По-бърз растеж на косата - тема 9

• 117 182
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
Три витаминол (даже не знам дали правилно го изписвам) много помага на всички,които познавам.На мен също ми расте от него косата,но ми идва много силен и започва да пада.Има ск странични ефекти,не съм запозната най-общо ти споделям..Друга алтернатива е да си вземаш връхчетата на всеки два месеца.Максимум 2.Колкото по-често толкова по-добре.И не я подстригвай с полировчик,да не изтънее 😬Пробвай да я миеш 2 пъти в седмицата.Също надявам се избягваш преси,маши и разни такива уреди.След като я измиеш я остави да изсъхне сама.Връзвай я,ползвай всеки ден кристали.Аз си слагам при всяко сресване Simple Smile При мен лично връзването даде огромен резултат.И вчесвай винаги оърво връхчетата после премини към корените.Надявам се да ти се получи с три витаминола без странични ефекти,както при мен Simple Smile

Косата ми е сравнително здрава като се има предвид, че преди месеци беше мината с блондор.
Не ползвам често маши, а сешоар дори нямам.
Краищата ми цъфтят на около 4 месеца зависи колко често ползвам преса.
От два месеца даже три вече обапе спрях да ползвам кристали, защото повечето са   с основавата на силиконй, които в дългосрочен план влияят много зле на косата

Силиконите не влияят зле на косата в дългосрочен план! За да не се натрупват, косата се мие периодично с дълбоко почистващ шампоан.

# 676
Скрит текст:
Три витаминол (даже не знам дали правилно го изписвам) много помага на всички,които познавам.На мен също ми расте от него косата,но ми идва много силен и започва да пада.Има ск странични ефекти,не съм запозната най-общо ти споделям..Друга алтернатива е да си вземаш връхчетата на всеки два месеца.Максимум 2.Колкото по-често толкова по-добре.И не я подстригвай с полировчик,да не изтънее 😬Пробвай да я миеш 2 пъти в седмицата.Също надявам се избягваш преси,маши и разни такива уреди.След като я измиеш я остави да изсъхне сама.Връзвай я,ползвай всеки ден кристали.Аз си слагам при всяко сресване Simple Smile При мен лично връзването даде огромен резултат.И вчесвай винаги оърво връхчетата после премини към корените.Надявам се да ти се получи с три витаминола без странични ефекти,както при мен Simple Smile

Косата ми е сравнително здрава като се има предвид, че преди месеци беше мината с блондор.
Не ползвам често маши, а сешоар дори нямам.
Краищата ми цъфтят на около 4 месеца зависи колко често ползвам преса.
От два месеца даже три вече обапе спрях да ползвам кристали, защото повечето са   с основавата на силиконй, които в дългосрочен план влияят много зле на косата

Силиконите не влияят зле на косата в дългосрочен план! За да не се натрупват, косата се мие периодично с дълбоко почистващ шампоан.

Може и така да е, но косата ми и без кристали е добре.
Здрава е, почти не цъфти, но не расте

# 677
  • София
За който се интересува, в момента в iherb има промоция 22% на продуктите за коса (по случай годишнината им всеки ден е нещо различно). Преди малко се сетих да погледна и си поръчах от тези четки https://www.iherb.com/pr/Artnaturals-Detangling-Hair-Brush-2-Pie … 7747?rcode=ULO135 - имам подобна, купена от фризьорката, за моята къдрава коса е най-доброто! Тук за същите пари са 2 броя, за който се интересува. Wink Кодът ще е валиден още 3 часа май ми излизаше, след това (при тях утре) ще е нещо друго на промоция с подобен код.

# 678
Видях, че някой нагоре беше споменал рициновото масло. Не съм го ползвала за коса, но преди няколко години го нанасях за сгъстяване на миглите, и имаше видим ефект, дори околните го забелязваха. Недостатък е, че леко дразни очите ми и понякога се подуват от него. Ако някой има идея с какво мога да го заменя (за растеж на миглите), нека сподели.
А за косата - почнах маските с тривитаминол (1 седмично), че наесен косата ми много пада. Дано да има ефект.

# 679
Със серум за мигли. ДОри този на балеа за по 2-3 евро имаше някакъв ефект при мен-има биотин и хидратация в него. Не може да се сравнява с М2лашес или другите скъпи серуми (някои от тях пълни с хормони и други гадости, но действат!), но си е супер оферта. Можеш да пробваш и алое вера гел. Моите мигли в момента много са се сгъстили и са супер дълги дори от течния биотин, който приемам.

