Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Сега звънях в клиниката...казаха да пия хаповете до петък и пак да пусна тест...

Как се заблудих с това 25 в резултата...по повод посланието на Сигмето да чакам двуцифрено число...и о,25 за момент го зачетох за 25  Confused

# 226
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мистик ама аз си мислех че недовиждам, защото сутринта когато отворих също прочетох 25 и си викам ще пиша по-късно и после чета че е отрицателен.

Продължавам с палците тогава!

# 227
  • София/Дружба
Момичета, съжалявам за отрицателните тестове. Много е разочароващо Sad
Аз все още се надявам при мен да стане естествено (имам една БХ януари). Меря температура, правя тестове за О, обаче шефа на ММ като го прати 3-4 дни в командировка точно по време на О и всичките ми усилия отиват по дволите Sad

# 228
  • На остров
Мистик съжалявам!
И за всички други, които са правили тестове много съжалявам.
Тежки са тези моменти.

# 229
  • Пловдив
Илейн...заблудих се,да...пак отварях да гледам  Confused
То не знам дали има смисъл за палци...щом сега не отчита,по-късно какво...?

# 230
Мистик, имаш ли инжекции Прегнил или друго подобно? Иначе и мен ме накараха да си пия хаповете при подобен резултат на първото ин витро.

# 231
  • Пловдив
Мистик, имаш ли инжекции Прегнил или друго подобно? Иначе и мен ме накараха да си пия хаповете при подобен резултат на първото ин витро.
М не...пия Дуфастон и Естрофем само.То ако досега не се е "хванало"...

# 232
Момичета съжалявам за отрицателните резултати🙁Знам че трябва да ви кажа да не се отчайвате и знам че от това няма да ви олекне:heart:(както и на мен)И въпреки всичко -горе главата!Аз днес ще си тръгна по-рано от работа,толкова ми се вие свят и ми е лошо ,че вероятно утре ще ми дойде....

# 233
Мистик, вероятно за това искат да изчакаш още, защото нямаш внесено ЧХГ с лекарства.

# 234
Мистик, Пипчева,и аз съжалявам Sad(( толкова се надявах, мн ми е тъжно, направо ми се плаче, но няма как, като се прибера. Естествено опитваме, преди една година вече стана имах естествено забременяване, но за съжаление свърши рано. Оттогава все проблеми, няма Б, няма О, задържани Ф и прочее, а уж всичко е наред. Сега ще видим какво ще изскочи,но явно няма да е Б. Sad((((

# 235
  • Пловдив
aDream,ти в кой град беше...?Иди на лекар и действайте!

# 236
Въобще не виждам защо те тъпчат с още лекарства. Тестът е повече от отрицателен.
Мистик, то инсето е един скъпоплатен секс. Верно, малко подобряват качествата на спермата, махат плявата, ама шанса за бременост си е много малък
Честно казано познавам само една девойка забременяла от инсе.

# 237
  • Пловдив
Въобще не виждам защо те тъпчат с още лекарства. Тестът е повече от отрицателен.
Мистик, то инсето е един скъпоплатен секс. Верно, малко подобряват качествата на спермата, махат плявата, ама шанса за бременост си е много малък
Честно казано познавам само една девойка забременяла от инсе.
знам бе Сигме,знам...ама пусто кво друго  Confused Правели се 4 инсета и тогава ин витро.Нямам толкоз сили и финанси,а до ин витро въобще не мисля да стигам...Мислех си,че това побутване ще да е...ама уви...

# 238
Инвитро насила не се прави. Като не искаш, недей.
За второ инсе мислила ли си?

# 239
  • Пловдив
Инвитро насила не се прави. Като не искаш, недей.
За второ инсе мислила ли си?
Честно казано не...мислих да пробваме веднъж и каквото стане.ММ викаше,че ако и с инсе на стане,начи не е писано...но сега на два пъти ме пита дали ще повторим,ако сега не стане...?Не съм сигурна... а и шанса какъв ли е втори път???

Общи условия

Активация на акаунт