"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 893
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Емилия  Hug благодаря за интервюто на Толгахан  bouquet. Удоволствие беше за мен да го прочета  Peace

# 76
Емилия  Hug благодаря за интервюто на Толгахан  bouquet. Удоволствие беше за мен да го прочета  Peace

И за мен! И за мен! Благодаря! bouquet Hug bouquet

# 77
 Hug Hug Hug

Трите харпии и Аполон сред тях Mr. Green

# 78
Привет!

Емилия
, Hug love001 newsm51 txtlovesБлагодаря ти за поста с интервюто. Ти си нашето съкровище!
Пускай всичко, което намериш в нетното пространство за сериала, актьорите и героите им. Много ми беше интересно да го прочета. Разкошен и доста помъдрял Толгахан.

Днес, четейки това, което сте писали си помислих, че ние гледаме сериал с подзаглавие "Укротяване на опърничавите". И двамата Нур и Ийт са много чувствителни, себелюбиви, любвеобилни, експанзивни, особено той, инатливи, засягащи се от думи, желаейки да контролиат другия, с чувство за притежание и борейки се за собственото си аз. Тези им качества водят до непрекъснати стълкновения,наранявайки се до голяма болка, почти до кръв, но същевременно обичайки се до полуда. Е, няма такава любов като тяхната.
След всяка нанесена обида има размисъл от всеки един от тях кой какво е казал, как го е казал с ретроспективни моменти в спомените и оттам оценка на собствената грешка и желание за помирение.
Това са Нур и Ийт.  Но за сега това виждаме предимно в Ийт, Нур все още отстъпва, но ще дойде и нейното време да настъпва, въпреки, че по този път пое смело и страдайки много, но започна да настъпва и не сгреши, въпреки голямата болка и премеждия , които й предстоят да изживее, защото винаги се вслушваше във вътрешния си глас и раздаваше с пълни шепи доброто си сърце.

# 79
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Hug Hug Hug

Точно  Mr. Green

# 80

Не ми се коментира нищо, то не бяха реклами, не бе чудо. БТВ осакатиха сериала. Гледайки тази серия с български дублаж ми се стори много постна. Гледайки оригиналната серия с истинските гласове и интонации и с цялата взаимовръзка  около аборта, излизане на истината за брака на Нур и Ийт, започнах да гледам напред сериите и осъмнах, толкова ми беше всичко въздействащо. А в нашата серия нищо не се усети, а и все едно Къванч играе, защото дубльорът на ролята на Ийт винаги дублира и ролите на Къванч.
Ужасно ми е гадно и ме е яд,  че тази серия няма да се усети така, както може да се усети оригиналът. Язък.
Единственото, което ми действа негативно в този сериал е това виене на кларинета. Иначе останалата музика е много хубава, но в моментите на тъга като завие този кларинет ми става зле.
Извинявайте, ако съм ви настроила негативно. Но имах нужда да споделя.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 21:09 от Dimana-nova1

# 81
Ех, тоя Иит, детето се извини на Нур, а той не може да си надвие на гнева и да я утеши някак. Замалко да зарева с нея. Уф, добри са артистите, много добри. Peace А на усойницата много бързо ѝ се върна, замалко не уби собственото си дете от лошотия.

# 82
Ех, тоя Иит, детето се извини на Нур, а той не може да си надвие на гнева и да я утеши някак. Замалко да зарева с нея. Уф, добри са артистите, много добри. Peace А на усойницата много бързо ѝ се върна, замалко не уби собственото си дете от лошотия.

Така е, детето е чиста душа и споделя откровено истината.Ама Ийт нали се подвоуми дали да я прегърне или да си тръгне от болничната стая. Пак всичко пречупи през своите чувства, особено, когато спря насред пътя.
Детето се идвинява, а той се обръща с гръб към Нур и не реагира. Себелюбив дивак. Нероденото му дете си отиде, заради роденото и той пак не реагира утешаващо, а започна да укорява Нур. Това е меко казано жестокост.
Горката Нур как му се молеше да сподели болката й. И аз щях да заплача с нея. smile3518

# 83
Hug Hug Hug

Славена, newsm51 - казала си го много точно и ясно smile3501

А днешния епизод по БТВ и мен ме разстрои, но се ядосах още повече на това раздробяване на сериала.

labrex, утре ще заревеш - сигурна съм в това, защото тогава ще усетим с пълна сила истинската болка и на Ийт и на Нур.  newsm45

А за усойницата   важи с пълна сила поговорката: "Кой каквото прави, на себе си го прави!". Но Айкюл е толкова заслепена, че нищо не може да я спре в омразата й към Нур и желанието за мъст.   smile3532

"Днес, четейки това, което сте писали си помислих, че ние гледаме сериал с подзаглавие "Укротяване на опърничавите". И двамата Нур и Ийт са много чувствителни, себелюбиви, любвеобилни, експанзивни, особено той, инатливи, засягащи се от думи, желаейки да контролиат другия, с чувство за притежание и борейки се за собственото си аз. Тези им качества водят до непрекъснати стълкновения,наранявайки се до голяма болка, почти до кръв, но същевременно обичайки се до полуда. Е, няма такава любов като тяхната.
След всяка нанесена обида има размисъл от всеки един от тях кой какво е казал, как го е казал с ретроспективни моменти в спомените и оттам оценка на собствената грешка и желание за помирение.
Това са Нур и Ийт.  Но за сега това виждаме предимно в Ийт, Нур все още отстъпва, но ще дойде и нейното време да настъпва, въпреки, че по този път пое смело и страдайки много, но започна да настъпва и не сгреши, въпреки голямата болка и премеждия , които й предстоят да изживее, защото винаги се вслушваше във вътрешния си глас и раздаваше с пълни шепи доброто си сърце."

Димана, позволих си да те цитирам, защото няма какво повече да допълня. Казала си това, което и аз си мисля. newsm10

kotelina, Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Ади,  Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers RoseVali_N Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

От мен - за настроение и спокойна нощ:

# 84
Здравейте , момичета ! И аз много харесвам сериала , но ме мъчи факта ,че ще го спрат края на този месец Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved.. знаете ли кога ще дават и 2 и 3 сезон ? Или поне някъде има ли го с бг превод , да го изгледаме ?

# 85
Присъединявам се и аз към феновете на сериала. Наистина е неприятно, че го спират. Гледах последния епизод на турски, но ми се иска, ако има как да изгледам предстоящите на български.

# 86
Здравейте!

По принцип политиката на бтв, а и не само е да блокират в нет пространството , в случая сериали, които предстои да бъдат излъчвани. Най достъпния вариант е с руски суб  за който разбира езика. Иначе разказ по картинки на турски. Пиша през телефона и ми е трудно да търся линк с рус суб.Хубав ден!

# 87
http://turkishtv.ru/turkey-serials/538-ni-za-chto-ne-otkazhus-vse_serii.html
Ето тук са всички серии с руски превод. Нататък става малко по-динамичен филмът. Чак плаках. Заслужава си.

# 88

Здравейте!  Kissing Heart

За всички, които чакат с нетърпение следващия епизод на "Сега и Завинаги" малко информация и  ... за настроение нашите любимци!

Толгахан Сайъшман за себе си, за детството си, за работата си.

Актьорството не е хоби за мен, а страст. Играта за мен е нещо като да обичаш някого. Аз дори не знам как да обясня това. Да играеш в телевизионни сериали  и филми са  различни неща. В сериите снимките отнемат много време, имате нужда от дълга концентрация на работа. Снимате всеки ден и не е известно кога ще бъде краят. Понякога настроението изчезва и е трудно за вас да се концентрирате върху  сцените, понякога не можете да пречупите тези сцени през себе си, в такива моменти е много трудно да се предадете на ролите.

Филмите са много по-лесни, защото знаете сценария, знаете финала, в този случай е по-лесно да разберете героя и е по-лесно да го играете. Чувството, което преживявате при снимките, е необяснимо, нещо като правене на любов. Имам голямо удоволствие. Това е като поклонение. Но това е само на снимачната площадка, защото сериите продължават много дълго време, поради което понякога забавлението от играта изчезва. Вашият социален живот, вашият живот  на снимачната площадка ви помагат да намалите мотивацията си. Ето защо, снимането в сериали и заснемането във филмите са малко по-различни.

Израснах с  филмите  от старото поколение, затова отделях всеки от тях. Също така смятам, че новото поколение актьори е много успешно, имаме много достойни актьори и актриси. Турският филмопроизводствен сектор стана голям и мощен, ние сме разпознаваеми в много страни по света. И колкото повече кинематографичната индустрия расте, толкова по-голямо е  желанието да играя по-добре, да бъда по-добър като актьор.

- Моят съвет към начинаещите актьори - работа, работа много. Правете всичко, защото то е  във вашите ръце. Трябва да обичате тази работа. Преди всичко  много, много, много работа. Актьор не трябва да бъдеш заради пари, заради хоби, бъдете уверени, ако си  актьор заради такива цели, това няма да ви направи успешни

Сега се чувствате по-спокойни пред камерите в сравнение с първия сезон?

- Аз съм по-спокойна, отколкото през първия сезон. Защото останаха малко неща, които още не съм научила. Сега трябва да гледам по-внимателно, което аз правя. Аз все още правя първите си  стъпки и знам, че пред мен има дълъг път.

Какво ви хареса най-много от историята на Нур и Ийт?

- Тяхната особеност се крие във факта, че те се опитват да се срещнат, без значение какво се случва. Защото любовта прави силен дори слабия човек. Да се говори за любовта не е лесно.

Как се чувствате, когато мислите, че в реалния живот има жени, които са имали същата участ като Нур?

- Трудно, защото всичко, което се случва с Нур,  се случва, за да не загуби любимия си мъж. Нур дава на възлюбения си човек живота и светлината си. Дори ако Нур се ядосва, Ийт от самото начало я кара да забравя всичко. Нейните чувства са много чисти. Но в един момент идва това, което унищожава душата на човека. И дори в това състояние, да не се предадеш, е голяма сила. Нур е една от онези жени, които се борят за любовта си и не се отказват от нея. Уважението ми към тези жени е огромно и безкрайно. Въпреки че пресъздавам образа на  Нур, не можех да си представя, че това съществува в реалния живот. Любовта не е подчинена на логиката, слушате само сърцето си.

Дали Нур и Амине  си приличат?

- По характер, Нур е различна от Амине. По упоритост и скромност ние сме приличаме, но на местата, където Нур мълчеше, Амине със сигурност щеше да говори. Нур е много търпелива. Заради любовта тя намира сили да се справи с трудностите. Амине нямаше да успее.

# 89

Набързо само да сложа няколко снимки, удоволствието от четенето си оставям за по-късно! bouquet

Още усмивки! Simple Smile

Красавица! Heart Eyes

В комплект с красавец! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт