Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 102
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • На остров
Празни казаха, че са. Често се срещали на нашите години. Затова и шанса за нормално забременяване е малък след една определена възраст.

# 691
  • Пловдив
А с пълна упойка ли правят пункция там?
И.. дали съм те питала не помня...
И при вас ли е толкова скъпа процедурата ин витро като тук?
Има ли подпомагане от държавата?

# 692
Уанче, дано се оплодят добре и се делят добре!

# 693
Уанче,стискам палци!
Мистик,ти как си?
Моят МЦ  се скъси драстично.Последният беше едва 13 дни. А, 7 дни М. Много болезнен ПМС,гърдите ми щяха да се пръснат(все едно съм родилка на 2-3 дни).Отделно и ЗФ.
Но,най се тревожа с малкия. Търси други дечица,иска все навън.Нервен е и постоянно хленчи,когато не излезем и не е виждал съседчетата.Говорих с директорката на едната детска градина.Ще го вземат,но когато преминат гриповете. Сега си търся работа.
И,не преставам да мечтая и да се моля за второ дете.

# 694
  • На остров
Дидка ако сте ок с таткото ти пожелавам още едно детенце щом искаш !

Жар птица много благодаря дано !

Мистик не се прави с  пълна упойка, само парацетамол и малко морфин,  уж слагат нещо влагалищно, но си боли и се усеща всичко.
Инвитро процедурите са скъпи навсякъде. Тук имаш право на фонд (до 3 опита) ако отговаряте на много условия и нямате общи деца. Всички други опити си плащащ сам.

# 695
Две в едно Wink всичко ще е като по ноти изпълнени от истински виртуоз!

# 696
Две в едно, имаш стиснати палчета и от мен! Дано скоро да се похвалиш с положителен резултат!

# 697
Здравейте дами понеже не следя нищо искам и аз да попитам нещо преди 10 дена ми свърши МЦ и с мъжа ми правихме както си е за правене на бебе след това имах два дена само зацапване след 5 ден почна да ми се гади след ядене но ми мина това не мера БТ чуствам се странно само нищо друго тест - май е ранно за това нали ? А правихме го на датата която ми свърши? Помощ

# 698
Екатерина М., нищо не се разбира от написаното.

# 699
Екатерина М., нищо не се разбира от написаното.
добре . на 5 02 ми дойде свърши ми на 8 и същия ден с мъжа ми правихме секс свързан с опит за бебе . след това ба другуя ден получих само отвътре кръв като се мия не е зацапване след 3 дена два дена ми се гадеше след ядене и сега нищо ми няма има ли някаква вероятност да се е получило или да не се надявам а да продължаваме

# 700
  • На остров
Екатерина според е малко вероятно да си имала овулация веднага след цикъл. Зацапването може да се държи на различни фактори.
Вземи си тестове за овулация другият месец да си по наясно как се случват нещата при теб.

Утре правим трансфер, имаме си две оплодени яйцеклетки Simple Smile.

# 701
  • Истински се вижда само със сърцето.
Екатерина, кървенето на следващият ден или зацапване, най-вероятно последно изчистване от цикъла. Когато става въпрос за импланта ционно зацапване, нещата не са така скоростни, а и е малко вероятно по това време да си в овулация.

Моят съвет е след всяко правене на секс да не търсиш симптоми на бременност, че ще се побъркаш, а и нещата не стават така, днес секс и след 5 дена ти се гади.

Само информативно, при 14 дни закъснение единствената разлика която се появи в нормалното ми ежедневие е, че започнах да пия много вода, нещо необичайно за мен и т.к беше лято за мен и това беше нормално, даже тест още не бях правила. Гаденето се появи на по-късен етап чак.

# 702
Честито Уанче! ❤
Мислех си за теб като разлиствах форума! Успех с трансфера и много положителни мисли! 😊🍀🌞

# 703
Уанче, супер!Успех! Стискам палци.
Мистик, какво става с теб?
Мимка, мед давам още от изписването от родилното. Харесва му и не е правил алергии.
Уанче, и таткото иска още едно дете,но само,ако е порочно заченато.Ние нямаме финонсова възможност за процедури.
Осми ден ми е,дано утре няма нищо.Вече започнах да се притесвявам малко.

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 21:37 от didka-moni

# 704
  • Пловдив
Дидка,шавам бе Simple Smile одеве почна да ме боли в дясно,явно се пукат ф...вчера в 10 ми биха прегнил.Стопират всякакви процедури,заради мб...пия хапове и така...
Ти имаш ли проблем с нормално зачеване?

Общи условия

Активация на акаунт