По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 320
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Ползвали ли сте този шампоан? Отзиви? Simple Smile

Майка ми беше купила този шампоан за около 5 лева и не остана доволна

# 616
Моля Ви, помогнете! Може би вече стана 3 или 4-та седмица след като съм използвала чесън за растеж, НО когато косата ми е мокра мириса се завръща, докато не изсъхне и след като вляза в банята - отново и отново... с какво ли не я напръсках, с какво ли не я измих, резултат - НИКАКЪВ! Дори  намразих чесън...😁 Ясно ми е, че не съм направила нещо като хората. Престоях 2часа след като го втрих  в корените и  преди да се измия, понеже си направих маската с тривитаминол. Някой, ако има идеи с какво да се намажа пак, че да се неутрализира миризмата - ПРИЕМАМ! Simple Smile)

# 617
Моля Ви, помогнете! Може би вече стана 3 или 4-та седмица след като съм използвала чесън за растеж, НО когато косата ми е мокра мириса се завръща, докато не изсъхне и след като вляза в банята - отново и отново... с какво ли не я напръсках, с какво ли не я измих, резултат - НИКАКЪВ! Дори  намразих чесън...😁 Ясно ми е, че не съм направила нещо като хората. Престоях 2часа след като го втрих  в корените и  преди да се измия, понеже си направих маската с тривитаминол. Някой, ако има идеи с какво да се намажа пак, че да се неутрализира миризмата - ПРИЕМАМ! Simple Smile)
Изплакване на косата с вода с оцет би трябвало да неутрализира миризмата

# 618
  • На изток от Рая
Цитат
Някой, ако има идеи с какво да се намажа пак, че да се неутрализира миризмата
Изплакни си косата с вода и лимонов сок.

# 619
Здравейте , искам да ми дадете съвет. Какви маски за коса  си правите за растеж? От кои сте доволни  и  кой препоръчвате.Колко пъти в седмицата и по колко време  трябва да стойте с  маската

# 620
Аз не съм си правила маски, а използвах хининова вода

# 621
За растеж съм опитвала всякакви маски с масла , яйца и всякакви глупости които пишат. Не мога да кажа дали расте защото не съм следила чак толкова а и тя моята бавно си расте и аз спирам да я меря и т.н , отказала съм се от идеята ,че нещо ще я накара да расте Sad Иначе пробвай , може при различните хора да действа различно , опитай с бадемово масло - уш от него расте. Пробвай жълтък и кисело мляко с бадемово масло - пробвала съм , дори да не расте ще направи косата много красива. Пробвай хининова вода , и нея я хвалят.
Напоследък все ми излизат реклами на едни продукти на Hair jazz и всички са доволни и се качват разни подлъгващи снимки с коса до раменете и след година до кръста..иска ми се да е истина , не знам дали действа. Ако някой е пробвал да каже , ще съм благодарна.

# 622
  • София
Здравейте , искам да ми дадете съвет. Какви маски за коса  си правите за растеж? От кои сте доволни  и  кой препоръчвате.Колко пъти в седмицата и по колко време  трябва да стойте с  маската

Икаров Стимулант за коса и Ампули на Виши. Но с тях се процедира повече от 6 месеца.
Маска, която можете д аси направите вкъщи е от 1 жълтък, малко ракия или спирт и бадемово масло ( около лъжичка понеже е мазно), ако искаш може да прибавиш и Икаров Стимулант за коса. С това се стой колко можеш 2-3 часа. Прави се веднъж на семица Simple Smile

# 623
За растеж съм опитвала всякакви маски с масла , яйца и всякакви глупости които пишат. Не мога да кажа дали расте защото не съм следила чак толкова а и тя моята бавно си расте и аз спирам да я меря и т.н , отказала съм се от идеята ,че нещо ще я накара да расте Sad Иначе пробвай , може при различните хора да действа различно , опитай с бадемово масло - уш от него расте. Пробвай жълтък и кисело мляко с бадемово масло - пробвала съм , дори да не расте ще направи косата много красива. Пробвай хининова вода , и нея я хвалят.
Напоследък все ми излизат реклами на едни продукти на Hair jazz и всички са доволни и се качват разни подлъгващи снимки с коса до раменете и след година до кръста..иска ми се да е истина , не знам дали действа. Ако някой е пробвал да каже , ще съм благодарна.

Пробвала ли си с яйце и банан

# 624

Пробвала ли си с яйце и банан
Ами не , някак не ми се иска да си слагам банан на косата , не знам дали ше успея да я измия добре

# 625
Банана се разбива с блендер, миксер или каквото имаш до еднородна каша, измива се безпроблемно.

# 626
Ами ще се пробва , но не се надявам на нищо да накара косата ми да расте..просто не иска и това си е.

# 627
А как се храниш? Достатъчно протеини и мазнини приемаш ли /мазнини-като ядки, зехтин, кокосово масло и т.н/. Ако се храниш добре, може да помислиш за пиене на биотин или други витамини. Също има различни серуми и ампули. А и също преси, маши ползваш ли ?

# 628
Не ползвам преси и маши - най много веднъж два пъти в годината за някакъв повод си къдря косата.Не съм пробвала с витамини , обмислях зимата и така и не си взех , май трябва да си взема. Ампули също не съм пробвала за растеж. Горе споменах , че за растеж съм използвала кокосово и бадемово масло , тривитаминол , хининова вода , маски с яйца , мляко , масла.

# 629
Аз не съм си правила маски, а използвах хининова вода

Как я използваш и колко пъти на ден ?  На коя марка испозлваш

Използвам я след всяко къпане на косата
Тя трябва да е влажна, не мокра или суха
Използвах тази
http://bilko.bg/userfiles/productlargeimages/product_8295.jpg
Държа да кажа, че имам добро впечатление от нея
Поне при мен нямаше никакъв проблем

Общи условия

Активация на акаунт