Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Нелката честита ти принцеса  bouquet
Аз те помня, ти пишеше и в Британската тема Simple Smile
ТМ не може ли да те отменя за малко, трябва да си поспиваш и ти.
Благодаря, Илейн. Много мило, но тъй като моята малка специална принцеса е само на кърма и то не от шише, докато мъжът ми не започне да произвежда мляко, няма как за съжаление да ме отменя. Но вече има светлина в тунела, буди се по 3-4 пъти и я кърмя само два пъти. Има резултат от "sleep training"-a.

# 361
  • Истински се вижда само със сърцето.
О Нелка разбирам те напълно,  защото моята магарица на година и 9 месеца още суче, я е и е нахално настоятелна  Joy

Мария голямо момче е Вики вече Simple Smile а теб те чакам скоро да се похвалиш  Hug

Мистик, Наско много “евтин” подарък иска Simple Smile моите племенници и те същото Simple Smile

# 362
И моите това.. .

# 363
  • Пловдив
Кое Амини?  Grinning

Добро утро!

# 364
  • На остров
Добро утро,
Вероятно искат p4.
Л. Вероятно е с варицела,  ще видим днес.вчера вечер имаше няколко пъпки по гърба днес не са се променили или станали повече та ще.видим.

# 365
Мистик, плейстейшън естествено. Ще им бъде угодено, но подаръка ще е общ от всички.
Оф, Уанче да минава и това, чувала съм и че е добре да го преболедуват. Ти карала ли си го? Няма ли да попречи на опитите?

# 366
  • Пловдив
Амини,за племенници говориш май... Rolling Eyes

# 367
Мистик, то оставаше и малките това да искат, вярно, че телефона е желана играчка, но и за това ще почакат.

# 368
Две в едно, дано леко я изкара детето. При някои буквално не се усеща.
Ние пък хванахме  ръка-крак-уста и ще отпаднат някои ангажименти. За съжаление няма да може да присъства на представлението, а толкова му се искаше да изиграе магарето.Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, те и моите искат от рода на Нинтендо, таблет, телефон, но ще почакат. Имат плей стейшън 3 и според мен е предостатъчна. Играят събота и неделя преди обяд и понякога през ваканцията, но съм на мнение, че колкото по-малко толкова по-добре.
nelkata26, честита ти дъщеричка! Да расте здрава и палава!

Лек ден на всички!

# 369
  • На остров
Консултирахме се с лекар чрез една апликация. Не е варицела според него. По скоро реакция след грипа миналата седмица или както тук казват вирусен обрив. Било често срещано при малки деца. Поне си отдъхнах за баткото.
Леони много неприятно дано леко ви мине.

# 370
Добре, че е така за да не се притесняваш излишно покрай процедурите. Лекува ли се такъв обрив?
В тази връзка мамите в чужбина споделете дали при вас децата се ваксинират за грип?
Леони, какво е това ръка-крак-уста?

# 371
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ръка крак уста е коксаки вируса.

Амини има но са пожелателни и мисля че са от 3 г нататък и се пръскат в нослето до колкото знам.

Сега погледнах за ваксините точно, че одеве бях в автобуса Simple Smile от 2 годишна възраст се предлагат и са назален спрей не инжекция.

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 11:24 от Илейн :)

# 372
  • гр.София
Коксаки вируса съм чувала че е изключително неприятен.
В тази връзка в инстаграм ми попадна нещо супер атрактивно в Русия. Бариерен риф се казва. Интересното е, че се носи на врата и предпазва от грип, коксаки и всякакви там вируси. Признавам си, че ако имаше как да си го набавя бих го пробвала.
Уанче, баткото не е карал варицела така ли !? Ох, мм я е карал на 20г и е влязъл в болница. Много тежко я е изкарал, за това предпочитам Вики да я мине по-рано.

# 373
  • На остров
Не е карал да. Аз много се старах като беше малък да изкара но не се случи.

# 374
Тук постоянно ми изпращат писма за ваксини противогрипни за  бебето, знам само, че трябва да са минали 4 месеца от каквато и да е друга предишна ваксина. Аз лично съм против противогрипни ваксини, защото всяка година грипът е различен и не може да се предвижда. Една жена ваксинира цялото си семейство тук и след седмица всички бяха с много тежък грип. Аз работех при тях и мен не ме хвана.

Общи условия

Активация на акаунт