Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • На остров
Аз съм доволна от покупките Simple Smile
Полар каквото ти се иска , няма задължителна форма Wink

# 196
Две в едно Wink, ето за какво става въпрос:
Скрит текст:
Обучението е за преподавател по немски като втори език, т.е. на чужденци в частните институти. Обаче, не само, че е цяла година, ами и на 50 км от нас всеки петък и събота по около 6-8 часа. Не е съвсем невъзможно, но ще е трудно. Плюсовете са, че ми се откриват много възможности точно с тази специалност, защото съм завършила английска филология  в БГ и ако си приравня дипломата имам право да преподавам и английски. Така че това би била перфектна комбинация за мен. И тук, както и навсякъде се търсят преподаватели по английски, а напоследък и по немски заради бежанците.
Често казано не ми е съвсем по сърце, но скоро няма да имам избор, защото големия кандидатства за елитна гимназия и разходите ни ще се увеличат. А след още една година ще станат двойни. Та така...

# 197
Добре доошли на новите момичета 😀
Мисттик, кръвен вероятно вече ще отчете. Стискам палци Hug
Аз си взех яке и обувки на Ц. Малко са и големки, дали не сбъркахме се чудя. И с нов повивалник се сдобихме, че от стария късат парчета вече. Исках и разни работи за нокти, но не ме огря.
Леони, добре звучи, според мен не губиш нищо, само време.

# 198
  • В градината...
Мам, аз като бях бременна също не близвах от пастърмата, която правехме.
А надениците ни са супер, лютички като за нас, че и Ида даже ги харесва така. Печени, преди да се изсушат, стават и за бременни.

Аз нищо не купувам на децата, че вече сме заринати и не знам къде да прибирам. Все някоя мама ще се намери да ми прати дрешки, аз пращам на други и пак място няма. А в Лидъл също се изкушавам да им взема по нещо като има преоценени стоки. А по вторите употреби какви разкошни неща намирам, абе трудно е да устоиш. На Ясен купих за 2лв. чувалче за зимата за количката, страхотно е.

# 199
  • Пловдив
Перу,как е Яската?Ще ходи ли скоро? А ида и яслата.. ?

А що да не се яде пастърма?!?

# 200
  • На остров
Leoni ако имаш сили и взъможност, го изкарай курса пък после ще решиш дали ще работиш. Безплатен ли е или е платен, ще можеш ли да получаваш стипендия докато го учиш?
50 км не са много, на мен ми дневното разстояние в едната посока минимум.

Мистик сурови меса и риби не са препоръчват за бременни заради риска от различни бактерии.

# 201
Привет момичета! Днес направих страхотна лимонада с лимони, джинджифил, мента, мед и лед. Разбих всичко на блендера и добавих газирана вода..мммм! Наздраве! 😍Хубав уикенд на всички! 💟

Редактирам си поста да поздравя с добре дошла мама Pipcheva! 😍Пожелавам ти от сърце едно момиченце! Девойките са страхотни като малки - любвеобилни, гушкащи и целуващи, нооо пубертета им е в пъти по-мощен от този на момчетата! 😖Това е моя опит! Иначе всички деца са дар от Бог и ги обожавам, без значение от какъв пол са! ❤

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 21:39 от Mom of 3

# 202
  • София/Стара Загора
Перу, ей ме на. Нали се завърнах, така че който има рецепти за споделяне, да ги дава, пък аз ще ги пусна в блога.

Все си мислех, че някак си ще успея да си подредя така нещата, че да ми остава повече време, ама Цъ...не мога...
Предполагам, че ако имахме дете/деца - поне нямаше да ме е яд, че времето не ми стига, защото ще знам заради какво е.

Занимавам се с проблемите на блока, нали съм в домсъвета...в работата ме разкъсват и едвам си свършвам моята работа по взетите поръчки...чудя се дали да украсявам... какво да правим за празниците...

но поне вече имам подаръци за племенниците...е остана още един подарък за племенницата, че тя в началото на годината има и рожден ден....но поне отхвърлих някои от тях...сега ми остава да измисля за брат ми и снахата и семейството на кумовете, че и те имат две моми...и така...обичам да правя подаръци....само да измисля какви...не искам да ги потулят в някой ъгъл и да не си спомнят от кого са Wink затова дълго мисля и решавам, пък дано уцеля...

не обичам студа и зимата...пък Simple Smile

# 203
Перу,  децата вече в една стая ли спят? Много се чудя кога да събирам моите. Манди, никога няма време, просто си подреждаш приоритетите.
За децата купувам само което ми е нужно, гледам да не се заривам, и с подаръците за Коледа няма да прекалявам. Перу, че то това чувалче е без пари направо. От Лидъл също пазарувам,  взех бодита с дълъг ръкав за зимата - органичен памук, много са хубави.

# 204
  • Истински се вижда само със сърцето.
И аз да се разпиша Simple Smile

Ние сме болни с детето, слава богу тя го кара доста по-леко.
Относно покупките и аз купувам само най-необходимото и без това бързо се израства и захабавя.

София още спи с мен, още не се е отбила, надявам се след нова година да почнем поетапно да ги оправяме тези неща Simple Smile

Мам не само сурово сушени меса, ами и синьо сирене , някои риби и др не трябва да се хапват.

На опитващите момичета стискам всички налични палци скоро да се похвалят.

Мистик чакам с нетърпение хубави новини от теб  Hug

# 205
Добро утро, момичета,
като стана въпрос за подаръци, тъкмо търся за почти-едногодишната ми племенница. Хем да е нещо леко, че ще пращам по пощата, хем да не е играчка, че има в изобилие... най-вероятно рокличка или якенце.
Две в едно, Hugне е проблем финансирането на курса, а че трябва да го вместя в и без това натовареното ми ежедневие. Километрите сами по себе си не са много, но прибавени към общия сбор ще ми дойде в  повече. Както и да е. Поне знам, че имам резервен вариант.

Ние започнахме с коледните сладки - меденки и ванилиеви кравайчета. .Smirk

Приятна и спокойна неделя!

# 206
Добро утро и от мен,даже добър ден😀 за които са се събудили рано рано.Напоследък съм скарана със съня(крайно необичайно за мен)Трудно заспивам и се будя рано🙁Май се филмирам твърде много ....Трябва да ми дойде на 30.11 и едвам се сдържам да  направя тест☺ Иначе се чудя и за елхата ,по традиция я украсяваме за Никулден , ама ми се ще тая година по-рано,да се разсея малко 😀

# 207
  • Пловдив
Привет!То стана късно за поздрав с кафе...Simple Smile
Още сме по пижами...а следобед чакам племенницата и снаха ми,че да ги водя до Джъмбо...тъкмо ми трябва още консуматив за новата ми елха Simple Smile Поръчах си я и нямам търпение да я украсявам..
По тоя повод,моля чужбинските момичета да снимат и да ме радват тук с ония красоти...Blush
И аз съм сополива...ММ и той,даже носа ми се обрина!

Илейн,да оздравявате!
Утре сутрин отивам за кръвен...май няма да мога да спя...

# 208
  • гр.София
Мистик с теб сме! Но аз имам чувството, че Наско ще е батко Wink
И аз мисля да украсявам утре или други ден. От къде си поръча елха? Мислим и ние да си вземем нова тази година и ще се разходим да потърсим.
Леони, запиши го курса. Не се знае какви възможности ще ти предостави Simple Smile
Сигме де си бре жено!?
Дарето и тя!

# 209
  • Пловдив
Ох...до сега нищо ми нямаше,но от снощи взех мн.да мисля кво ще покаже утре...

Мария,от тук е елхата...https://kolednielhi.com/produkt/коледна-изкуствена-елха-жилкова-с-бел/

Общи условия

Активация на акаунт