Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 109
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • гр.София
Ма ноемврийските рожденници са много готини Blush
Ние тоя месец незнам какво направихме, нали детето беше болно, най-вероятно нищо. Имаме 2 опита, един доста преди предполагаемата О, а другия доста след Joy
Аз и незнам кога е била де. Както ви се оплаквах, че имам доста силни болки по време на О, и ясно овлажняване, откакто правим опити ни-що, нищо.
Уан с теб съм мислено Kissing Heart
Мистик, за кога готвите инсеминацията?
На Лебед, Дрийм и всички нетърпеливки желая скорошен успех!

# 676
  • Пловдив
Мария,не знам още...утре отивам пак сутринта,да видим...

# 677
Екстра са си ноемврийчетата, спор няма, особено ако се родят 2018-та (това звездите ми го говорят Wink))).
Мистик, стискам палци!
Днес започнах с презаписване на час за следене на овулация и страхотна реакция на моя човек като видя ръчно правените от мен шоколадови бонбони. Поне три пъти му обяснявах как съм ги правила и той все повтаряше, че са толкова перфектни, все едно са машинно производство. Мигаше и се облизваше доволно изненадано с всеки нов вкус. Първата подобна изненада за 13 години, си е истинска изненада, а той я довърши като си взе отпуск Simple Smile)
Днес като се замисля, че мога да си пия спокойно обезболяващи (така и така си е у дома, поне да не се гърча в леглото), да вдигам и размествам, да съм си неразумната аз... без да мисля за последствията, ми става все по-добре (цяла нощ си отбелязвах какво да правя и да не правя през идните 9... месеца, кое след кое да свърша за да вляза в график... Лудница Simple Smile)). А още по-хубаво ми е, че в понеделник мога пак да съм на плуване и спокойно да натискам проектните задачи та да отметна тежките задачи до 27-29 дена, щото... ноемврийче 2018-та ще е!

# 678
Весел празник на Влюбените, момичета! ❤
Желая ви много здраве и две чертички през месеца на Любовта! Успех и усмивки! 🌞

# 679
Лебед, ех, стисках палци, ама нищо, сега ще е последният Ц, дано Simple Smile
Мария, и при мен така, откакто бебеправим, нито ЦС, нито нищо, и все пак се надявам де. Благодаря, че ме споменаваш в пожеланията за успех Simple Smile))) драго ми стана, ама много Simple Smile))) и аз стискам палци на всички желаещи
Мистик, утре успех и да пишеш
Две в едно, на теб в петък Simple Smile))

# 680
  • гр.София
Пффф хора това на нищо не прилича, да ви казвам ли че след 3 дни на градина Вики е със сополи... Тва изкупих носните кърпички на магазинчето до нас. А пък ръката ми се схвана от бърсане на сополи. Така да намразих зимата...
Мом ти коя седмица стана, къде се следиш? Казахте ли на другите вече?

# 681
Ехо, привет от мен и бързо да оздравявате! ❤

В 19та седм. съм. На никой не сме казали още..даже и на децата.😬Мисля да кажа другата седмица най-късно в работата..ММ аха аха да каже на децата миналия уикенд, но го спрях, че имаше и други деца на гости...Не знам защо така, още не мога да повярвам че съм бременна, а о все чакам следващия преглед да се уверя, че всичко е наред...
Дано не е така до като родя и направо да звъннем на родителите си с "Честито ви внуче"...

# 682
  • На остров
Ние казахме н роднините на мм в 20 седмица. Мом те колко са големи другите деца?

Успех на всички, аз стягам сили за петък.

# 683
  • В градината...
Мария, на нас цинабсинът много ни помага при сополи.

# 684
  • Пловдив
Ние пак в застой...сега в МБ излезе Е.коли и пак хапове и без процедура.

# 685
Мистик,много се ядосвам вече с твоята МБ. Честно,мисля си,че пробите се замърсяват. Може да звучи и параноично,но...дали не е и умишлено.
Аз не съм добре,но и сега малкия не ми дава възможност да пиша.
Уанче,успех утре.
Мимка,пробвала ли си бабешки методи.Третирам мен и детето с капки от запарена лайка и мед. Наскоро бяхме с обилна хрема и два пъти използвах Носко за прахосмукачка.Разцелувай Вики и бързо да се оправя.
Момичета,мисля ви всички.

# 686
  • гр.София
Е Мистик верно откога все нещо излиза в тая МБ. Много гадно бе мацко, нещо някакви неща да слагаш или приемаш за PHто ли и аз незнам Disappointed
Перу аз предимно цинабсин давам за хремата и пръскам сребърна вода. Обаче за 3 седмици, 3 пъти да се разболее...
Диде, какво ти има? Аз в носа мед не бих сложила. Иначе пробвам някои неща, например сок от черна ряпа с мед му помага за кашлицата.

# 687
  • На остров
Чувствам се като блъсната от тир, но най трудната част след 2 месечно стимулация  приключи. От 5 фоликули извадиха две яйцеклетки, за 2 г и половина наполовина са намаляли запасите ми.
Сега се надяваме да се оплоди поне едната и в неделя да върнат едничко.

# 688
Стискам палци, Две в едно!

# 689
Уанче, късмет Hug
А какво стана с другите фоликули? Празни ли са, презрели?

Общи условия

Активация на акаунт