Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 177
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Мимс, тук съм, но съвсем не съм по темата.

Захванах банята, живеем къде ли не, последно дребната се разболя и в момента е на отглеждане при баба си, а аз съм на работа. Биваме някак си, ама вече искам да си се прибирам в мойта си къщичка, че всичко ми е вили на могили.

Мистик, утре те чакам с поне двуцифрено ЧХГ.

# 211
  • В градината...
Ели, да се оправите скоро.

Мистик, чакаме те.

Амини, в отделни стаи спят, защото Ясен продължава да реве по цяла нощ. Не знам ММ как го издържа вече.

# 212
  • Canada
Здравейте на всички!

И аз последните две седмици не можех да спя като хората - заспивам рано и се будя към 2-3 часа сутринта. Рекордът ми беше 1:30 Simple Smile Тази сутрин съм обранто към нормалното в 6:30 Simple Smile
Тук , в Канада като мине Хелоуийн и почват с украсите за Коледа. Вчера минахме по една съседна улица, където вече са наслагали еленчета, надуваеми дядо коледовци, пингвини, лазерни прожектори и т.н. Много красиво.

Бях обещала малко за себе си - в Канада сме от 5 години, синът ни е вече тийн на 16, а ние докато се намотаме с второто и годините минаха. Уж да си намерим подходяща работа, да завършим обучение, да си подредим патетата в една редичка, дет' се вика и ей на времето отлетя. Сега съм на 38 обаче и явно няма да стане веднага, както си мислехме. Не знам от стрес ли е, от липса на витамини, или нещо друго. Пушачи сме и двамата, може и това да е проблемът...

Лек ден ви желая!

# 213
Оздравявайте бързо всички, че ей го Дядо Коледа, чука на вратата Hug

# 214
  • На остров
Амини е права всички да оздравяват Simple Smile!
Мистик много стискам!
Полар ще стане но е много важно да спрете цигарите поне докато опитвате.
Много влиятелни на качеството и на спермата и ня яйцеклетката.

# 215
Мистик, успех утре с теста. Дано ЧХГ да е прилично високо и да няма място за съмнения и притеснения.

Полар, успех и дано скоро се получат нещата. Аз също съм на 38 и вече почти година не става, но Нова година - нов късмет Simple Smile

Пипчева, добре дошла и дано не дочакаш М на 30-ти Simple Smile

Аз всеки момент чакам М и се подготвям психически за хистерото през декември.

Успех на бебеправещите с уцелване на момента и на НЕчакащите да не дочакат М Simple Smile

Тази година и на мен ми е много коледно от рано Simple Smile

# 216
Честито Mom.Лека и до пухкав финал.
Добре дошли на новите момичета
.Освежихте темата.
Мистик, стискам палци.
Бързо оздравяване на всички.
При моето злато всичко е добре.Казва няколко думи без мама.Пълзи,изправя се и се задържа за секунди прав ,без да го държа.
Аз все се чудех дали нямам спукано ребро от секциото,че беше голямо дърпане.Болката утихна,остана тъпа и постоянна.Започнах да повръщам.На прегледа се установи (все от дясно) - ЗФ,възбуден хроничен апандесит,усукана жлъчка,камъче 6 мм и мнооогоо песъчинки в бъбрека. Утре ще пия нишадър,зехтин е зелев сок.Стискайте палци да изхвърля,каквото има.
Целувки и много гуш на всички съкровища и мами.]Честито Mom.Лека и до пухкав финал.
Добре дошли на новите момичета
.Освежихте темата.
Мистик, стискам палци.
Бързо оздравяване на всички.
При моето злато всичко е добре.Казва няколко думи без мама.Пълзи,изправя се и се задържа за секунди прав ,без да го държа.
Аз все се чудех дали нямам спукано ребро от секциото,че беше голямо дърпане.Болката утихна,остана тъпа и постоянна.Започнах да повръщам.На прегледа се установи (все от дясно) - ЗФ,възбуден хроничен апандесит,усукана жлъчка,камъче 6 мм и мнооогоо песъчинки в бъбрека. Утре ще пия нишадър,зехтин е зелев сок.Стискайте палци да изхвърля,каквото има.
Целувки и много гуш на всички съкровища и мами.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:34 от AnMary

# 217
  • Пловдив
Гуш на всички!!!

Дидка,дано ти мине с илачи,но виж и докторите...

Полар,то и ние така с туткането...само дето моят син е на 11 и по!овина и не сме в чужбина...Лекарите там как са?Имате ли проблем?

П.п.Абе много набори станахме тук...на по 38 Kissing Heart

# 218
  • Canada
Гуш на всички!!!

Дидка,дано ти мине с илачи,но виж и докторите...

Полар,то и ние така с туткането...само дето моят син е на 11 и по!овина и не сме в чужбина...Лекарите там как са?Имате ли проблем?

П.п.Абе много набори станахме тук...на по 38 Kissing Heart

Стават, зависи на какъв лекар попаднеш Simple Smile

Монтал, благодаря! Едно коледно чуденце ти пожелавам Simple Smile

Е хайде на всички набори по една голяма прегръдка Hug  Heart Eyes

# 219
Добро утро!

Мистик, чакаме с нетърпение резултата  Hug Hug Hug   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Добре дошли на новите момичета  welcome

# 220
Добро утро и от мен🙋И успех на Мистик(това беше първата мисъл като си отворих очите в 6:30 )😀😀И за да има защо да ми е тъпо си направих един тест (или както казва една приятелка"напишках термометъра")и естественно беше отрицателен😐Хубав ден ви пожелавам и прекрасна седмица !

# 221
  • Пловдив
Момичета...
Резултат   Единици   Референтни стойности
B HCG ( бременност)   0.25   mIU/ml   (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.)

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 12:41 от mystic woman

# 222
И аз съм с отрицателен Sad(( отново Sad

# 223
Съжалявам Мистик Cry Hug
Дрийм, съжалявам и за теб, ти в процедура ли си, или правиш опити за естествено. Много нови момичета има и забравям.

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 13:02 от amini

# 224
  • Истински се вижда само със сърцето.
Съжалявам момичета за отрицателните тестове  Hug
Няма да се отчайвате обаче!

Общи условия

Активация на акаунт