Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Честита нова година, не помня дали честитих, но от повече не вреди 😀
И на мен двата теста ми изглеждат положителни, но това не значи, че ще се развие точно този сценарий...

# 436
  • Пловдив
Привет! Peace Хайде на кафе...

Аз още чакам МЦ...пих последно Дуфастон на 29-ти и още няма никой  Rolling Eyes

# 437
  • На остров
Честита нова година ! Много здраве и щастие за всички !
Шансовете за оплождане на всяка овулация са доста малки при жени над 35 а не 40 съвсем. Наличието на овулация не означава бременност.
Мистик не знам защо още не ти в дошло.
При всичко върви по план за сега.

# 438
  • гр.София
Честита нова 2018 година лейдис! Да е пълна със здраве и успехи във всеки аспект! Heart
И на мен ми дойде. Вчера. Щях да пукна от болка, направо ми прималя по едно време.
Плановете ни за НГ се провалиха, но все пак изкарахме супер с приятели в пианобар. Детето с нашите, заспали в старата година и се събудили в новата Joy
Уанче все така да върви плана, и да е успешен до край Kissing Heart
Мистик знам че може и слад 5-6 дни да ти дойде. Изчакай още малко и ако не би, ходи се прегледай. А няма ли вероятност за Б?
Свате как изкарахте вие? Как сте?
Аз подготвям РД на детето. Бе порасна му работата и на него. Викам му, искаш ли да отидем на почивка за РД, а той -Ооо не нее, какъв ще е тоя рожден ден. Искам с всичките ми приятели и торта в клубче хахаха.

# 439
  • На остров
Mariq ние с теб сме в крак и на мен вчера ми дойде и най мразя да летя в мц ама това е положението, закъсня ми два дена заради стимулацията.
Твоя сладур голяма работа и с претенции ! Порасват си децата !

# 440
  • Пловдив
Добро ви утро!

Уанче,кога ще е трансфера?

Мария,ами за Б уж не...щото нали имах задържан фоликул.Не знам вече...днес е 6-ти ден.Утре имам час,смених го с надеждата да дойде и да ида да видим тоя фоликул там ли е,ама...сега незнам...да ходя ли,какво?

# 441
  • На остров
Мистик купи си тест за бременост като начало. Първо пункция после трансфер живот и здраве, ако всичко е наед в края на януари.

# 442
Хайде Мистик стискам палци,дано повлечеш крак ли да кажа , тест ли?  😀😀

# 443
  • Пловдив
Хм...момичета...как с тоя фоликул да стане Б newsm78 Симптоми имах като за пред МЦ,всички екстри пък го няма.

# 444
Привет момичета,
тегля една черта и продължавам напред - ще опитам да се фокусирам към подобряване на физическото и психическото си състояние, защото, от както не се пазим, съм емоционално нестабилна, а физически все по-масивна. Харесах си дата 07.01.2018, та... вече имам две важни дати.
Успех и надявам се до скоро за да се похваля поне с нещата, които зависят от мен!

# 445
Здравейте, аз и друг път съм се включвала в темата. На почти 36г съм и както изглежда и двамата с мъжа ми искаме едно момиченце ако е рекъл Господ. Имаме син на 5г. Живеем далеко от близки и роднини и в началото се плашех за идеята да имаме две деца, но то второто докато стане детето ни ще е сигурно вече на 7г Simple Smile . Лесно се гледат деца с по-голяма разлика. За това, че нямам помощ съм ок понеже и със сина ми нямам никаква. Все ще се оправим и той ще помага. Притеснението ми е по-скоро от годинките, защото ще почваме евентуално опити към август. Ще летим дълъг полет през юли презокеански и понеже знам колко е изтощителен един такъв полет за организма не ми се иска да почваме опити преди това. Та така ако всичко е нормално се очертава най-рано на 37г да раждам второ. Аз съм си доста притеснителна и голяма паника. С 1вата бременност бях голям ужас вдигах кръвно от притеснение при лекаря. Много се шашках и от най-малкото. Сега си мисля, че няма да е така, защото вече имам опит. И така, споделих ви плановете си. Успех на всички , които очакват двете чертички.

# 446
  • На остров
Елизабет добре завърнала се и успех ти пожелавам !
Мистик какво става?

# 447
  • Пловдив
Добро утро!

Уанче,нищо още ...чакам си МЦ  Crossing Arms Снощи взех тест,въпреки,че знаех резултата-твърда една черта...Пак ще отлагам часа при док...за вторник и ако до тогава нямам Ц ще е зле работата вече.Дали от тоя Дуфастон,дали вече не навлизам в критическата  Rolling Eyes кво ми стана???

# 448
Добро утро!

Уанче,нищо още ...чакам си МЦ  Crossing Arms Снощи взех тест,въпреки,че знаех резултата-твърда една черта...Пак ще отлагам часа при док...за вторник и ако до тогава нямам Ц ще е зле работата вече.Дали от тоя Дуфастон,дали вече не навлизам в критическата  Rolling Eyes кво ми стана???
Добро ви утро момичета!Мистик ,на колко години си ,че да мислиш за критическа?😲😲

# 449
  • Пловдив
Добро утро!

Добро ви утро момичета!Мистик ,на колко години си ,че да мислиш за критическа?😲😲

В понеделник ставам на 39 Blush

Общи условия

Активация на акаунт