WIZZ AIR - 28

• 86 170
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • In transit
Реджи, благодаря.

# 91
  • Варна
За варненското летище 3ч. са много, макар че аз все ходя 2ч. по-рано, с която и компания да съм летяла.Терминалът все пак е малък, няма много полети едновременно  и после почти над час си висим на гейта.А в Рим на Фиумичино/ но бяхме с друга сам. компания/ пък ни се случи да бягаме до гейта след секюритито, че то пък е огромно летище и беше някакъв ужас докато минем проверката, преди това някакво задръстване хванахме и накрая за капак някакъв далечен гейт H28 или нещо такова.Голямо бягане му ударихме, като стигнахме на изхода хората вече почти ги бяха извели.И накрая пък чакахме почти час самолета да излети, че имаше много самолети от една писта да излитат и бяха буквално на опашка.Та си повисяхме и в самолета Joy

# 92
Mikkey, интересно, може и заради полетите до Бергамо да е 3 часа Mr. Green И това с едрите букви hahaha (но принципно не е никак лошо като идея след като в Бергамо е такава суматоха) На мен с приорити ми изписваше поне 2 часа да съм по-рано на летището, за мое учудване в Неапол нямаше забавяния и суматоха Laughing

# 93
  • София/Испания
Моят самолет тръгва от Мадрид в 21.20ч.,на бордната карта пише-пристигане на летището в 18.20ч.,т.е. 3 часа
по-рано.Аз също съм с priority,но имам голям куфар за чекиране.

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 08:15 от janetaes

# 94
  • София
Миналата седмица летях от Мадридското летище и нямаше нужда от 3 часа по-рано, имаше дълга опашка, но вървеше бързо, както и като виждаха, че става по-дълга избираха хора и ги прекарваха през вип-а.

# 95
  • In transit
В 4.15 бях на летището. Полетът беше в 6.05. Бая повисяхме на гейта. Започнаха да пускат в 5 часа. На варненското летище няма нужда от 3 часа.
Времето в Бергамо е студено и мрачно. В Болоня вали сняг. Rolling Eyes

# 96
  • гр.Варна
Да попитам, ако добавя чекиран багаж, мога въпреки него да добавя и ръчен , нали? С новите размери , нали -

# 97
Да попитам, ако добавя чекиран багаж, мога въпреки него да добавя и ръчен , нали? С новите размери , нали -
Ако добавите чекиран багаж, ще продължавате да си имате и ръчен.

# 98
  • варна
Имам питане към по запознатите.На летище Варна дали приемат мобилни бордни карти?Задължително ли е разпечатването?Благодаря ви!

# 99
Здравейте, тази сутрин се чекирах онлайн за полет до Дортмунд, но на моята бордна карта за отиване вместо лична карта съм отметнала паспорт. Не видях отнякъде да мога да го променя. Това проблем ли ще е и трябва ли да звъня да го оправят?
Иначе на бордната карта пише 3.40 да съм на летището , досега по това време още си бях вкъщи, когато съм само с ръчен багаж. Ще пътувам с дъщеря ми е не мисля толкова рано да отивам, дано да не сбъркам.

# 100
Здравейте, тази сутрин се чекирах онлайн за полет до Дортмунд, но на моята бордна карта за отиване вместо лична карта съм отметнала паспорт. Не видях отнякъде да мога да го променя. Това проблем ли ще е и трябва ли да звъня да го оправят?
Иначе на бордната карта пише 3.40 да съм на летището , досега по това време още си бях вкъщи, когато съм само с ръчен багаж. Ще пътувам с дъщеря ми е не мисля толкова рано да отивам, дано да не сбъркам.
За мен няма смисъл от обаждане. Много народ изобщо не прави разлика между ЛК и паспорт и си пътува доволно.  Laughing
Отиването по-рано си е според човека. Аз лично проверявам полетите по същото време с моя и си правя сметка.

# 101
В петък летях до Дортмунд, пристигнах на летището един час преди полета - в 5.40 ч. Проверките за сигурност работеха и от двете страни и нямаше напрежение, общо 15 мин. отне вкл. паспортната проверка. Бордингът започна в 6.10 ч., а самолетът излетя по разписание и пристигна 20 мин. по-рано.
А относно документа за самоличност, няма никакво значение, защото например ако отметнете "национален документ", на бордната карта излиза "друг".

# 102
Благодаря за отговорите bouquet
Само с ръчен багаж ще летим и нямам намерение да вися с детето по пейките толкова рано. Преди съм била около 5ч на летището и винаги съм била на гейта още преди да е отворен за полета.
Иначе сме на една резервация с дъщеря ми и системата ни даде две съседни места автоматично и за двата полета.

# 103
  • In transit
Имам питане към по запознатите.На летище Варна дали приемат мобилни бордни карти?Задължително ли е разпечатването?Благодаря ви!

Да, приемат. Доста хора минаха така.

# 104
Като ви чета започвам да се замислям колко часа по-рано ще ми изпише да се появя на летището на моята бордна карта Mr. Green newsm78 Явно има някакви промени Thinking Добре, че не сме с много ранен полет.

Общи условия

Активация на акаунт