Инвитро /Икси на 40(и) години +Инвитро /Икси с ИЯР - тема 2

• 88 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Сигурно съм някакво перде, ама грам нямам проблем да полвам ДЯ. Само да имаше кой да ми даде 12000лв, направо тръгвам към клиниката, кяото съм си харесала за целта без въобще да му мисля. Нямам никакви съмнения, че ще ги третирам еднакво с моето генетично дете, даже не ми е хрумвало друго, сега като ви чета се замисляих, че може да съществува такъв довод. Само парите ме спират, нищо друго, пустите му финанси.
Може ли да споделиш коя клиника си си харесала

# 271
Буена, все едно аз съм го писала това!

# 272
  • София
разни хора с разни мухи в главата  Crazy

# 273
  • София
Даже ако  се стигне дотам съм решила някоя хубавица да си избера Stuck Out Tongue Да ми е хубава момата Simple Smile))

Ана, за донорска бих отишла по всяка вероятност в Ню лайф. Не за друго, ами защото те работят с една банка, в която има подробна информация за донорките и снимки, което за мен е супер важен елемент.

# 274
И аз съм се ориентирала към Ню Лайф.

# 275
Само дано не вдигнат цената при такава навалица, че аз и така не мога да ги събера:grinning:

# 276
Аз за парите имам някакъв вариант за действие и толкова не ги мисля. Притеснява ме ниската морфология при мъжа ми (3%), дали няма да се окаже проблем...

# 277
Аз за парите имам някакъв вариант за действие и толкова не ги мисля. Притеснява ме ниската морфология при мъжа ми (3%), дали няма да се окаже проблем...
Все се каня да звънна и да ги питам, ако яйцеклетките се оплодят с ИКСИ+ИМСИ+МАКС (ако изобщо правят всичко това),колко ще струва опита. А днес, а утре, и още не съм

# 278
Пухче, значи и при вас има мъжки фактор.
Ако се свържеш и питаш, пиши после. Simple Smile

# 279
Интересна тема сте подхванали. Наскоро четох доста интересно нещо: гените в яйцеклетката и сперматозоида селективно се проявяват под влияние на микроРНА (вид ДНА на майката износваща бебето), хормони, хранене, стрес, биохимия, въобще цялостният организъм на майката, която износва детето, независимо дали яйцеклетката е нейна или не. Ето тук има малко информация на английски; много интересна материя: http://lehmannhaupt.com/2016/01/06/becoming-a-solo-mom-via-assis … ology-donor-eggs/

# 280
  • София
Момичета, не си мислете,че само в Ню лайф можете да направите опит с ДЯ от въпросната банка. От сайта можете да си поръчате сет Я и да ги доставят в която си искате клиника. Единствената причина, да обмислям да отида точно там е,ч е те вече имат опит със обработката на замразени Я, не във всички клиники имат. Но само, ако се съгласят да платя сет от 6 Я, а не 8, както е фиксирано при тях. От самата банка предлагат сетове с по 6, 8 и 12 Я. освен това, съм се абонирала за промоциите им, почти всеки месце пускат избрани от тях 5 донорки, като Я са на половина цена. Например, стандартна цена за 6 Я е 3400евро, на промоция е 1700евро. Само трябва да се следи за това на профила на девойката да пише анонимен донор, защото по БГ законодателството не може неанонимни. Но всикчи имат снимки.

# 281
  • София
Само дано не вдигнат цената при такава навалица, че аз и така не мога да ги събера:grinning:

Ако отидем наведнъж дали пък няма да ни направят отстъпка за количество? Thinking

# 282
Буена какъв е този сайт дай линк.

# 283
  • София
Много полезна информация Buena esperanza, от време на време срещах мнения на едно момиче, сигурно е родила вече, пациентка на НЛ, но така и не разбрах каква е цената на пакета с ДЯ.
Би ли казала коя е банката за да разгледам сайта и, тези цени предполагам не включват транспорт до България, въпросът е ако човек се реши на тази стъпка, дали избраната клиниката договаря доставката, едва ли ги получаваш с куриер в къщи, пък може и да греша. От друга страна, не всяка клиника според мен би се съгласила на този вариант, в случая аз съм в Надежда, те имат действаща програма, за съжаление при поредния ми неуспех, лекуващия ме лекар изтъква като причина за неуспеха ембрионите /цитирам "нищо, че са от ДЯ"/ , нямаме мъжки фактор.

# 284
Буена, сигурна ли си, че Ню Лайф работят точно с тази донорска банка? На мен не ми се вярва да оставят ние сами да си поръчаме я-те на удобни за нас цени

Общи условия

Активация на акаунт