Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Дано!Успех... Peace

# 181
  • София
Благодаря!  Hug

# 182
  • На остров
Биби успех и от мен!  Явно сме една зодия въпроса е дали сме на един ден Wink

# 183
  • София
Благодаря ти! Hug На 28-ми съм аз...Grinning

# 184
  • На остров
Почти значи

# 185
  • Варна
Ралицата кашля. И ми пили нервите в къщи, щото не е на ясла и й е скучно.

# 186
Весел петък вечер и прекрасен уикенд ви желая, момичета! Спокойни и положителни емоции на бремеланките и успешно бебеправене на всички останали! Гушнете любимия и се усмихнете!  😍 На мен ми се гади цял ден и ви казвам наздраве с вода с лимонче и мента! 🍷!

# 187
  • На остров
Kali даваш ли и чай, дано се оправи бързо.
Лео все гъгне и покашля, но не го броя за сериозна болест.
Мом и на теб приятен уикенд !

# 188
Добро утро,
щом прочетох рецепта и ей ме нА! ММ прави едни тукашни наденички, но са много трудоемки и предпочитаме да ги взимаме готови. (А и познайте какво оставя след себе си за чистене).

За кашлица правя винаги един домашен лек, който много помага - нарязан кромид, полят с мед се оставя през нощта да пусне сок и се дава по една чаена лъжичка в чист вид няколко пъти на ден. Не знам, обаче дали е подходящ за деца под 2 години заради меда.

Две в едно, моята дилема е дали да почвам едногодишно обучение, което ми гарантира изгодна почасова работа или да изчакам докато ми стане възможно да работя на пълен работен ден. Няма да е лесно и в двата случая.

Успех на момичетата в бебеправенето и лека бременност на бременните!
Лек ден!

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 07:41 от Leonie

# 189
Здравейте , чета ви от няколко месеца и много ви се радвам.Аз съм на 40г. и имам 3 деца /момчета/ и мнооогооо искам едно момиченце😀Mom of 3 като четох постовете ти ,все едно аз съм ги писала ,пожелавам ти прекрасна бременност ,а на всички останали късмет !И не забравяйте че по коледа се случват чудеса😀

# 190
  • На остров
Леони зависи е обучението, аз до сега толкова гоини все уча и вероятно след април, ако не мога да работя на половин ден ще си остана вкъщи. В момента е някакъв ужас тичане, бързане, детето сополиво на градина, къщата на нищо не прилича и т.н.

Пипчева добре дошла ! Успех с момиченцето и на мен ми е голямо желание момиченце, но аз съм с 2 момчета.

Мистик как си, кой ден е днес?

# 191
  • Пловдив
Добро утро!

Добре съм...в понед.ще е 14ти ден и ще пусна кръвен.

Кали,да се оправяте!

Пипчева,добре дошла!Като чета теб,Мамчето и други дето са с по 3 деца и мерак за още...много ви се радвам Simple Smile Успех!

# 192
  • На остров
Мистик браво на теб много си търпелива ! Аз ако бях поне няколко пикливи щях да съм направила !

# 193
Страшно мили сте тук , благодаря , аз и за това се престраших да пиша 😊

# 194
  • Canada
Здравейте мили дами!

Моля за подсказка какво повече искате да ви разкажа за себе си Simple Smile

Надявам се сте направили изгодни покупки вчера от намаленията за Черния петък. Приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт