Зимата настъпва вече с голямата надежда за мъничко човече - Бъдещи мами 35+

• 71 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Еееее мноооогоо бързаш 😀😀😀 И аз понякога така си говоря ама половинката ме реже ,вика ти полудя ли ???😀😀😀
Офф момичета аз снощи си направих тест ама не знам дали ще се види нещо на снимката ,има няква почти измислена от мен черта.... Дали е изпарителна?

# 451
  • гр.София
Хич не е измислена, направо си е положителен теста, а и си го правила нощта! Кога ти е датата?
Мистик, а шамарки!? А и изглеждаш на 30 Wink. Обаче отиди да те видят. Едва ли е нещо толкова притеснително Kissing Heart

# 452
Датата ми е на 19 януари ,но на 28 декември имах положителен тест за овулация ,падаше се първият ден след цикъл😕

# 453
  • Пловдив
Доктора го няма и ще ходя чак в сряда...а и май почна кафеникаво течение,тъй че иде  Simple Smile

Пипчева,ММ пък ми казва обратното и само ме ядосва  Crossing Arms

Мимче  Hug абе аз съм младолика уж,ама...чувствам се зле някак...май дупката става по-дълбока ooooh! Трябва ми промяна!

# 454
  • На остров
Аз не виждам черта на тази снимка, Пипчева направи още един и снимай.
Мистик значи с теб сме само с година и месец разлика.Дано сега си дойде МЦ и всичко се нареди както трябва.

# 455
  • В градината...
Аз виждам много хубава втора черта.
Абе как стават тези работи, пишат по месец-два в темата и забременяват, а ние с години чакаме /да не се сърдите, ама си е факт/.

# 456
Аз виждам много хубава втора черта.
Абе как стават тези работи, пишат по месец-два в темата и забременяват, а ние с години чакаме /да не се сърдите, ама си е факт/.
Изобщо не се сърдя , даже напротив ,тъпо ми е понякога и се чувствам алчна може би ,защото вече имам 3 деца, а някои жени нямат и 1 и ми е гузно ,само че това с нищо не помага нито на мен нито на тях 🙁

# 457
  • гр.София
Е как бе, чертата си е много хубава. Ама нещо със сметките не ми се връзва. Ако е на 28ми положителен теста за О, за 8ми ден след О е много наситена. А пък да не говори  че няма как следващата М да е на 19.01. Тогава О е някъде днес или тия дни. Това да не е тест за О?

# 458
Не е за овулация ,просто го разглобих щото се опулих като видях и не можех да го снимам заради прозорчето отгоре

# 459
  • На остров
Пипчева направи ли нов тест? Или снимай с по добър фокус без наклон.

# 460
Две в едно ,ще направя утре сутрин с първа урина .Знам че е твърде рано за каквито и да било тестове, но ме съмнява тоя "цикъл" защото беше крайно необичаен ,а пък и теста за овулация ми беше положителен точно когато ми свърши... Абее не знам май се филмирам вече 

# 461
  • На остров
Ако на 28 е бил положителен теста за овулация то тя е била на 29, приемаме че оплождането е станало тогава. Броим от 30 и се пада че днес е седми ден след овулация. Или е многоплодна бременност или овулацията е била по рано. Стискам палци и я двата варианта, с каква чувствителност ти беше теста за бременност от вчера. Направи му още една снимка ,☺️

# 462
  • гр.София
Е няма как О да е била по-рано тъй като е била в цикъл. Тя казва че тестът за О е положителен веднага след каря на Ц., което аз разбирам че е продължил до 27.12 или 28.12.

# 463
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз виждам само контролната черта  Embarassed но стискам палци де Simple Smile

# 464
Ами за чувствителността на теста не знам ,ама е вкъщи ,когато се прибера мога да го снимам , а за овулацията също не знам за първи месец ползвам тестове за овулация(човек ще каже ,че съм първескиня ,ама никога не ми се е налагало да правя тестове,щото дет се вика хващах от мръсни гащи😀😀)

Общи условия

Активация на акаунт