WIZZ AIR - 28

• 86 148
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
С приорити съм.Благодаря за отговора!
Платих си за гаранция за пристигане на време,има ли някаква полза от това?Flowers Four Leaf Clover
Преди време и аз задавах първия въпрос тук Laughing Бяхме с приорити с детето, никой не ни мереше нейната раничка или моята дамска чанта. Simple Smile Даже не си спомням дали обърнаха внимание, че имаме аз чанта и детето раничка. Не обърнаха особено внимание и на размерите на салонния багаж (ние си ги бяхме премерили и безплатния влизаше в кошарката, другия беше платен салонен багаж). Забелязахме обаче, че имаше човек с голям куфар- и много хора се чудеха как са го допуснали с такива размери като салонен багаж... newsm78 Това беше преди новите правила....
За гаранцията за пристигане навреме и на мен ми е чудно дали има полза от нея реално или не. Thinking

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 18:57 от dolce miele

# 76
  • София/Испания
dolce miele благодаря!Понеже ми е първо пътуване с тази компания,малко съм притеснена и искам всичко да ми е О.К.

# 77
 janetaes, и на мен ми беше притеснено преди първото пътуване, нормално е. bouquet Важното е да се вместиш в размерите за салонен багаж.

# 78
  • София
Преди време зададох тук въпрос, дали ,ако не сме закупили места-мен ,детето и съпругът ми ще ни разпределят заедно. Сега, за да съм полезна, ще кажа какво стана след чекирането-в двете посоки сме тримата заедно

# 79
И аз бях питала преди за местата тук- отговориха ми, че обикновено, даже и без закупени места, пътниците се падат заедно. И при нас с детето беше така. Peace

# 80
  • In transit
Днес се чекирах и ни сложи системата един до друг. Само не разбрах защо трябва да отида 3 часа преди полета на летището при условие, че съм само с ръчен багаж и самолета е наполовина празен?

# 81
Днес се чекирах и ни сложи системата един до друг. Само не разбрах защо трябва да отида 3 часа преди полета на летището при условие, че съм само с ръчен багаж и самолета е наполовина празен?
Зависи колко полета има в същото време (+/-15мин)

# 82
  • In transit
arrival, ясно, благодаря. Лятото за същия полет отидох към час и половина преди полета на секюритито и нямаше никой.

# 83
Някой каза ли ти да си 3 часа преди полета на летището? newsm78

# 84
  • In transit
На бордната карта така пише. Направили са я като за индианци. С едри цифри пише в колко часа да съм на летището, до колко трябва да съм се наредила на изхода и в колко затваря гейта мисля. Simple Smile

# 85
На бордната карта така пише. Направили са я като за индианци. С едри цифри пише в колко часа да съм на летището, до колко трябва да съм се наредила на изхода и в колко затваря гейта мисля. Simple Smile

ами,сигурно си има причина -колко хора съм виждала да бягат и пререждат на летището понеже не са си направили сметката да се явят по-рано,да не говорим колко се бавят на чек ина като почнат да изваждат от багажите и пренареждат понеже и там не са си направили сметка за теглото, и съответно се създават огромни опашки особено на уиз (пътниците на раян са от дестина годии по-изпълнителни и няма вече почти подобни изпълнения)
но на опашката за уиз е направо кино (в бергамо) -лели с чанти,пълни с риба тон,панетоне и спагети....които не знаят дори колко тежат,и се оказва че трябва да вадят, младежи които като заблудени питат как така се плаща багажа,понеже дори не са прочели какво пише на билета(като за индианци),румънски или молдавски  емигранти с десет огромни сака които в последния момент се сещат че документите им са в някой от саковете, италианките на гишето като им се развикат и съвсем настава суматоха,абсолютен цирк е всеки път,но очевидно не е лесно за всички да разберат как се пътува със самолет.
италианските бизнесмени които отиват в България и Румъния да контролират шивашките си фабрики (с по-нискии  от китайците заплати)  се подхилкват в началото подигравателно но после се изнерват понеже времето минава в разправии на чек ина,и почват да се провикват и те, та очевидно уиз си имат причина да посочат толкова ясно,като за деца от втори клас, часовете.

# 86
  • In transit
Азия, съгласна съм с теб и аз съм ги гледала тези филми, просто в случая отговорих на долче. Досега бяха различни бордните карти. А италианските бизнесмени защо не ползват опцията фаст трак, като не им се чака Simple Smile

# 87
  • Milano
Това за трите часа, за кое летище се отнася?

Аз помислих за софийското.

Фаст трак-а е при проверката за сигурност, не при гишетата за чекиране, за което тя пише.

пп. умирам си да й чета коментарите на Азия. hahaha...аз затова на Малпенса, други са пътниците на Т2. Laughing

Mikkey, да знеш че стана доста студено от вчера до към средата на седмицата.

# 88
  • In transit
Реджи утре летим, надявам се поне 10-12 С да хванем. И да не духа много. Simple Smile
Иначе за 3те часа ми го пише и на двете бордни карти и от Варна и на връщане от Бергамо. Явно е нещо ново. Досега не пишеше такива неща на бордните карти.

# 89
  • Milano
В момента е 8гр. и цял ден е толкова.
По-късно вечерта е предвиден силен дъжд.

Проверете си какво ще е времето, където ще обикаляте.
Тук утре ще е облачно. Ако имаше вятър нямаше да има този голям проблем със smog-а.

3ч са много и на двете летища за мен - такова е времето за междуконтинентални полети.

Без багаж пък съвсем.

За ок. 10-15 мин съм засичала на Бергамо, че минава опашката на секюритито, когато има много хора (но летя рядко оттам).

Общи условия

Активация на акаунт