Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Честита нова година, момичета! Бъдете здрави и следвайте мечтите си!

# 421
  • Варна
Ей, Перу, драсни два реда. Добре ли сте?

# 422
Честита Нова Година! Много любов и здраве!

# 423
За много години, мили момичета!
 Много здраве и сбъднати мечти! Purple HeartBlue HeartYellow HeartGreen HeartSparkling HeartHeart

# 424
  • В градината...
Честита Нова Година!
Нека е по-щастлива от старата, а ние да не остаряваме.
Кали, добре сме, нервите ми са малко зле, ама ще се оправим.

# 425
Здравейте момичета!Доста съм притеснена , писах в темата за тестове за овулация ама да питам и вас щото тотално се обърках.На 28.12 първи ден след цикъл правих тест за овулация който беше положителен . От вчера имам ЦС типична за предстояща овулация и пак правих тест ... абее ще прикача направо снимка .. Моля за мнение ...

# 426
  • София
Според мен няма тук положителен тест....

# 427
Мацки ,имам питане 😀(срам не срам)Днес ми свърши и понеже си взех тестове за овулация и реших да пробвам един .Ще прикача снимката да си кажете мнението ,най-вече ме интересува кога да направя следващ?[URL=http://www.img-share.eu/main/image_view/20171228_140153YWLQ … PCP4uTj1514463496

Ами това е снимката на първият тест , публикувах я тук, защото не бях сигурна и момичетата казаха ,че е положителен.

# 428
  • Варна
На мен лично тези тестове никога, ама никога не ми засякоха О. А не е като да нямам такава...

# 429
Мацки ,имам питане 😀(срам не срам)Днес ми свърши и понеже си взех тестове за овулация и реших да пробвам един .Ще прикача снимката да си кажете мнението ,най-вече ме интересува кога да направя следващ?[URL=http://www.img-share.eu/main/image_view/20171228_140153YWLQ … PCP4uTj1514463496

Ами това е снимката на първият тест , публикувах я тук, защото не бях сигурна и момичетата казаха ,че е положителен.

За мен също тестът е положителен. Ама и този, който последно си правила на 6 ден ми изглежда такъв. При мен последния път с така изглеждащ тест ми потвърдиха овулация. Ама не знам, освен да имаш две овулации този месец?Thinking

# 430
Четох за подобни случаи и не съм много щастлива, защото пишеше,че така ставали двуяйчните близнаци😀Не ме разбирайте погрешно -искам бебе ,но по възможност едничко 😀Имам още 3 деца и ще ми дойдат много 😀

# 431
Интересна теория  newsm78 Може ли инфо?

# 432
Интересна теория  newsm78 Може ли инфо?
http://m.bg-mamma.com/?topic=109337
Ето тук четох и още някъде,но не помня къде .Ужасно се притесних вчера .

# 433
Честита Нова Година на всички Simple Smile
Пипчева, без да те шашкам, но наистина е така, двуяйчните се получават точно от две яйцеклетки, две овулации, особено при стимулациите става така. Затова в последните години са все двуяйчни близнаци, след стимулация, и аз имам такава роднина, дълго време не можеше да забременее, стимулираха с Клостил и хоп, две бебета Simple Smile)))
Да, в твоя слуячай наистина не е много добре, с 5 деца евентуално, то не е сигурно, че и двете ще се оплодят, но сперматозоидите стоят и чакат зряла яйцеклетка и понякога минава едната, някой я опложда, след това и другата и тя пак е годна за оплождане и става работата. С лекар съм се консултирала и затова съм доста наясно.

# 434
Честита Нова Година на всички Simple Smile
Пипчева, без да те шашкам, но наистина е така, двуяйчните се получават точно от две яйцеклетки, две овулации, особено при стимулациите става така. Затова в последните години са все двуяйчни близнаци, след стимулация, и аз имам такава роднина, дълго време не можеше да забременее, стимулираха с Клостил и хоп, две бебета Simple Smile)))
Да, в твоя слуячай наистина не е много добре, с 5 деца евентуално, то не е сигурно, че и двете ще се оплодят, но сперматозоидите стоят и чакат зряла яйцеклетка и понякога минава едната, някой я опложда, след това и другата и тя пак е годна за оплождане и става работата. С лекар съм се консултирала и затова съм доста наясно.
Споко,аз съм си се шашнала вече 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт