"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 2

• 139 140
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
pina,
ето тук изгледах сериите на руски език: http://turkishtv.ru/turkey-serials/538-ni-za-chto-ne-otkazhus-vse_serii.html
Скрит текст:
За яхтата не се разбира. Другите ти въпроси не са съществени, тъй като действието се развива много по-динамично и интересно, но нямам желание да ти разкрия- по-добре имай търпение да видиш сама

# 526

Иджлял знае , че мъжът не я  обича . Ако не беше майка и да я напътства  и  да въртът  интриги  си мисля , че Иджлял нямаше да се бори  Thinking Имала е мечти а майка и ги е спряла . 

Актрисата , която играе  Айтюл ми се вижда променена в лице . Опвала си е лицето   Thinking

Джахид му дойде като гръм, че ще става баща . Сам си е виновен    #2gunfire Мъж под чехъл

femmi, много добре си характеризирала Джахид -  мъж под чехъл. Слабохарактерен, податлив на чуждото въздействие, човек без собствено мнение - тепърва ще го видим в истинския му облик! Предпочитам арогантния и безкомпромисен Ийт пред това мекотело Джахид.
    А Елмаз сякаш Айтюл я е родила и възпитавала. Като прибавим и бащата Таяр  и се е получила тази пепелянка.  Rage
    И на мен ми направи впечатление промяната в Айтюл!  Thinking

Я да пусна и няколко снимчици на Джахид и Елмаз - също добри актьори!  newsm10

# 527
Да попитам, Керим Санджактар застава ли на страната на Нур след разговора с Иджлял?

# 528
Да попитам, Керим Санджактар застава ли на страната на Нур след разговора с Иджлял?
Керем не заства на ничия страна- той си преследва целите, което ще стане ясно много по-нататък- имайте търпение
Всяка негова изява като душеприказчик на Нур е много пресметнато и целенасочено. Жалко че успява добре да заблуди нашето наивно момиче.

# 529
Здравейте  Hug

Цитат
А колкото до тази Ханде- не знам каква комедийна актриса е, но за драматична въобще не става- В Черната перла освен да мига с очи и да говори едвам едвам нищо друго не показва. Добре че е Толгахан да спаси сериала

Черна перла не  гледам    .  Хандето не знам кой я излъгал ,че става за актриса   #Crazy

Как ще нажежи Санджактар по - нататък събитията ?   Ще се влюби в Нур ли ?    Жената , която прилича на Нур и  е починала съпругата на Керем ли е била ? 

Точно така, тази Ханде е отчайваща, а и Черната перла го гледам единствено заради Толгахан- слаб сценарии и насила завързани събития. Така и никаква химия няма между Хандето и Толгахан на екрана. Ийт-Нур  са супер, но за тези от вас, които наистина искат да се насладят на химия и прекрасна екранна двойка- препоръчвам Черна любов- Бурак и Неслихан- няма такава двойка...Gift Heart

# 530

online, newsm51 Нади,  newsm51

# 531
Еми, благодаря:hibiscus:
с тези снимки ми напомняш да не се отплесвам по Бурак нали?Stuck Out Tongue
Ама и той си заслужава:heart_exl:

# 532
Керем не заства на ничия страна- той си преследва целите, което ще стане ясно много по-нататък- имайте търпение
Всяка негова изява като душеприказчик на Нур е много пресметнато и целенасочено. Жалко че успява добре да заблуди нашето наивно момиче.
Моля напишете в скрит текст или на лични какво цели той и как се развива, защото гледам сериала основно заради тази сюжетна линия, че главните герой с тъпите им караници и преиграване ме дразнят.

# 533

Еми, благодаря:hibiscus:
с тези снимки ми напомняш да не се отплесвам по Бурак нали?Stuck Out Tongue
Ама и той си заслужава:heart_exl:

Нади, smile3503 изобщо нямам това предвид. Аз бях написала отговор на online, но преди да го пусна видях, че ти си отговорила вече. Затова пуснах само снимките! Мисля, че няма нищо лошо в това да говорим и за други актьори и сериали, които са ни направили впечатление. Може и снимка да качиш на Бурак, така поне и аз ще разбера кой е.  newsm78

А за Толга знаеш, че си го пускам при всяко влизане в темата!  smile3521

# 534
Еми, шегувам се
Ама ти наистина ли не знаеш кой Бурак Йозчевит. Загледай Черна любов и ще видиш за какъв мъж става дума...
Ето за теб една от мноого хубавите му снимки- поне на мен ми харесва тук

# 535
Еми, шегувам се
Ама ти наистина ли не знаеш кой Бурак Йозчевит. Загледай Черна любов и ще видиш за какъв мъж става дума...
Ето за теб една от мноого хубавите му снимки- поне на мен ми харесва тук

Нади, no наистина не зная кой е Бурак Йозчевит, не съм гледала нищо с него. Thinking  Хубав е, но нашето момче по си ми харесва! Heart Eyes

Може би ще хвърля поглед и на "Черна любов", но сега съм на вълна "Сега и Завинаги".

Как да изменя на този красавец, ще ми се разсърди! newsm19

# 536
  Здравейте  Hug

Стилистите на сериала   добре обличат актьорите .  Толгахан е стилен .

Бурак Йозчевит е хубав . Има азиатски   черти според мен .

