По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 191
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
По- добре разделен прием , една доза на закуска, една на вечеря, така да се усвоят повече съставките
Поне така са ми казвали и си го спазвам с всички витамини и хр добавки ..

# 691
По- добре разделен прием , една доза на закуска, една на вечеря, така да се усвоят повече съставките
Поне така са ми казвали и си го спазвам с всички витамини и хр добавки ..

Благодаря!

# 692
Аз ги приемах на един път.

Последна редакция: чт, 25 окт 2018, 08:10 от Бухали и Сови

# 693
Aко дозата е 4 таблетки на веднъж, значи трябва да се вземат 4-те на веднъж. Те са създадени да се усвоят в този си вид. Ако на инструкциите пише, че трябва да се вземат 4, вземаш 4.

# 694
Aко дозата е 4 таблетки на веднъж, значи трябва да се вземат 4-те на веднъж. Те са създадени да се усвоят в този си вид. Ако на инструкциите пише, че трябва да се вземат 4, вземаш 4.
На опаковката пише- две таблетки дневно. Не пише дали наведнъж или на два приема.

# 695
Здравейте,от много време никой не е писал тук.. снощи изчетох цялата тема,днес си направих гел от ленено семе,въпросът ми е вие отмивахте ли го след нанасяне на косата? Доколкото чета из интернет,някои го отмиват,други не ?

# 696
Аз си го правих като масла и го миех лененото семе.
Ако си руса малко променя цвета.

# 697
А резултат за сгъстяване или растеж имаше ли?

# 698
Е как ще се сгъсти косата от един гел? Това е генетично заложено и тези маски според мен не могат да го променят. Каквото е заложено това е.

# 699
От лятото имам косопад,на приливи и отливи и гъстотата от тогава до сега е... Sad Нищо общо с гъстотата и плътността преди този ужасен косопад,чувствам я рядка,лека и вяла,правя й много маски,накупила съм какво ли не. Просто искам да си стане както беше

# 700
Кристина ,ще стане. Време трябва. Косата се възобновява и отново ще израсте,ще се възстанови.
Преди има няма 6-7 години и аз така бях. Борих косопад от диети и стрес с какво ли не. И напролет вече след повече от 6 месеца косопад си купих комбинирани витамини и за 2 седмицш косопада спря.
Все си мислех,че косата ми е наполовина. Ходих на дерматолог. Казах,искам  гъста коса. Той ми вика"е по -гъсто от това накъде". Проблема ми явно беше само в моята глава,но аз си знам косата и наистина ми капеше зверски.
Нещата се нормализираха за около година и малко.
Аз пиех Приорин, цинк и биотин, А-Я витамини,ФК, маски със зехтин,жълтък и отвара от коприва( и на чай и обливки). Това помогна също. Много е неприятно.
Ще премине.

# 701
Да със времето ще се възстанови до обичайното си състояние,
но няма как да стане по - гъста от преди Simple Smile

# 702
Благодаря ви, момичета Kissing Heart много съм се шашнала нещо тия дни,дано се възстанови по-бързичко

# 703
Здрравейте, момичета.
Ще ви напиша и моята рецепта.
Нека да започна от там, че косата ми беше страшно изтощена. И най-вече от постоянното боядисване. Пролет и есен коренна промяна в цветовете. Започнах да си правя маски и да си подстригвам връхчетата на месец и половина близо 2, и заедно с това си правя от тази маска през седмица и определено забелязвам ефект.
Продуктите са следните:
1с.л. масло от Авокадо (използвам на Икаров)
1с.л. Бадемово масло (отново съм си взела на икаров)
1с.л  Рициново масло
1/2 с.л. Глицерин (взех си го от Лили дрогерията, марката е VZK)
1/2 с.л. Пантенол 5% (разтвора отново е на VZK и е закупен от Лили)

Смесвате всичко това и стоите с шапка или кърпа на главата поне час и след това измивате обилно с шампоан и сте готови.
След баня дори и да изсушавате косата си, наистина ви препоръчвам да си вземете термозащитно олио за коса. Наскоро взех на Глис сухото олио и останах доста впечатлена. Дори от 2 месеца не съм включвала пресата си за коса. Изсушавам си косата със сешоар и се радвам на жизнена коса. Другото, което мога да кажа е, че със сешоара косата не се слепва така гадно, както с пресата и си имате и обем, които не се налага да правите с тупиране на косата. Прикачвам и видео показвайки как най-лесно можете да изсушите косата си. Ух, да живее YouTube и безсънните нощи в откриване на нови неща.
ето и видеото: https://www.youtube.com/watch?v=sfmyWtFQu_U
Целувки, момичета и дано съм ви помогнала!

# 704
Имам съмнение относно маслата на Икаров
преди години съм взимала кокосовото, защото по магазините трудно се намираше друго. Сега взимам чисто студено пресовано кокосово и няма нищо общо с това на Икаров.. предполагам и другите маска на Икаров са с ниско качество

Общи условия

Активация на акаунт