Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
mariq13 всички изтрещяваме - особено около дата на цикъла. Дори след 3 години опити, едва от време на време успявам да контролирам тази тиха лудост. Вярно, че словесните шамари понякога приятно отрезвяват, но по-често влошават състоянието на и без това разкъсаната ни душа. Hands V

Polar bear Писането тук помага, за това не съжалявай. В период като този, преди хормоните да са ми взривили разума, мога да ти кажа, че тестове не се правят толкова рано - няма никакъв смисъл, а разочарованието е почти сигурно. Изчакай поне 2-3 дена закъснение. Зацапването си е предвестник на цикъл ако след дата на началото спре за ден - прави тест. Много лесно се раздават съвети... ако моят цикъл трябваше да ми дойде сега и имах зацапване... мозъкът ми щеше да си изглади повърхността и да надипли история... Та, така. Съветът на Две в едно ; )е много точен - 6 месеца и тогава лекар.

aDream, имам много работа в момента. Не ходих на лекар да следя овулация, а и не сме се стремили да правим нещо конкретно - почивам поне в тази ментално-затормозяваща посока. Бяхме много активни преди предполагаемата овулация, но мисля, че я пропуснахме и отново сме активни - важното е, че се наслаждаваме пълноценно един на друг без да влагаме и прашинка напрежение Blush

# 166
  • Canada
Благодаря, Лебед! Този месец нямах нито напрежение в гърдите, нито тежест в корема, та се бях обнадеждила.Почнах да пия витамини за бременни Матерна. не знам от тях ли, от какво, но нямам и менструални болки Simple Smile разочарованието е огромно наистина, а опитваме едва от два месеца. Не мога да си представя какво е да чакаш и да се надяваш три години и повече. Другата седмица ще си запазя час за годишен преглед и ще говоря с моята лекарка какво може да се направи на този етап.
Стискам палци на всички!  Heart Eyes

# 167
  • На остров
Полар разкажи ни повече за теб Simple Smile

# 168
Две в едно Wink, в момента не работя и съм пред дилема. Много натоварено ми беше, въпреки че бях на половин ден и естеството на работа беше елементарни офис задължения.

# 169
  • Canada
Полар разкажи ни повече за теб Simple Smile

През уикенда, като имам повече време за писане. Simple Smile

# 170
  • На остров
Каква е дилемата Леони?
Мистик стискам ти палци!
Аз на всички стискам разбира се.

# 171
Привет мацки, как сте? Пожелавам ви най-прекрасния подарък за празниците!💞 Ние този уикенд ще украсяваме елхата, за да ни стане празнично! 🌟

# 172
  • На остров
Мом как върви бременността.

# 173
Благодаря, че попита 2 в 1 😍 Добре се чувствам. Нямам кой знае какви симптоми, освен гадене от миризми, липса на апетит и болезнени гърди. Иначе нямам никакви болки или придърпвания, даже и газове нямам..пу пу! 😀Че скоро си купих едно ренде, което реже на спагети всичко и само си правя салати от ряпа, цвекло и моркови, а те са супер газообразуващи. Също ми се хапва киселко и вече няколко пъти правя кисело зеле. 😌 Иначе си ходя на работа, правя си упражнения и до някъде се радвам, че нямам апетит, защото качвам много през бременността, а сега искам да не се изпускам много, защото е вредно да стана 100 кила. Чакам с нетърпение прегледа си другата седмица и дай Боже да има добри новини! Стиснати палчета и на всички вас! 🍀😍

# 174
  • София
Да се запиша и в тази темичка....С надеждата да ни се е получило този месец и да не ми дойде МЦ след 3-4 дни... Hug

# 175
  • В градината...
Хм, Манди зачезна и мах забравихме готварския ни блог  Thinking
Ние в събота направихме към 50 наденици, зима е вече  Naughty

# 176
  • Варна
Перу, мятай тука рецептата. Мисля, че Манди ще намери време за блога, ако види, че има желание от наша страна...

# 177

Момичета, за бремеланките знам, че не трябва да хапват никакво недобре сготвено или сушено месо. Мм прави филе "елена" и аз не съм го близнала даже. Онзи ден обаче месих една кайма и аз по принцип имам навика да я опитвам, та чак като хапнай се усетих, че не трябва, но беше късно вече..дано всичко е наред! Успех и поздрави на всички вас! 🍀💞🍭

# 178
  • Пловдив
Ох...с тоя черен петък днес работа не мога да хвана  Laughing Mr. Green

bibian@,добре дошла!Разкажи повечко за теб...

Коте,вие тук ли сте още?

Кали,Раличка как е?

# 179
  • София
mystic woman,  благодаря!  Hug Ами накратко за мен..След дни правя 37, правим опити от скоро( 4-ти е този) за бебче и много ми се иска това да е подарък за рождения ми ден.. Praynig
На своя глава пусках  половите хормони и щитовидните и в общи линии всичко е в норма. Следихме и О с фоликулометрия и два месеца засякохме, че е имало. В общи линии това е и много ми се иска да са наистина наред нещата и да се е получило този път, макар че по-скоро не е, защото нямам никакви признаци и усещания различни от всеки месец..Sad Но все пак се надявам да имам късмет, нали съм рожденничка все пак, най-хубавия подарък да получа. Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт