Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 155
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
А, моля, моля - аз все още се боря за октомврийче Simple Smile))

Днес или утре ще ми е овулацията - в дясно 21мм. Вярвам, че ще е този месец - без да се самонавивам (добре, де, малко) Simple Smile)

Почнах да ходя на плуване и се чувствам чудесно!

# 586
Аз също се надявам за ноемврийче, въпреки че този месец няма да има намеса на док, защото за март, ако ноемврийчето не дойде, декемврийчр може би инвитро. Късмет на всички за бебчета през ноември.

# 587
  • На остров
Лебед ще стискаме палци щом си казала октомври Stuck Out Tongue Winking Eye

Мира ако ще е инвитро по добре да почнете от сега, виж мен мен от Бъдни вечер сме почнали и я стигнем в края на февруари пункция я не. А не е да ни е за пръв път ама то там като с бременностите няма две еднакви.

# 588
Ние ще подаваме за фонда през февруари, но не ми се губи време и ще се и самофинансираме. Сега чакам ц след неуспешна инсеминация през януари. Ще пробваме с любов в месеца на влюбените...

# 589
  • На остров
Мира успех, аз не говорех за финанси .
Не мога да разбера защо продължават да правят инсеменации на двойки над 35. Изгубено време и надежди само.

# 590
Успех момичета! Много Любов и две чертички през месеца на Влюбените! ❤❤❤😚😚😚👶👶👶

# 591
  • На остров
Мом всичко наред ли с теб ? В коя седмица си сега?

# 592
Привет 2 в 1! 😚Много мило, че попита! На преглед съм на 1ви февеуари и сега съм в 17та седмица. Дано всичко е наред! Хвърлям ви по едно око и стискам палци на всички скоро да се усмихнете спокойни, че носите мечтаната си рожба! 😚❤💙👶

# 593
  • На остров
Браво мом ! Как приемат другите новината, как се чувстваш като цяло ?

# 594
Ще ти призная нещо - на никой още не сме казали....😬 Не знам как да стане, ужас! Скоро обаче няма да има на къде да се крия! 😚 Миналия път като бях бременна казах само на голямата ми дъщеря че съм била, защото бях в болницата два дни след кръвоизлив и кюретаж...и не исках да я лъжа, а и тя се притесни доста за мен. Но тогава ме увещаваше, че нямам нужда от друго дете...

Иначе добре се чувсвам физически, но психически хормоните явно доста зле ми се отразяват- изнервена съм, раздразнителна и доста мрънкаща. 😰 Аз не се понасям, а не знам как другите издържат покрай мен! 🐽

# 595
Здравейте,момичета!
Рожденият ден на Ц  не успяхме да отпразнуваме с дечица. Ако не детенце,то мама беше болна.Страшен тоя грип.Вечерта обаче беше на ниво. Дядо поп прочете молитва за първата годинка.Хапнахме,сръбнахме със съседи и кръстниците. Поработихме за подарък,но... неуспешно.
Нареждам се за следващата година.Този цикъл започна с обилна цервикална слуз ,примесена с капки кръв в розово и кафяво.Днес ми е втори ден и само капе.Утре ще си пусна хормони.И следващия цикъл мисля да започна противозачатъчни Мидиана.
Успех и стиснати палчета за всички,които имат нужда.
Амини,вие как сте?
Някой чувал ли се е с Танзу?
Мимчето и Тита и те ли се присъединиха към фб групата?
Мам, кураж.Важно е ти и бебо да сте добре.
Днес моя приятелка ме зарадва много.С положителен тест.
Тези дни ходих да видя Франческа.Вече на 27 дни.Пето раждане на моя близка позната.Двете момченца починаха,но има сили и се радва на трите си момиченца.
Спокойна нощ!

# 596
  • Пловдив
Добро утро!
Кафе... Grinning

И аз много искам да знам как е Танзу...отдавна питам,ама никой нищо явно не знае...

Уанче,що е да е загубена кауза инсето след 35 Thinking Вярно е,че вероятността е по-малка,ама то е същото и с естественото.Някои хващат от раз на 40  Grinning естествено и с инсе...ние мислихме да пробваме още веднъж,обаче както върви май ще приключваме...

# 597
Уж, нямаше да се пренавивам.., а толкова се пренавих, че нищо не направихме, щото съм много "мила" и сега ми е сърдит с право... Голямо съм недоразумение...

# 598
  • На остров
Мистик загубена кауза е защото, щом си стигнал до лекари значи не става както се казва веднага. Процентно шанса е много по малък това имам в предвид. Иначе си е така има семейства и на 45 от раз успяват но са по скоро изключение, не правило.

Лебед защо се скарахте ?
Няма да се ядосваш, мисли позитивно и действай спокойно.

Мистик имама нужда от тройно кафе толкова ми се спи, Благодаря ти !

# 599
Добро утро!

Мистик, благодаря за кафето. Не се отказвай

Уанче, дано да стигнете до пункция през февруари

Лебед, бързо да се сдобрявате. Може да не е късно

Успех на всички работещи за ноемврийче

Ние ходихме малко на ски на Боровец и после на СПА във Велинград. Беше много хубаво, но сега трябва да се работи. Средата на февруари съм запазила три нощувки и на Пампорово. Дано да има и там сняг.

Общи условия

Активация на акаунт