Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 159
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
 Мария, не си мисли лоши неща, ще стане  бебето Hug
Уанче, успех и дано организма ти приеме верните сигнали Simple Smile

# 526
  • Пловдив
Ние отново пропускаме...пак задърж.фоликул,сега от дясно Confused Ще пия Фемоден у като ми дойде пак на преглед...ужас!

Уанче,твоето тяло не ще насила,а моето самО иска да се откажа...

# 527
Ние отново пропускаме...пак задърж.фоликул,сега от дясно Confused Ще пия Фемоден у като ми дойде пак на преглед...ужас!

Уанче,твоето тяло не ще насила,а моето самО иска да се откажа...
Mistik, и моето нещо като твоето, уж лекувах гъбички, сега пак Sad((( аман вече, то едно след друго някакви уж малки препятствия, съвсем се отчаях

# 528
Мария, нищо не пречи да отидеш на доктор да ти проследи фоликулите за твое успокоение, но по принцип казват 6 месеца за нашата възраст безрезултатни опити са основание за търсене на репродуктивен специалист. И да ти е честит рожденника, макар и на патерица, много здраве и късмет!
Мистик, неприятно, но да минава и да продължавате, не се притеснявай, ти си още млада.
Амини, ти и близнаците как сте?
На АДрийм и всички нечакащи, късмет, а на Мом от 3, стискам палци всичко да е наред. Какво каза доктора?

# 529
Само да ви дам кратък отчет - нищо не става при мен. Мислих, че месецът е по-различен - гърдите ме болят вече десет дена, но днес имам вече първите признаци на цикъл - главоболие и болка в яйчниците, секретът се смени - най-късно в петък ще съм в цикъл.
Хубав ден момичета!

# 530
  • Пловдив
Съжалявам!

Ние въшлясахме! Stuck Out Tongue Winking Eye има напаст пак!Майко мила!Че и аз...на дърти години!Ужас!Само ММ е чист Simple Smile ся сме омазани всички...

# 531
Здравейте и от мен , не съм писала щото нищо ново при мен ,чакам си цикъла на 19 януари,Мистик УЖАС и то УЖАС на квадрат 😀😀 и ние имахме по-миналата година няква епидемия в училище.Добре че се боядисвам та отървах въшките,иначе ги мазах 2 месеца децата(имахме рецидив)стискам палци при вас да няма 🖒

# 532
  • На остров
Мистик може да е на пари и да спечелите двойна печалба от тотото !
Лебед успех другият месец!
Пипчева ще се получат нещата !
аз в четвъртък пак съм на преглед да видим какво ще стане.

# 533
Две в едно стискаме палци🤗🤗

# 534
Добро утро,
ние ползваме ето този шампоан за предпазване от въшки. Досега не сме имали. 
Две в едно Wink, дано стане както трябва!
Успех на другите момичета!

Лек ден!

# 535
Ммиана,  добре сме, зъби ни мъчат и така... Вие започнахте ли опита?

# 536
Ммиана,  добре сме, зъби ни мъчат и така... Вие започнахте ли опита?
Амини, имам неуспешен от миналото лято. Няма да правим повече, този ни беше третия, а и съм на 43 вече навършени. Ако стане чудо, стане

# 537
Не знам защо съм останала с впечатление, че предстои.  Важното е, че имате прекрасно и талантливо дете, останалото е божа работа Hug

# 538
Добро утро!

Честит Имен Ден на Наско на Мистик! Пожелавам му да бъде много успешен и скоро да стане батко на една малка принцеса!
Да се отървете от въшките.

Уанче, стискам палци за прегледа днес.

# 539
  • На остров
Лени мерси Heart
Честит имен ден на Наско !
Мом оф 3 мина ли прегледа?
Мария какво реши ще ходиш ли на лекар?

Общи условия

Активация на акаунт