# 537
Сезон 2
Епизод 16

- Лесно е да се каже, г-н Ийт! Хайде, кажи й, изпрати сина си, сега ще отпратя дъщеря ти. Боже, помогни ми, помогни ми!

- Заядливец, стой при онази жена! Постъпи точно като Ийт!

- Не са ли всичките еднакви? Егото на супер мъжете! Виж ти, любимият ми мъж отново се разкайва! ... В момента не ми се говори, Ийт, обади се утре!

- Долу съм! Слез!
- Нали живееш много далеч, разходил си се.
- Стига глупости! Слез долу! Да поговорим!
- Не мога да идвам всеки път, когато ти се разкайваш!

- Боже, дай ми търпение!
- Разкаянието ти взе да се изпарява ли?
- Не те викам заради себе си, а заради леля ти! Ела, ела да поговорим!
- Добре, тогава идвам веднага!

- Какво става, Ийт?
- Какво ли? Братовчедка ти не издържа и една вечер, подлуди Назан, не остави никакъв шанс нито на мен, нито на леля ти. ... Сутринта ще си тръгне!

- Елмаз за коя се мисли, на какво се надява? ... Заради хитростта й леля ти ще страда!
- Не всички са като мен!
- Браво! Не пропусна да стреляш веднага!
- Изплъзна ми се от устата, съжалявам.
- Естествено и аз много съжалявам, знаеш ли защо? Не те попитах дали добре беше запарен чаят, който пихте с г-н Керем.

- Откъде знаеш за чая?
- Просто минах под носа ви.
- Г-н Керем е моят работодател, няма нищо по-естествено от това да пия чай с него!
- Ако той не те сваляше ...

- Както Иджлял те сваля.
- Не ме предизвиквай! Нервираш ме!
- А ти вече не ме нервираш, защото си изградих имунитет. Не трепнах дори, когато бившата ти жена разказваше на майка си каква романтична втора брачна нощ сте изкарали.

- Какви глупости говориш?
- Мен ли питаш, питай себе си или попитай Иджлял, зависи колко точно е била романтиката.
- Ти вярваш ли на тези приказки, а, виж, погледни. Предположи колко романтично се чувствах, след като полудях заради теб и разбих огледалото.

-  Със собствените си уши чух думите на Иджлял. Докато позирах пред обектива видях как се прегръщате пред очите ми и знаеш ли какво разбрах? Колкото и да съм заслепена от любовта си разбрах, че и аз имам търпение.

- Причинявам ти всичко това с Иджлял, защото съм с вързани ръце и нищо не мога да направя за детето си. Но ако вкараш в живота ни Керем Санджактар, за да ми дадеш урок, това ще навреди и на двама ни. Не само на двама ни, ще изгорят абсолютно всички около нас.

- Иджлял, ти сподели ли нещо лично на леля ми за почивката ни! ... Споменала си за някаква романтика.

- Джахид, какво говори тя? Истина ли е? Кажи нещо!

-  Успокой се, успокой се.

- Аз съм увреден, не мога да имам деца.

- Защо не ми каза?

- Защо не ме разбираш. Освен с Джахид не съм била с друг мъж. Бременна съм и това означава, че Джахид може да има деца.

# 538
Горкият Джахид! Добре го е измамила Назан, платила е на доктора със собствените му пари, за да си запази брака и да продължи да измъква пари за себе си и брат си. Елмаз е права, но не мога да я съжаля за положението, в което е. Нагла е с увереността си, че с тази бременност си е осигурила бъдещето. Иджлял ми хареса, а Нур е комична на моменти и тъпа, повтаряйки, че Джахид не може да има деца. Предполагам, че Елмаз ще поиска ДНК тест и ще докаже, че Джахид е баща на детето й.

# 539
Вечерен привет на всички, които гледате този хубав сериал!

Искам нещо да ви попитам и да ми го обясните, защото  не разбрахласно се учуди , когато Ийт и Иджлял слязоха на закуска хванати за ръка, всички се спогледаха и Назан гласно се учуди на близостта им. Отбеляза се факта, че Ийт има настроение. как разбахте точно тази сцена и тези заключения на оклоните?
Наистина на какво се дължеше настроението на Ийт и тази почти интимност между Ийт и Иджлял?
Ще се радвам да ми кажете вашите усещания за това, което питам.

Иначе и аз ще кажа като Еми, че на сърце ми е Толгахан и не мога да погледна друг сега.
Бурак Йозчевид е красавец, но не ми допада нещо дребно в усмивката му и това ми разваля цялата картина.В спойлера вижте.

Скрит текст:

Еми, благодаря за резюмето на серията, както винаги навреме публикувана и с любов! newsm51 love001

За Назан и Елмаз не ми се говори и двете в този момент са кучки. Видяхме задкулисните сметки, които са си правили двете относно Джахид, но и той си е виновен за това положение.

Беше много силна сцената между двамата братя на брега на морето. Отчаяният Джахид и състрадателният Ийт с едно по човешки нормално предложение към Джахид да стане по принцип баща на нуждаещо се дете и подкрепата му за това, че Джахид ще бъде прекрасен баща.

И една заразителна усмивка

И един странно замечтан Толгахан

И красивото му щастливо лице, след първата брачна нощ

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 22:00 от Dimana-nova1

Общи условия

Активация на акаунт