По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 329
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Аз разреждам в шепа. Бубанка вече сподели,че в шишето.😊

не, не в самото шише с ш-н
в една малка чашка, за да мога добре да разтворя продукта във водата за конкретното измиване

bubanka, много добра идея за протеинов балсам след кокосовата маска/аз нанасям само по дължините, защото те са ми проблем/, имам един Денсифик от сума ти време, ще му намеря по този начин приложение.
Иначе, аз също от години разреждам шампоана - слагам в ръката малко количество и оставям от косата ми да се стече вода/мия с наведена надолу глава/.

моята коса не търпи протеин /трудно се спогажда дори с балансирани серии - ш-н може, но маска или б-м Sad /, едвам изхабявам една отдавна купена серия - само така й намерих приложение Simple Smile

# 601
Здравейте, записвам се в борбата за дълга коса. Smile След едно омбре и един брутален стресов косопад миналото лято, косата ми беше в окаяно състояние. Изравних цвета, подмених продуктите, спрях пресата и към момента си е върнала нормалния за нея обем/гъстота, но дължините ми не мърдат. Преди косата ми растеше сравнително бързо и от дължина над рамото стигаше под плешките за година и половина. Сега през последната година сякаш не е мръднала и см. Sad Бях чела, че след косопад косата се възстяновява и разликата в посока гъстота, а не дължина, но не знам дали е така.
Искам да попитам: разреждате шампоана в шепата преди да сложите на косата или в бутилката? Това винаги ли го правите или само след маска с кокосово масло?
И при мен се получи така- След много силен косопад преди 3-4 години гъстотата на косата ми в горната част се възстанови напълно (нови растежи), но дължините са рехави(растежите не са се изравнили с дължината на косата.)Гъста е до рамената горе долу, по надолу е много рехава. Ако н е ме беше жал щях да я подстрижа.
Когато имам косопад сякаш спира да ми расте коса и само пада.И аз имам усещането, че растежа някак се забавя докато се повъзстанови косата.

От както се помня разреждам шампоан в една чашка.Имам много сух скалп и ако нанеса концентрат шампоан след това много ме  сърби и ми се лющи направо.Дори и от професионалнит е.

# 602
  • София
И аз си разреждам шампоана, от години, но директно в тубичката, разклащам добре. Понякога пазя празно шишенце и от нов шампоан отсипвам и разреждам и в двете.

# 603
  • Sofia, Bulgaria
Аз също си разреждам шампоана с вода, защото прочетох във форума и съм по-доволна. Разреждам само дозата за измиване.

# 604
  • София
А какъв ефект да очаквам от разреждането? По щадящо е за косата, измива по-добре или?

# 605
за мен измива по-добре /особено скалпа/ и по-лесно се отмива
пробвай за 1-2-3 измивания и ще прецениш сама дали разреждането ти харесва Simple Smile

# 606
  • Sofia, Bulgaria
Аз също съм по-доволна от измиването, но и също така виждам, че е по-щадящо за дължините ми. Ама може и да си въобразявам, но откакто го разреждам имам по-малко разхвърчаване и с финиш, доста по-лесно си заглаждам краищата.

# 607
  • София
Ползвали ли сте този шампоан? Отзиви? Simple Smile

# 608
  • София
Аз съм го използвала, даже заедно с балсам с чесън и особен ефект не видях. Не купих отново. Майки ми също го пробва и също не остана доволна.
Моята коса ставаше някак по-суха след него, но бях готова да се примиря за някакъв период, стига да действа за косопад и растеж, но при мен не се случи.

# 609
  • София
Lace., благодаря! Препоръчват го да се ползва с балсама. Ясно защо върви реклама във ФБ.

# 610
Някой пробвал ли новият серум за ускорен разтеж на Евтерпа? Цената е 7лв.предложиха ми го в магазина но така и не го купих

# 611
Записвам се да ви следя.И аз съм в графата "Искащи дълга коса".Сега ми малко под раменете, но искам да дръпне на дължина още малко поне.Правя доста неща за нея, но и пресата използвам, че иначе съм много бухнала, и не мърда много на дължина.

# 612
За бавнорастяща коса като моята приемането на само биотин 10 000 mcg по 1-2 на ден добре ли е?

# 613
  • Sofia, Bulgaria
Аз от биотина не видях кой знае какъв растеж, освен растеж на глада. Бях като вълк. А взимах доста по-малка от посочената от теб доза.

# 614
  • Варна
 Помага Биотина,но аз се изприщих като пубер от него тъй,че при всеки е различно. 5000мг. пиех някакъв пречистен уж от айхерб.

Общи условия

Активация на акаунт