В гимназията имах и страхотни резултати с бадемово масло, което затоплях, оставях на миглите по 20 мин сутрин и вечер и после с напоен с розова вода памук премахвах излишъка. Не слагах спирала за около 8 седмици и накрая след тази терапия всички ме питаха как и защо миглите ми са толкова яки и дали са изкуствени. Много просто: порция ген, спиране на спиралата за известно време и добра уплътняваща хидратация от бадемовото. Simple Smile

# 680
Здравейте,
Включвам се и аз с моя проблем : юли месец подстригах косата си късо (до раменете-къдрава е), тъй като много се заплиташе и имаше нужда от скъсяване в дължината - беше почти до кръста.
Проблемът ми е, че от тогава до сега не е порастнала въобще. Ползвам маски на Лореал, за да я омекотят и да се разресва по-лесно, използвам кристали.
Не използвам преса за коса повече от няколко пъти на година. Сешоар рядко използвам.
Въпросът ми е : каква маска да използвам, за да "съживя" растежа?
Благодаря Ви предварително.

# 681
Здравейте,
Включвам се и аз с моя проблем : юли месец подстригах косата си късо (до раменете-къдрава е), тъй като много се заплиташе и имаше нужда от скъсяване в дължината - беше почти до кръста.
Проблемът ми е, че от тогава до сега не е порастнала въобще. Ползвам маски на Лореал, за да я омекотят и да се разресва по-лесно, използвам кристали.
Не използвам преса за коса повече от няколко пъти на година. Сешоар рядко използвам.
Въпросът ми е : каква маска да използвам, за да "съживя" растежа?
Благодаря Ви предварително.

Витамин А и B7 засилват растежа на косата до колкото знам. Вторият се нарича още и ,,биотин,,
Не мисля , че ще си навредиш ако опиташ да пиеш тези витамини или ако просто си купиш някакви мултивитамини. Също можеш да си ги набавиш и от храната , провери кои храни съдържат витамини от група А и Б , храненето оказва влияние върху кожата и косата (поне така твърдят много хора).
Иначе при мен помагат маски с яйце , тривитаминол , кокосово и бадемово масло. Определено косата изглежда по - добре , за растежа - поне малко го засилва ( аз си мерех косата на няколко месеца , като правех маски на всеки 2 седмици.

# 682
Рициново масло,зехтин и витамин А + 1 жълтък. Това си правех преди години за растеж. Всякакви маслени маски, има,мпули и шампоани-Алфапарф ампулите, Ревалид, най-различни. Хининова вода преди години беше доста популярна. Аз не ползвам сега, но съм имала ефект от нея. Изтънява косъма обаче. Стимулант на Икаров,бадемово и кокосова масло. Най-сигурното и без което не може-добавки за коса-цинк,биотин,приорин. Аз не мисля, че косата расте магически с повече. Но тези неща са полезни и най-малкото ще е защитят,подхранят и ще спомогнат да расте здрава. Единствено през бременността косата ми растеше кано луда от витамините.

# 683
  • sofiq
От биотина косата наистина расте много бързо,но при проблемна кожа склона към акне влошава състоянието на кожата .Ако нямаш проблеми с кожата пробвай с биотин Peace.

Маската с горчица на прах също е много добра,ЯЧРМ също.

# 684
Датава и от години го избягвам биотина. Много искам да купя,но с проблемната си кожа не смея.
Купих си най-после прослувутия шампоан с чесън Биоблас от Турция. И тук да попитам,имате ли впечатления?

# 685
  • Бургас
Аз ползвам шампоанът с чесън и съм доволна. Чак чудеса не са се случили с косата ми, но като че ли расте една идея по-бързо и се омазнява по-бавно.

# 686
  • Някъде там
Аз си взех този NAPURA S|0 Anagen - шампоан за допълнително израстване на косата

Ако има ефект ще пиша .

# 687
А някой от тук да има мнение за ,,Hairjazz,, ... много им се чудя на тези продукти и WOW ефекта , който уж имат. Скъпи са , но според мен ако вършат работа си струва , само дето не мога да се доверя а не вярвам на снимките преди и след , нито на писаното в сайта като отзив , според мен това може да е нагласено , все така си мисля..

# 688
Биотинът наистина с времето понижава вит.Б6, а той е доста нужен за втората фаза от цикъла след овулацията и затова при понижен б6 или дори липса може да се увеличи ПМС, да се понижи прогестерона и това д доведе до пъпки. Затова май най-добре Б комплекс към биотина или само Б комплекс.

# 689
Здравейте!
Въпрос към тези, които са пили Maxi Hair - има ли значение дали се приемат две таблетки наведнъж или два пъти на ден по една?

Общи условия

Активация на акаунт