Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • В градината...
Кали, веднъж вдигна 37,5 и без панадоли я оправихме. Така че, може да се каже, че на 2г. и 8м. за сефте е с температура.
При ваксини никога не съм давала превантивно нищо и не е вдигала.

# 571
  • гр.София
Такааа, аз имам 3 дни закъснение и отрицателен тест за Б от първия ден Rage
Но така като се замисля, от 4-5 години Януари вместо да ми дойде на 26я ден ми идва на 28-29 ден, което според мен ми е месец без О....

# 572
  • На остров
Мария направи още един тест за а всеки случай . Стискам палци за плюс.

# 573
моят Ц подрани, спрях лечението, чакам да мине и продължавам с глобулите. Чудя се дали да не почнем наново с изследванията, не може всичко да е наред и година вече да не става забременяване. Но пък от друга страна, дано нищо не се е прецакало, че нямам да имам нерви и за други лечения, май и аз ще се откажа вече, натам вървят нещата, говорих с мм направо да действаме инвитро, ние да си го платим, но той не иска, пък и лекарите не искат, защото според хартийките няма причина да не става, на кръстопът съм Sad((((

# 574
  • гр.София
Дрийм подкрепям те за инвитро, нищо че нямате открит проблем. А спермогрсмата на тм как е?
Уанче абсурд да излезе нещо. На датата за Ц, полето за тестовата черта беше изкрящо бяло. Ще отида на една пробна фоликулометрия, няколко дни след края ма Ц. Да видим кога ще дойде де.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 12:11 от mariq13

# 575
  • На остров
Дрийм когато няма причина се води инфертелитет с неизяснени причини.
Ако и двамата сте над 35 е хубаво да си направите консултация независимо какво решите.
При нас също няма причина, всичко е ок като изследвания и т.н. но годините явно си казват думата. Процента за нормално забременяване след 35 рязко спадане без да има специална причина, след 40 си е почти залязъл. Винаги има изключения разбира се.
Мария докато не дойде МЦ не се предавам аз !

# 576
Оффф нас така ни настъпи тоя грип ,10 дни бях получовек полу някво безгръбначно ,ММ 3 дни с 39градуса ,компреси с оцет и течен аналгин и в крайна сметка антибиотик,по чудо децата  оцеляха само ние.. В същото време нова работа абеее ужас някъв беше .

# 577
  • бургас
Момичета, аз искам да попитам нещо! Не знам дали ми е за тук въпроса, но все пак...
това, че съм с нисък прогестерон и зацапване 4-5 ден след края на цикъла, пречи ли евентуално за оплождане на яйцеклетката, и имплантирането и евентуално. Този месец спрях противозачатъчните, които пих 1 година и доки каза да бебеправим усърдно!

# 578
  • гр.София
За оплождането не пречи, но за износването да. 7 дни след доказана О се изследва прогестерон и при необходимост се изписва за пиене или вагинално.
Моя Ц дойде преди няколко часа. Борим се за ноемврийче значи Joy
Уанче кал вървят нещата?
Мистик?

# 579
  • Пловдив
Нищо при мен...имам май още 3 хапа и тогава ще идва при мен  Whistling
Много ми е натоварено в работата,отделно дет се схванах с едно "частно" и то ме ядосва и съм пред нервна криза  Crazy

# 580
  • На остров
Мария и ние сме за ноемврийски, почнахме от юнче да а видим до къде ще стигнем.
Приключих един хормон за предизвикване другият за подтискане го продължавам, надявам се днес или утре да ами дойде и да кажат ок за менопура и след две седмици да имаме пункция. Ще откарам поне два месеца стимулация както в тръгнало, нищо важното е да успеем.

Значи Мария, Аз, Мистик други желаещи за ноемврийски Wink .. ноемврийските деца не са най оптималният вариант но няма да ги връщаме само да ни изберат за родители Simple Smile.

# 581
Две в едно, мен защо ме пропускате? Нареждам се и аз в отбора за ноемврийче Simple Smile)))

# 582
  • На остров
Дрийм записваме всички желаещи, иначе   глупавата ми главица не се сеща всички никове и затова Simple Smile питам 

# 583
Здравейте, и аз се включвам в отбора, чакам до два-три дни да ми дойде Ц. и скачам с двата крака при вас Hug

# 584
  • На остров
Само така увеличихме ноемврийските бебета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт