По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 281
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте момичета !
Случайно ми излезе темата и понеже имам опит - да кажа .
За мен маската с тривитаминол ( конските витамини ) прави чудеса .За бръз растеж също от ветеринарната аптека или от интернет  - шампоан  за коне ( има различни).Противопоказен есамо за много сухи коси , иначе просто измивате с него , отмивате го хубаво и после държите маската или балсама малко по-дълго , напр. 3-5 минути и отмивате .
Дано съм била от полза на някого .

И двата продукта съм ги ползвала. Не съм доволна! Sad

# 91
Против цъфтеж мога да препоръчам маракеш за връхчетата.

Какво е това маракеш и къде мога да го намеря?

# 92
  • Sofia, Bulgaria
Маракеш го има в Златна рибка. Може и на други места, де, но аз от там съм го взимала. Там май предлагат всичките им продукти.

# 93
Против цъфтеж мога да препоръчам маракеш за връхчетата.

Какво е това маракеш и къде мога да го намеря?

# 94
  • София
Едно тип-че от дядо ви... L'oreal Serioxyl to grow hair
Пс : Намерих го в български сайт, но не мога да препоръчам сайта, тъй като не съм чувал за него...

В Аrlen дали са чули, че сега има черен Friday, black week, black weekend?!

# 95
  • София
Едно тип-че от дядо ви... L'oreal Serioxyl to grow hair
Пс : Намерих го в български сайт, но не мога да препоръчам сайта, тъй като не съм чувал за него...

В Аrlen дали са чули, че сега има черен Friday, black week, black weekend?!
Да, чули са ... получих имейл - с отстъпки до -50% - така обещават.

# 96
  • София
Следобед и аз получих имейл за черен петък до -50% в Арлен, но те не знаят на кои продукти ще има намаление.

# 97
Здравейте мами...тъй като.вчера бях на фризьор,обесних и че искам прическа боб т.т отпред да е дълга а отзад малко по къса..та взе,че ме направи патешко дупе..е полудях Sad(( сега искам бързо да порасне, моля ви за съвети за бърз растеж маски,мазила и др. Благодаря предварително

# 98
Хининова вода

# 99
  • Шумен
Маски с тривитаминол, шампоан Дермокан - тези двете са от ветеринарна аптека. Има едни ампули за растеж на косата, а може да пиете и витамини за коса, кожа и нокти.

# 100
  • София
Какво е прическа "патешко дупе"?

# 101
Какво е прическа "патешко дупе"?
Laughing
И аз това се зачудих Simple Smile

Тази тема съвсем е замряла.

# 102
Нааай-накрая, на 28г. намерих начин да накарам косата ми да расте!! Blue HeartBroken HeartGift HeartGreen HeartCupid

Фризьорката, при която отидох, наистина ми запази дължината- на един кичур отзад, а всичко останало го накълца, обема ми стана около ушите и заприличах на палатка в главата Sad  Взех си тоник на билка против косопад- даже не вярвах че ще ми подейства. Започнах да ям и ленено семе... и тази коса полудя.

Сега не знам дали е от лененото семе или от тоника на "Билка". Няма значение- продължавам и с 2-те KissPurple Heart А допълнителни си правя и маски с яйце.

# 103
Здравейте Hug Надявам се да приемате нови попълнения  Grinning Доста дълго ви чета ,и най-накрая реших да пиша Simple Smile Това лято доста късо си отрязах косата ,пробвах какво ли не от написаното в интернет,но не забелязвах много голям ефект от всичко до сега което съм ползвала . Единствено от Дермокана съм доволна ,защото го ползвам от скоро и виждам че вече ми  расте повече от обикновено косата Simple Smile Приятна вечер  bouquet

Скрит текст:
Нааай-накрая, на 28г. намерих начин да накарам косата ми да расте!! Blue HeartBroken HeartGift HeartGreen HeartCupid

Фризьорката, при която отидох, наистина ми запази дължината- на един кичур отзад, а всичко останало го накълца, обема ми стана около ушите и заприличах на палатка в главата Sad  Взех си тоник на билка против косопад- даже не вярвах че ще ми подейства. Започнах да ям и ленено семе... и тази коса полудя.

Сега не знам дали е от лененото семе или от тоника на "Билка". Няма значение- продължавам и с 2-те KissPurple Heart А допълнителни си правя и маски с яйце.
а този тоник на "Билка" как изглежда и колко пъти го ползваш?  bouquet

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 09:26 от bubanka

# 104
http://www.multipharm.eu/product/1932/bilka-tonik-za-zdrava-kosa … osopad-200ml.html ето го.

Слагам го след баня задължително, а понякога и на суха коса. Само в корените обилно и покривам с кърпа. Усеща се парене.

Някой слагал ли е строшени хапчета (Б-комплекс, Витамин Ц и аспирин) в домашна маска за коса?

Общи условия

Активация на акаунт