Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 158
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Благодаря ви!Черпя витруално Simple Smile

Ние от въшките се оттървахме,за сега,обаче от вчера именника е с Т ...следобед ми звъни,че му е студено и като се прибрах имаше 38,7 Т...нощес пак вдига.След малко ще идем до док да го види...дано не е грип!

# 541
  • гр.София
Честито на всички именници в темата!
Наско да е здрав, ученолюбив и много усмихнат юнак!
Уанче, тръпна в очакване тоя месец. Предполагаемата ми О мина преди 4-5 дни. Иначе съм решила да видя другия месец, ако не е станало.
И аз ти стискам палци. Дано 2018г е вашата година Simple Smile
Мистик заведи го да. Иначе грипа си има ясно изразени симптоми. Казват, че немогат да се сбъркат. Рязка висока Т, болка в  главата, в мускулите, загуба на сила и т.н Дано дано не е грип.

# 542
  • На остров
Мария ти си пиеш фолиева нали:), след няколко дни можеш да почнеш с тестове ако си фен .
Мистик дано бързо ви мине !
Мина прегледа, не е добре лигавицата си нараства и фоликул имам въобще хал хбер си няма моето тяло че аз се опитвам да го подтискам. Взеха ми кръв за хормон и най вероятно ще ми предизвикат менструация и продължавам с пръскането.

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 10:35 от Две в едно ;)

# 543
  • В градината...
Да е здрав Наско и дано не е грип!

# 544
  • Пловдив
Само гърлото е леко червено...изписа Изопренозин и вит.С.Загрявам краката като са студени,чай,фрешове...

Мария,стискам палци да е тоя месец!

Уанче и за вас палци!

# 545
Уанче, не може ли да пробвате на естествен цикъл няколко месеца да събирате яйцеклетки и после инвитро?

# 546
  • На остров
Не знам не съм говорила, проблема в момента е че не мога да стигна до съществената стимулация. Сега стопирам уж организма ама не се получава. Ще видим какво ще измислят следобед като ми се обадят.
Четох, че при много малко фоликули не правят пункция(под4) и може би изобщо не се занимават със естествени цикли и събиране.
Мм е много спокоен и вярва че всичко ще се нареди.

# 547
Честит Имен Ден на Т на Амини (на патерици), на Наско и всички именици! Бъдете много здрави и щастливи!
Днес моето чудо навършва 1 г. Пожелавам си в здраве и игри да расте.С ръчички сръчни и крачета бързи в пакостите да е първи.

# 548
  • На остров
Дидка дантиненжив и здрав ! Много хубава торта !

# 549
Честито на именниците и на рожденниците!Много късмет в живота ,здраве и щастие!🤗🤗 Аз си чакам днес или утре , а странното е че от снощи ми се гади ужасно и имам киселини, никога не съм имала подобен ПМС.

# 550
  • Пловдив
Дидка,жив и здрав да е Цецко!

# 551
Дидка, жив и здрав да ти е Цецко! Много щастие, късмет и радост. Хубаво да изкарате празника и да почерпиш със снимка на сладура.
Мистик, честит ти именник. Наско да е много здрав и щастлив. Бързо да му минава неразположението.
Иначе, сега върлува грип. ММ донесе вируса, първо той не беше добре, но нали е мъж, не ходи на лекар, ходи на работа / където според него всички вече били болни така или иначе/, а после аз се тръшнах. С висока температура, болки и кашлица. Дано бързо мине.
Как забравихме и малкия именник на Амини. Да ти е здрав и честит на патерица, много щастие и късмет!

# 552
  • Пловдив
Амини,вярно...да сте живи и здрави!:kissing_heart:

Миана,лош е вуруса,да...нека да не идва пак!

# 553
  • гр.София
Амини, зло да.го забрави твоя сладурчо! Да е здрав и много усмихнат хлапак Heart Hug
Честит 1ви рожден ден на Цецко! Да е здрав и скоро батко Simple Smile !
Уанче, вярвай и ти като тм! Моля се всичко да стане по най-добрия начин и скоро да имате успех!
Аз си пия фолиева да. Не съм иначе по тестовете преди закъснение. Не съм и нетърпелива, ще изчакам поне датата на Ц.за да направя тест.

# 554
Мистик, честит плазник на Наско, да е здрав най-вече. Дидка, честито и на твоето момче, страхотна торта. Разкажи малко как мина РД.
Благодаря ви за пожеланията за моят калпазанин, само да е здравичък и да реве по-малко си пожелавам.
Късмет на всички в опитите, не изброявам защото сте много Hug

Общи условия

Активация на акаунт