Лакове за нокти - 115

• 82 003
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
Lemy , Орли- то го има в този магазин май:
http://beautyshop.bg/product/9367/orly-lak-za-nokti-miss-conduct.html

Любима основа ми е OPI Natural Nail Strengthener, любим топ- HK Girl Top Coat и OPI DS Top Coat.

# 31
  • София
Разглеждах лаковете си преди малко. Оказа се, че имам 2-3 топа, които дори не съм отваряла.
 Не им е дошъл реда. Simple Smile  Предпочитам да използвам един продукт и като го свърша, започвам следващия.

# 32
Такаааа... Днес получих магнитния лак. Награбих една шепа магнити от хладилника и се захванах. Изводът: Идеята работи, но си трябва по-силен магнит или поне по-силен от тези, които имам аз. Успя да издърпа частичките, но според мен не беше достатъчно. Отделно че, слагането на топ лак разваля положението... А може и проблемът да е в лака. Иначе самият той си беше с добро качество, нищо, че е от стара серия. Дъгата се получаваше в различни посоки, явно е според това как съм обърнала магнита. Слагам две нескопосани снимки с уговорката, че не съм почистила, защото го изтрих после. Smile Ще опитам пак да го направя пак по-качествено и да снимам на дневна светлина, че тук не си личи почти...

Скрит текст:

# 33
  • София, България
Момичета, ще споделите ли как и с какво почистване около нокъта отдолу на него и навсякъде където успеете да се изцапате докато се лакирате, но без да закачите лака на самият нокът, ако ме разбрахте какво искам да кажа?
Аз имам едно като маркер от Ейвън, има го и на други марки за почистване, но винаги успявам да изтрия част от лака на нокътя. Пробвала съм и с клечки за уши, същата работа.
Някакви други трикове и идеи?

# 34
simona1411, за мен най-добрият начин си остава клечка за зъби намотана с тънко памуче(ама мнооого тънко) потопена в ацетон.

# 35
Любимият ми топ лак е Golden Rose Quick Dry, любима база- харесвам базите на Sally Hensen, в момента съм с Moisture Rehab.
simona1411 за дооформяне на овала или при зацапване използвам скосена четка за очна линия, напоена с разредител за лак.

# 36
Момичета, ще споделите ли как и с какво почистване около нокъта отдолу на него и навсякъде където успеете да се изцапате докато се лакирате, но без да закачите лака...
С такава четка и лакочистител.

# 37
Гледам да не се цапам, а ако се оцапам то е малко и веднага го забърсвам с нокък. Wink

# 38
Наде, благодаря ти! bouquet
С доставката отива на към 30 лв, ще го мисля.  Rolling Eyes

# 39
# 40
  • Вестерос
Леми, ако попадна на Орлито на разпродажба ще свиркам и ще ти купя - тук съм виждала Орлита по $3, което няма 5 лв. Simple Smile
Heart Eyes
Искам и аз BlushBlush

# 41
В болничен съм и мога да си позволя да се лакирам Simple Smile. 3 дена и не е мръднал, но пък май и не съм правила нищо, за да ми се изплющи. Нанася се лесно и не оставя черти. Навън на дневна светлина изглежда много добре като цвят.

# 42
Или телефона ми се е бъгнал или аз, преди малко гледах маникюра на Кикамора, че е сребрист Манхатън, с лепенки глухарчета  Rolling Eyes

# 43
Благодаря за новата тема, densi bouquet bouquet bouquet
По темата - предпочитани основи: JESSICA Bend Don't Break Basecoat Nail Treatment и Perfect Anti Striation матиращ заздравител.

От днес: Trend It Up 040, GR Holographic 03 и Oriflame Hypnotic Lilac.

kikamora, това беше един от любимите ми цветове от серията  Heart Eyes преди детенце да го отмъкне Laughing

Edit: Lemy, няма бъг. И аз първо сребристия видях  Hug

# 44
Или телефона ми се е бъгнал или аз, преди малко гледах маникюра на Кикамора, че е сребрист Манхатън, с лепенки глухарчета  Rolling Eyes
Не си се бъгната и аз се оцъклих, като видях съвсем непознат лак и ръце Wink

Общи условия

Активация на акаунт