Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Илейн чакам...казаха на 20-я ден след инсето да пусна кръвен тест.Пада се края на месеца.Пия си хаповете и тъй...
Ти на работа върна ли се?

# 151
Добро утро!

Мистик, благодаря за кафето! 20 дена много  newsm78  Ще пробваш ли преди това с обикновен тест?

Леони, минавай по-често  Hug

# 152
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мистик стискам палци Simple Smile

Не съм се върнала на работа, почвам един курс декември, а детето ходи само четвъртък и петък на градина до обяд за сега,а когато съм на курс ще е целодневно, за работата ще видим догодина живот и здраве Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Илейн,ясно... Peace

Леони,ами не знам още...кога мога да направя тест newsm78 Хич не съм наясно...

# 154
  • София/Дружба
Мистик, на 10-11 ден можеш да направиш кръвен.

# 155
За инсе десети ден и прекалено рано. 14 вече ще отчете.

# 156
  • Пловдив
ясно...начи 14-ти ден се пада др.понеделник.

# 157
  • На остров
Мистик аз правя тестове пикливи с висока чувствителност след 7 ден.
Леони работиш ли сега?

# 158
  • Canada
Здравейте, мили дами!

Минавам да споделя, че трябваше да ми дойде вчера, а от няколко дни имам само леко зацапване. Правих ранен тест, пак е отрицателен. Или тестът не отчита толкова рано или аз не съм наред. Взех да се сдухвам вече...

# 159
  • гр.София
Какво значи леко зацапване? Щом имаш и отрицателен тест след закъснение значи ти идва.
Мистик и аз съм на мнението на Сигма! Уанче нали то имплантирането става 7-10 дни след оплождането и пак тогава се отделя чхг. И докато нарастне малко за да се улови от тест... 7 ден ми е супер рано според мен.

# 160
Какво значи леко зацапване? Щом имаш и отрицателен тест след закъснение значи ти идва.
Мистик и аз съм на мнението на Сигма! Уанче нали то имплантирането става 7-10 дни след оплождането и пак тогава се отделя чхг. И докато нарастне малко за да се улови от тест... 7 ден ми е супер рано според мен.
Не е така за зацапването, много момичета от другите теми вече са бременни с такова зацапване, пресни пресни случаи, че вече като чуя за такова и веднага си мисля за Б Simple Smile)))
Мистик, стискам палци. Simple Smile))
Лебед, какво става при теб?

# 161
  • гр.София
Да бе направо си е признак за бременност. Вчера е трябвало да и дойде, а и зацапва от няколко дни и има отрицателен тест. Не ми звучи като бременност.
На мен ми зацапа след положителен тест  в 6-7 седм.и отидох на преглед след който ми изписаха утрогестан.

# 162
  • Canada
Да бе направо си е признак за бременност. Вчера е трябвало да и дойде, а и зацапва от няколко дни и има отрицателен тест. Не ми звучи като бременност.
На мен ми зацапа след положителен тест  в 6-7 седм.и отидох на преглед след който ми изписаха утрогестан.

Да, дойде ми тази вечер. Съжалявам, че споделих  Embarassed

Втори месец без успех. Да чакам ли още няколко месеца или да се консултирам с лекар след цикъла?

# 163
  • На остров
Полар ако си над 35 се консултурай след 6 м активни опити.
2 опит нищо не е още, успех!

# 164
  • Canada
Полар ако си над 35 се консултурай след 6 м активни опити.
2 опит нищо не е още, успех!

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт