутилка)  не спира растежа на косата, дори  след като спрете да го използвате

Пс : Намерих го в български сайт, но не мога да препоръчам сайта, тъй като не съм чувал за него...
Сайтът е надежден! За колко време стига този флакон?

# 84

Къде се намира ?

Сайтът е надежден! За колко време стига този флакон?
УЖ би трябвало да свършва за месец и половина, но е за 3, мооже би 4 седмици...

# 85
И има полза, така ли?

# 86
Да. Но не е нужно да слушате мен, може да потърсите коментари за продукта в google. Simple Smile

# 87
Да. Но не е нужно да слушате мен, може да потърсите коментари за продукта в google. Simple Smile
Това ми ясно, ама знам и как се манипулират отзиви. Онзи ден писах такъв за една тур. агенция и те си го изтриха

# 88
Здравейте момичета !
Случайно ми излезе темата и понеже имам опит - да кажа .
За мен маската с тривитаминол ( конските витамини ) прави чудеса .За бръз растеж също от ветеринарната аптека или от интернет  - шампоан  за коне ( има различни).Противопоказен есамо за много сухи коси , иначе просто измивате с него , отмивате го хубаво и после държите маската или балсама малко по-дълго , напр. 3-5 минути и отмивате .
Дано съм била от полза на някого .

# 89
Някои хора с проблем с растежа на косата (има такова генетично заболяване, при което косата изобщо не расте и е доста рядка), които пият биотин и споделят постигнатите резултати. Понеже едното ми дете има това заболяване и за това знам за биотина.
Иначе аз редовно правя му маска от 1 жълтък (домашни яйца), био кокосово масло и маслко зехтин отново био. Косата е малко по- "жива", не толкова тънка.

Общи условия

Активация на акаунт