Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 157
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • В градината...
Амини, много е важно да не реве  Peace

Цецко да е жив и здрав!

# 556
  • Варна
Много здраве и късмет на патерици за всички именици и рожденици. Да растат весели и безгрижни.

# 557
  • На остров
Съвсем замира май тази тема.
Я се стегнете, кой какво и как прави.
Децата как са, работата, мъжете.
Кой докъде е стигнал с опитите Simple Smile
Нови покупки, манджи ...
Ние продължаваме с опита вече месец стана, но важното е успешният финал.

# 558
Нас вируса ни повтори, а още не ходят на ясла...
За манджи време няма.
Успех Уанче Hug

# 559
Здравейте!
Темата не замира, а бебеправим Grinning
Не остава много време. Тъкмо премина фертилния период и си викам дай да видя какво правят тези момичета.
При нас децата излязоха в грипна ваканция до понеделник.Сега ще сме пълна къща.
Моля се този път да се е получило, че до края на годината да си имаме и бебенце.Grinning

# 560
  • На остров
Успех маци !
Крайно време е да се премахне този бг феномен с грипна ваканция.

Амини дано потръгнат добре нещата с яслата !

# 561
  • В градината...
Ида беше с 40 градуса /за пръв път вдига температура/. За един ден се оправи, само с осцилококцинум. Вчера с малкия беше така, но при него май пак са зъбите.

Аз вчера правих зеленчукова супа с мазнина от домашна кокошка - много вкусна стана, но и доста зеленчуци сложих. Фризерът ми пращи от зарзават, който съм прибрала от градината - тиквички, моркови, пащърнак ... И сега трябва да се оползотворяват.
А наскоро праавих един измислен кекс, който стана много вкусен и със зимен аромат - с краве масло, доста сушени плодове и кора от мандарина. Тя беше уникалното като вкус.

# 562
  • Пловдив
При нас нищо ново...и Наско беше болен,ама само Т и сополи.
ММ почна очните и е в Габрово...там има сняг  Wink може би в петък ще си дойде,пътува с колега.

Пия аз хапове и като ги спра чакам МЦ и тогава пак отивам на док...обаче мнооого се отегчих и ще тегля крайната черта и приключвам.

# 563
  • шумен
Днес бях на преглед.Втори месец съм вече и засега всичко е наред.След 2 седмици ме викат пак Simple Smile

# 564
  • София/Дружба
Аз съм след хистероскопия, чакам Ц и се надявам на бърз резултат след това Simple Smile

# 565
лекувам още едни гъбички Sad(( и няма как да бебеправим , гледам да не го мисля, че много се депресирам. Съвсем се отчаях, че вече година не става, по изследвания всичко е наред, но засега никое бебе явно не ни е харесало, за да дойде при нас. Стимулации, това онова, без резултат

# 566
Момичета как сте? Отдавна не съм писала тук, но все няма време. Успех с бебеправенето на всички! Наръсвам ви с моя бремелански прашец! Heart Eyes ❤👶💙

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 22:27 от Mom of 3

# 567
  • гр.София
И мъжете у дома са болни, вече минава де. Само кашлицата на Виктор да спре, че ми настръхват космите като го чуя, ужасна е. Много харесвах зимата, но с тези модерни вируси и с тия боледувания направо я намразвам.

# 568
  • Варна
Перу, наистина? Никога до сега не е вдигала температура? Или не е вдигала толкова висока?

# 569
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кали моето е на 22 месеца и да не чуе дявола, досега само веднъж за кратко е имала 38 и то след ваксина. Дано и не разбирам скоро що е то висока температура.

Общи условия

Активация на акаунт