Лакове за нокти - 115

• 82 072
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • ГОре на черешата...
Оф, Агент, тоз Монро ще го сънувам сега. Аха да го поръчам и гледам - Очаквайте скоро...

# 136
Агент, да, права си, говорим за различни неща, сега те разбрах.  Simple Smile
Тифани, много приятен цвят.
Осмичке, чак сега видях новите ти придобивки, че се чудех Бубанка къде ги гледа тези рози и шамани(така го прочетох) Laughing Не се поддавай на шишенцата, тепърва ще ни изкушават коледните намаления  Mr. Green
И чакаме всички с новите придобивки да показват.  Grinning
Понеже вчера се лакирах с една Зоя, се замислих, че скоро не съм взимала нищо тяхно, пък и Бюти уан май не пуснаха намаления. Някой ако види, да свирка.  Sunglasses

# 137
# 138
Агент, да, права си, говорим за различни неща, сега те разбрах.  Simple Smile
Тифани, много приятен цвят.
Осмичке, чак сега видях новите ти придобивки, че се чудех Бубанка къде ги гледа тези рози и шамани(така го прочетох) Laughing Не се поддавай на шишенцата, тепърва ще ни изкушават коледните намаления  Mr. Green
И чакаме всички с новите придобивки да показват.  Grinning
Понеже вчера се лакирах с една Зоя, се замислих, че скоро не съм взимала нищо тяхно, пък и Бюти уан май не пуснаха намаления. Някой ако види, да свирка.  Sunglasses
Зои и на мен ми се купуват, но сигурно от година не съм виждала каквото и да е намаление от Бюти уан. Thinking
Леми, няма да ги купувам тия Есита, но ако имаше като поръчвах щях да забърша едно заради шишенцето Laughing
Дали ще има коледни намаления, миналата година май нямаше кой знае какво, както преди newsm78

# 139
Или е имало намаление, но не сме разбрали  Laughing Толкова рядко влизам там, че пак съм забравила каква ми е регистрацията.  Laughing
Не са никак активни във фейса, как да разбере човек. Не са като Чайните, тях редовно  ги питам за промоции  hahaha

# 140
  • Germany
Арабеск, аз нищо коледно не виждам в маникюра с розите. Прекрасен е! Един от любимите ми твои! Blue Heart
Кой е този брокат?

Агент, излишно е да казвам, че и магнитният е страхотен, както всички, които показваш! Purple Heart

Лили, много благодаря за комплиментите!
Много хубав цвят си избрала. Снимките обаче са малко малки и не успявам да видя добре формата, но съм сигурна, че е безупречна!

Аз вече два пъти се лакирах с Пош и съм разочарована. Писна ми от топ лакове, които се отдръпват толкова много и ми развалят овала, направо ми съсипват маникюра! Вече официално се примирявам, че идеално няма - или светкавично бързосъхнещ и отдръпващ се топ или ще си чакам съхненето. ГР е сякаш нещо по средата, защото съхне много бързо, макар и не толкова, колкото Сеш и Пош, но пък се отдръпва по-малко, което обаче не означава, че изобщо не се отдръпва. Естествено с някои лакове е по-добре положението с отдръпването, но с кремовете е плачевно. Ще се радвам да споделите, ако сте открили някакъв трик. И само да вметна, че и двата пъти изчаках 2-3 минути преди да сложа Пош.

Иначе блясъкът е страхотен, бих казала като на Сеш, но миризмата не е така остра и неприятна. Изсъхва естествено за 1 минута, но нещо не съм обедена в издръжливостта. И двата ми маникюра лъснаха с леко оголени връхчета на втория ден, но и не съм ги щадила особено, та не мога да преценя, но сякаш при Сеш издръжливостта е по-голяма. И все пак бих избрала Пош пред Сеш, основно заради съставките. Но продължавам да нямам любим топ.
Ще споделя пак опит, като мине малко повече време.

