Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 161
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Мерси, че се сети за мен 2 в 1! 😚В четвъртък съм на лекар! Не знам дали писах, че имах пак кръвоизлив преди няколко дни и виках линейка в офиса! Сега съм добре, но като походя повече и получавам тежест в корема и виене на свят. Май наистина трябва да си полежавам, а не знам как да стане това..Rolling Eyes
Дано всички вие сте добре! Отдолу на всичко лепнах някакъв бацил от болницата и съм с ужасна хрема и главоболие. Снощи не можах да мигна от запушен нос. Нито капки, нито нищо помогна...😕
Бъдете здравички и успех на всички чакащи момичета! 🍀💫👶❤💙

# 511
  • гр.София
Мом, от какво тоя кръвоизлив? Ти приемаш ли прогестерон? Пази се?
Мистик честита да си и бременна също Kissing Heart Heart
Вчера и Вики стана на 4г. Гледах му снимките от.миналата година,  как растът тия дечица.... Беше много весело и за децата и за нас родителите. От утре на детска. А как искам да си го оставя у дома... ма ще го пускам де.
Уанче аз няма да върна едно есенно бебе, даже си е супер сезона. Харесвсм есента.
Дарето много се запиля. Даре дали четеш, кажи как си? Танзу?

# 512
Maria13, благодаря ти че попита! ❤Не знам от какво се получи, но когато стана се бях затърчала да гоня един автобус, който изпуснах де, но голямо търчане падна и след около час прокървих...Аз по-принцип цял живот съм на бързи обороти за всичко и не мога да я карам полека. Не мога да си се представя да се разхождам. Все търча нанякъде, вдигам тежко, нося деца, чанти, кашони, автомобилни гуми..😂абе ужас съм. Сега уж се опитвам да намаля темпото..но да видим. Нищо не ми даде доктора да пия. Ще видя на 11ти дали ще изпише нещо. Успех на всички!🍀

# 513
Свате, честито да ти е момчето. Как растат не е истина. Мойта другият месец става на 5. От сега ме врънка кои ще са и гостите и къде да го правим. Казвам и- не мога да поема детски ожден ден в капела плей- много е скъпо. Вика ми-спакойно мамо, не е скъпо. Само 30 хиляди и 400  Joy

# 514
Мистик,Честит Рожден Ден! Да си здрава и благословена! Скоро и бременна!
Днес патето ми купи тест,а то взе ,че ми дойде.Надявах се на подарък за РД на Ц.Но,пък тати си тръгва на 20,така че има още надежда.Днес стават и 4 г от отстраняването на миомния ми възел.
Амини,как успявяте да измерите Ц и Т.Не шават ли?Като прочетох за катеренето и се замечтах-след като Цецака падне от спалнята става и си се качва обратно сам. Grinning
Мимка,да ти е много здрав,игрив и лъчезарен малкия принц.
Мом,пази се.

# 515
Мария, да ти е честито порасналото момче Hug
Сигме, счетоводител ще я правите Л, я виж как борави с числата Stuck Out Tongue Winking Eye
Мом дано всичка да е наред, това с лежането и почивката е досадноо, но помага.
Дидка, сами си се качват на кантара, нашия (бебешката везна я върнах) и после тичат към стената където ги мерим.

# 516
Егати сметките  hahaha

# 517
  • На остров
сигме опасна девойка !
мария да ти е живо и здраво момчето, като гъбки са децата
мом пази се !

# 518
Благодаря ви момичета! ❤Честито на порасналите дечица! Много здраве на всички и една прекрасна и изпълнена със сбъднати мечти 2018та година! 🍀💫😚

# 519
  • Пловдив
Добро ви утро!
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания!  Hug

Мария,да ти е живо и здраво момченцето и скоро да е батко  Wink  bouquet  Hug На моята дата е той начи,а?

# 520
Мистик, честит рожден ден със закъснение - много късмет ти пожелавам!!
Адашче, честито ти пораснало момченце, да му е весело на градината, за да ви е лесно и хубаво на всички!!

Перу, да не ти е високо седалката? Аз не че карам обикновено колело, но мм все ми казва, че краката трябва да могат да опрат земята като си седнал, те тука нали всички велосипедисти Wink

Весел ден на всички

# 521
  • В градината...
Да е здрав момъка на 4, най-вече!

Мам, аз също не заставах като бях бременна, но щом кървиш, нямаш избор  Naughty
То по тази причина май аз не обичам разходките, яко ме хваща саклетът.

Мимче, ами не ми опират в земята, аз затова се шашкам и се мятам на земята като се изплаша, абе цирк. Но ММ така ми я намести, така трябвало да бъде.

# 522
Mistik, честит рожден ден на патерица Simple Smile)) желая ти скорошно сбъдване на най-голямата ти мечта.

# 523
  • гр.София
Ееее 3 дена никой не писал Imp
Аз обичам да карам колело, но по-скоро съм лайк. Не обичам карането на скорост, изкачване на стръмнотии и подобни. Виж в парк( ако е възможно без много пешеходци) или по по-пусти улици ми харесва.
Чудя се, ако и тоя месец не се получи, дали да не отида на една пробна фоликулометрия!.? Незнам, нямам никакъв опит в следенето на О, нито с тестове, нито с БТ. Ама и първото ми забременяване беше преди 5г. Време си е минало. От друга страна, не ми се иска да се впрягам от самото начало. Обаче съм такъв човек, че предпочитам да действам от рано, дори да се окаже напразно, отколкото да чакам без да правя нищо, пък то да е имало нужда.
Схванахте ли ми мисълта Joy Joy Joy
Уанче, до къде сте?

# 524
  • На остров
мария продължавам с спрея, че организма не разбира, аз го подтискам и го карам да си мксли че съм в климактериум ама той не та не....
аз бих те посъветвала да си вземеш тестове за овулация като начало, аз съм мнлго доволна от Clear blue, сигурна съ че всичко ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт