Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 183
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • На остров
Мистик аз и преди съм го казвала на нашите години инсеменации са си загуба на време и пари, отделно разбити надежди. Също смятам като Сигма няма смисъл от лекарствата.

# 241
  • Пловдив
Мистик аз и преди съм го казвала на нашите години инсеменации са си загуба на време и пари, отделно разбити надежди. Също смятам като Сигма няма смисъл от лекарствата.
ами...исках да съм опитала...Как да продължим и с какво...?Трябвало общо 4 неуспешни и тогава ин витро...за последното казах кво мисля.Начи заключението е,че тр да се отказваме...

# 242
ами...исках да съм опитала...Как да продължим и с какво...?Трябвало общо 4 неуспешни и тогава ин витро...за последното казах кво мисля.Начи заключението е,че тр да се отказваме...

Мистик, как така ще се отказвате? Извинявай, не знам историята ви, но имате ли други дечица? Успех ви желая и никакво отказване! 🌟😍🍀🐣❤

# 243
  • Пловдив
Мамче,имам син на 11 и половина...да е жив и здрав!Та затова тъй говоря...като се мотахме до сега...ей на докъде я докарахме Close

# 244
  • гр.София
Ех Мистик. Толкова се разочаровах, че още одеве прочетох и чак незнаех какво да напиша. Съжалявам. Може пък сега след стимулацията и естествено да се случат нещата. Прегръдки.
А_Dream късмет и на теб и на всички останали. Бързо бързо ви пожелавам бременност.
Свате да нагушкаш Лийка. И никакви болесто вече. Писахте ли писмо да Дядката? Калео иска тази година, на каква вълна е?
И моя хубостник кашля. Пак. Изолира се стафилококи в носа, гърления уж е чист но не ми се вярва. Тва преди месец. Когато пак кашляше. И сега без да ходи на детска, без да се е събирал с болни отново. Водих го и до личната и до лекаря на частно при който си го водя. И двамата неискат да му изпишат аб защото той си е ок освен че не е спирал да кашля. Спря де за 10 дни. И те така. На градина не ходи., имат карантина и чак 2018 май ще е. А какъв чепат характер е.... да не обяснявам, че искам да хвана гората за поне седмица.

# 245
Мамче,имам син на 11 и половина...да е жив и здрав!Та затова тъй говоря...като се мотахме до сега...ей на докъде я докарахме Close

Мистик, стискам палци да зарадвате баткото с хубав Коледен подарък! ❤🍀❤🍀❤

# 246
  • На остров
Мистик как така ще се отказваш, не напротив. Аз мисля, че не може да няма лекар в БГ, кйот да не ви направи директно инвитро. Да струва нещо, но пък резултата е безценен.

Мария очаквам ти да се похвалиш скоро !

# 247
  • гр.София
Решихме да опитаме този месец. Декември ще разберем Hug

# 248
  • В градината...
Мистик, 4 инсета струват колкото едно инвитро с лека стимулация. Не си губете времето

# 249
  • Пловдив
Момичета,м не...не знам...то докато се случи и отиде още година и кусур...Confused уффф...де спахме до сега!

# 250
Мистик, спри да броиш времето...Фокусирай се върху сбъдването на мечтата си и нещата ще се случат! Ти в момента изместваш фокуса си върху "няма време" и затова ти се струва, че няма развитие и надежда! Успех ти желая! ❤🍀🐣

# 251
  • На остров
Мом за съжаление само това не е достатъчно.

# 252
4 инсета искат за да се направи ин витро през фонда, но и за там има чакане. Хич не ти трябва този фонд, ако имате възможност си финансирайте опита. И както казва Перу, стимулацията може да е лека-с хапчета например, а може и на естествен цикъл.

# 253
Мистик... за какво мотаене и отказване пишеш... Всеки крачи със свое темпо през пътищата на живота си. Обсъдете го у дома и действайте.

# 254
Съжалявам за отрицателните резултати, прегръдка!
Мистик, не мисли колко време е минало и тн, правете план и действайте. 
Добре дошли и късмет на новите момичета Simple Smile

Перу, радвам се много, че сте намерили ваше местенце на север, вие там харесвате да почивате. Я защо плаче нощем? Ако е в зъбен период са така.

Мария, ще стискам много палци Simple Smile както и на всички, разбира се.

Амини, пита ме, а не отговорих за работата - ок е, нормални, любезни хора, ок заплата, но ако спечеля от тото ще напусна на минутата и ще си взимам децата рано, ще готвя и ще оправям поне минимум вкъщи - сега нищо не мога да правя и са прекалено дълго в градината.

Общи условия

Активация на акаунт