Ето и последните два маникюра:

Прекрасно пепеляво лилаво, което е двойник на един Шанел, за когото не се сещам в момента (ако някой се сеща, да пише). Лакът е на ГР Париж, от тези с тънките четки. Бях отвикнала да се лакирам с такива. Simple Smile

Един е от любимите ми червени лакове с прекрасен силен златен шимър, който така и не успях да уловя:

# 141
Криси, аз не чакам изобщо да съхне лака и слагам Поша. Peace По-дебело и обилно и гледам и извън нокъта към кожите даже да обхване, така или не ми се вижда никакво отдръпване, или е минимално. Като съм го нанасяла на сух лак, като че ли повече дърпа наистина. Thinking

# 142
Ще се радвам да споделите, ако сте открили някакъв трик.

Честно да ти кажа аз го слагам много близо до кожата. Тоест толкова, че ако беше цветен лак, щеше да изглежда изцапано. Smiley След като изсъхне, почиствам с четка и така нямам чак такъв голям проблем с отдръпването. Но понякога пак се случва...

Брокатът е един пласт този - номер 104 и един пласт отгоре от този - номер 2

Червеното Кико ли е?

И на мен ми харесва магнитния на Агент! Two Hearts

ЕДИТ: С Осмичка сме писали едновременно за един и също трик Sweat Smile

# 143
Лили, много благодаря за комплиментите!
Много хубав цвят си избрала. Снимките обаче са малко малки и не успявам да видя добре формата, но съм сигурна, че е безупречна!
Само за теб Blush и в никакъв случай напълно безупречно, но... толкова.

Благодаря ти за красотите, които показваш отново! Heart Eyes 💐

# 144
Нюд и златно от мен Simple Smile

# 145
Бързо казвай кое е златното Smiley

# 146
Този нюд не е лилавеещ? Иначе е много приятна комбинация.

# 147
Chrissie , съжалявам да чуя, че си разочарована от Пош-а. Аз лично силно препоръчвам Инста Драй на СХ. Блясъкът му е страхотен и наистина лакът под него изсъхва много бързо. Отделно, не съм сигурна дали е от топа или не, но имам чувството, че откакто го ползвам, лаковете ми се задържат без никакви щети поне 4 дена. Преди ако избутах и 2- бях на 15тото небе от щастие.

DqVoLsKi_ChArOvNa, много ми харесва показаното от теб. Миналата седмица бях с нещо подобно. Кой е нюдът? С много интересен нюанс е.

Агент, работата е там, че нещата не опират само до Ектраваганса. Поне още 3- 4 съм си харесала и не ми излизат от акъла. Ще прегледам предложените от теб линкове, но като цяло аз съм от заклетите фенове на ОПИ- първо; второ, честно казано, не задълбавам чак пък толкова много във вредностите, които съдържат. Единствено сравнително по- скорошното излизане на пазара и респективно производство би наклонило везните към нещо, което всъщност не е баш точно това, което търся. И да- винаги ценя директността.  Heart Eyes

Сега като се сетя щО лакове /основно ОПИ- та/ изхвърлих преди близо година, много ме хваща яд! Но тогава лаковата зависимост ме беше пуснала, посещавах най- редовно салон, в който имаше цветове и лакове от пиле мляко, като всички се дублираха с моите наличности, които реално само отлежаваха по шкафовете. И при едно разчистване просто заминаха. ooooh! Дори дъщеря ми /12 г./ наскоро ме питаше къде са ми лаковете и коментираше доколко смислено съм постъпила.  Tired

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 12:55 от Анонимен

# 148
Скрит текст:
Дори дъщеря ми /12 г./ наскоро ме питаше къде са ми лаковете и коментираше доколко смислено съм постъпила.  Tired
Тили
Скрит текст:
И моята не дава да изхвърлям и раздавам лакове, но аз тайничко го правя Mr. Green

Криси, много е хубаво червеното Кико.

# 149
  • Кюстендил
Или е имало намаление, но не сме разбрали  Laughing Толкова рядко влизам там, че пак съм забравила каква ми е регистрацията.  Laughing
Не са никак активни във фейса, как да разбере човек. Не са като Чайните, тях редовно  ги питам за промоции  hahaha
Наближава Черен Петък,миналата година пуснаха голямо намаление на ZOYA и си взе 3.Да се надяваме и тази година да ни зарадват:)))

Общи условия

Активация на акаунт