WIZZ AIR - 28

• 86 124
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ако сме платили и чекирали 4 човека заедно , а се явим без един от резервацията дали ще е проблем?

# 61
Ако сме платили и чекирали 4 човека заедно , а се явим без един от резервацията дали ще е проблем?
Не. Те, Уиз, точно на това разчитат, когато продават повече билети, отколкото са местата в самолета 😊

# 62
# 63
  • София/Испания

Здравейте,малкият ръчен багаж трябва да е с размери 40/30/18см,а чантата ми за лаптоп е 42/33/10см.
Ще имам ли проблем на летище София?

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 08:16 от janetaes

# 64
Вероятно и вие имате съобщението, но все пак:
Подарете уникален подарък вместо обикновен! Изненадайте любимите си хора с билет и купете WIZZ Flex с 33% отстъпка сега! Датата и маршрутът могат да бъдат променени по-късно, ако пътуващите предпочитат други ден или дестинация. Научете повече тук и направете допълнителен персонализиран подарък на приятелите и/или роднините си!
*Отстъпката от 33% важи за таксата за WIZZ Flex само ако закупите услугата WIZZ Flex като част от нова резервация за полет, направена чрез wizzair.com или мобилното приложение между 00:00 (CET) на 9 ноември и 23:59 (CET) на 14 ноември 2017 г. Описание и подробности за услугата WIZZ Flex можете да намерите на адрес wizzair.com.

# 65
  • София (Възраждане)

Здравейте,малкият ръчен багаж трябва да е с размери 40/30/18см,а чантата ми за лаптоп е 42/33/10см.
Ще имам ли проблем на летище София?

Едва ли, освен това никой няма да я мери с рулетка, а и тя вероятно е мека и не прилепва плътно до лаптопа. Сигурно може да бъде понатисната и да пасне в гнездото. Но никой не се занимава с това  на място! Ти с приорити ли си?

# 66
  • София/Испания
С приорити съм.Благодаря за отговора!
Платих си за гаранция за пристигане на време,има ли някаква полза от това?Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 10:24 от janetaes

# 67
  • Бургас
Здравейте. На 16-ти летим до Холандия с Уизеър. Проблем ли е, че малкият ни куфар е с размери 58х38х24? Има ли шанс да мине за ръчен, или трябва да мислим за друг вариант?
Другото, което не ми е ясно - как мога да вземем с нас 2л домашна ракия за подарък? Само в платен багаж ли?
Ако не си платим допълнително за места, има ли някакъв шанс да сме на две съседни седалки или винаги системата ни цака?

# 68
Куфарът трябва да влезе в решетката. Съмнявам се, че с тези размери ще се получи, освен ако не е сак от някаква по-мека материя.

Домашната ракия може да се сложи в ръчния багаж, който според новите правила може да се чекира безплатно. Тоест, на гишето преди да се минат проверките за сигурност.

Досега не съм плащала за места в Уиз и винаги сме били заедно, независимо дали сме двама или петима.

# 69
  • Бургас
Куфарът трябва да влезе в решетката. Съмнявам се, че с тези размери ще се получи, освен ако не е сак от някаква по-мека материя.

Домашната ракия може да се сложи в ръчния багаж, който според новите правила може да се чекира безплатно. Тоест, на гишето преди да се минат проверките за сигурност.

Досега не съм плащала за места в Уиз и винаги сме били заедно, независимо дали сме двама или петима.

Куфарът е пластмасов, няма вариант да се свие...
Това за ракията не ми стана ясно - нали в ръчния багаж дават само течности до 100мл в найлонов плик?
За местата ще рискуваме, при положение че 2 билета са 88лв не ни се дават още 76лв за запазени места...

# 70
  • Варна
За местата аз също писах по-назад.Не бях закупила, но системата при чекиране ни даде места заедно.Бяхме трима на една резервация.

# 71
  • Бургас
Благодаря. Остава варианта с две раници или да си вземем два малки куфара с подходящи размери.

# 72
При по- малкия размер раници/куфари и ако ги качвате с вас на борда, ракията отпада. Ако ги дадете за чекиране (каквото е предложението на ::: ) преди проверката за сигурност, може и да минат. Но пък си проверете колко алкохол на човек се полага за пренасяне (внасяне) в Холандия.

# 73
Това с даването на кабинния багаж на гишето за чекиране(безплатно) нещо не ми е ясно как става.
Хем имам право само на 1 багаж, хем все нещо от него ще си взема със себе си: документи, телефон, таблет, $$$, за което ще трябва малка чантичка все пак.
И какво се получава накрая: давам си уж салонния багаж на гишето за чекиране, а си минавам на гейта с още един багаж, който никой не знае единствен ли ми е. Което ще рече, че даже може да е с размерите на другия, който вече съм оставила, та се оказвам с 2 багажа на практика.
Къде не разбирам как се затяга контрола с превозването на кабинния багаж?

# 74
Това с даването на кабинния багаж на гишето за чекиране(безплатно) нещо не ми е ясно как става.
Хем имам право само на 1 багаж, хем все нещо от него ще си взема със себе си: документи, телефон, таблет, $$$, за което ще трябва малка чантичка все пак.
И какво се получава накрая: давам си уж салонния багаж на гишето за чекиране, а си минавам на гейта с още един багаж, който никой не знае единствен ли ми е. Което ще рече, че даже може да е с размерите на другия, който вече съм оставила, та се оказвам с 2 багажа на практика.
Къде не разбирам как се затяга контрола с превозването на кабинния багаж?

Аз имам малка дамска чантичка 20*20 см. В нея са ми портфейлът, телефонът, таблетът. Извадих фотоапарата-сапунерка от куфарчето, което предадох на гишето за чекиране. Пъхнах фотоапарата в джоба на якето си и това беше. Даже ми хареса да съм с "празни ръце" на борда. А на последните ми 6 полета имах готовност да пъхна същата тази чантичка в ръчния багаж, но никой не ѝ обърна внимание и не ми се наложи.

На бордната карта лепват стикер, че има чекиран багаж, който може и да се отстрани. Така че, минаването с два багажа хипотетично е възможно, ако никой не обърне внимание. Не е съвсем доизмислено, а и наземният персонал на летищата тепърва ще усвоява новите им правила.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 17:48 от :::

Общи условия

Активация на акаунт