Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 ноем. 2019, 12:22 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 5 232
  • 135
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 264
Заповядайте в новата тема 
 Flowers RoseFlowers TulipFlowers WatermelonFlowers StrawberryFlowers PeachFlowers PearFlowers PineappleFlowers BouquetFlowers CornFlowers ChiliFlowers AppleFlowers Eggplant Flowers Cherries

ЗА БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО НЕЩО ГИ ВЪЛНУВА, НО НЕ ИСКАТ НОВА ТЕМА - част 128

Старата тема, ако някой е забравил нещо там https://www.bg-mamma.com/?topic=1149161.735

- Лелеее, комшийке, много вкусна баница.
  Ще ми кажеш ли каква е тайната?
- Жена ти ходи с Жоро от третия етаж…..


(от тутулина)

# 1
  • Мнения: 6 879
Благодаря за новата тема и добрите идеи!
Запис с въпрос. Има ли в момента в София работилница за прясна паста? Имам предвид наистина прясна и ръчно правена, не пакетите полуфабрикат от супермаркетите.

# 2
  • Мнения: 7 264
Защо не си направиш? Не е трудно, а в София имате избор и на добро брашно за паста.

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 12 781
Има ли в момента в София работилница за прясна паста?
Аз не съм чувала за такава.
И подкрепям Пепчо, че е много лесно да си направиш.

# 4
  • Мнения: 6 879
Правила съм, но не питам това Stuck Out Tongue

# 5
  • Мнения: 2 590
Моля за любимата ви изпитана рецепта за печен карфиол. Благодаря Flowers Hibiscus

# 6
  • Sofia, Bulgaria
  • Мнения: 968
Благодаря за новата тема и добрите идеи!
Запис с въпрос. Има ли в момента в София работилница за прясна паста? Имам предвид наистина прясна и ръчно правена, не пакетите полуфабрикат от супермаркетите.

Не съществува такава работилница тук. А и по принцип, не само в софия.

# 7
  • The Big Apple
  • Мнения: 20 955
Благодаря за новата тема.
Искам да си направя тиквички с кисело мляко и чесън, но не искам да ги пържа с мазнина, дали ако ги изпека само на тиган ще станат? Пробвала съм и да ги пека, но не ми се получава...

# 8
  • Sofia
  • Мнения: 12 781
Благодаря за новата тема.
Искам да си направя тиквички с кисело мляко и чесън, но не искам да ги пържа с мазнина, дали ако ги изпека само на тиган ще станат? Пробвала съм и да ги пека, но не ми се получава...
Аз ги гриловам.

Скрит текст:

# 9
  • Мнения: 7 264
Правила съм, но не питам това Stuck Out Tongue
сетих се за кулинарното училище на Митко, което провежда курсове на различна тематика  и точно паста се оказва има през януари, ако това те интересува Simple Smile https://www.foodconnection.bg/courses/2020/01/11/pasta-559

# 10
  • София
  • Мнения: 8 539
Благодаря за новата тема.
Искам да си направя тиквички с кисело мляко и чесън, но не искам да ги пържа с мазнина, дали ако ги изпека само на тиган ще станат? Пробвала съм и да ги пека, но не ми се получава...

Благодаря, Пепи!
 Отговарям за тиквичките - https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_290.html

# 11
  • София
  • Мнения: 2 633
Моля за любимата ви изпитана рецепта за печен карфиол. Благодаря Flowers Hibiscus

Аз правя Запеканка с карфиол и гъби.

А за сметаната и маскарпонето от миналата тема:

Милфьой с маскарпоне и парченца шоколад

Тирамису с амарети

# 12
  • Мнения: 972
Благодаря за новата тема !
marchеva14 , уникални тиквички , колкото и да се мъча не ми се получват така .
По принцип избягвам фиксовете , но този на Маги с 4 сирена е любим вкъщи, слагам го на месо и зеленчуци .

# 13
  • София
  • Мнения: 8 539
Благодаря за новата тема !
marchеva14 , уникални тиквички , колкото и да се мъча не ми се получват така .
............
Е.... не, щом аз мога означава, че и ти можеш, толкава са елементарни, моля ти се опитай , нали знаеш, че съм по- бързо , лесно, вкусно.. Wink

# 14
  • Мнения: 3 343
Запис от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт