DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 349
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • По света и в нас.
И серията снощи и фрагмента ми харесаха. Peace
И аз мисля,че Дениз на делото ще заеме страната на Ферит ,за да може по често да е в дома им.
А младите докато дойде времето да обяснат на Булут защо са сключили брака ще са си признали чувствата и няма да има нужда. Joy Joy Joy
Много,ама много ми хареса началото на серията Heart Eyes Heart Eyes Crazy

# 331
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug  Благодаря за частичния превод и коментарите!  bouquet

Така, да започна от интрото, не е лошо, но старото като че ли ми харесваше повече  Rolling Eyes

То беше ясно, че Булутчо ще ги прекъсне  Mr. Green Въпреки, че аз очаквах в този момент телефона да звънне и да кажат, че Дениз се е размазал  Joy Joy И въпреки, че реално нямаше целувка, имаше чувства колкото щеш  Crazy Прекрасни бяха в епизода  Heart Eyes

И аз се спуках от смях с Асуман  hahaha hahaha Мед. сестра на Дениз, най-много да го умори  Mr. Green Но какви погледи му мята не е истина  Joy Joy И да нахвърлиха й се Ферит и Назлъ, но тя какво очаква, един път сгафила нормално да си помислят, че тя е казала на оня недоклатения  Peace Какво се сърди, кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи  Naughty Сега ще си бере гайлето  Peace

А тоя Денизззз  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Така ме дразниии, сега ще стане още по-нахален  ooooh! Подарък им носи чак  ooooh!

А Фатош сега какво иска немога да я разбера  ooooh! И тя не знае какво иска  Crossing Arms Енгин нормално така да се държи, човека влюбен щеше да се жени за нея, а тя като е смотана  Crossing Arms
Тарък и Манами са ми много смешни  hahaha hahaha

За епизода толкоз  Peace

За фрага.... Нека й е на Демет  Mr. Green Е според мен няма да се съюзи тя с Ферит, няма как, ще си го търпи според мен Хакан  Peace
А Назлъ и Ферит какво ще правят и те с Дениз не знам, сигурно ще продължат да "играят" и пред Дениз, нека  Mr. Green

От мен толкоз, пожелавам Ви прекрасен ден!  Hug Hug Hug

# 332
  • Враца
Здравейте момичета  Hug
Благодаря за всичко споделено  bouquet
Аз пък се дразня на комшиите  Crossing Arms реват в Туитър, че искат повече романтика по-малко Дениз и компания , а епизода снощи беше прекрасен  Crazy , а сега, че рейтинга не им харесва  Naughty угодия няма значи  ooooh!
Пожелавам ви спорна седмица и успешен понеделник с тези прекрасните  Crazy Crazy

# 333
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
Благодаря за всичко споделено  bouquet
Аз пък се дразня на комшиите  Crossing Arms реват в Туитър, че искат повече романтика по-малко Дениз и компания , а епизода снощи беше прекрасен  Crazy , а сега, че рейтинга не им харесва  Naughty угодия няма значи  ooooh!
Пожелавам ви спорна седмица и успешен понеделник с тези прекрасните  Crazy Crazy

А, не ви ли е интересно, долунайки, колко ли кадъра са направили за тази сцена?

# 334
Привет lovekiss

Благодаря за всичко споделено bouquet

Много хубава серия Peace
Започна с полу-целувка loveuuu и завърши с желанието на Булут да живее с тях Grinning

Асуман видя колко страда сестра й , когато остана без работа и загуби бизнес мечтата си. Би трябвало да си е взела забележка. Втори път прошка няма да има Naughty

Дениз е непоправим маниак- не губи надежда Mr. Green обаче и Наз е много толерантна с него...

Ферит и Наз трябваше да демонстрират любов от време на време до сега, но след като Булут е вече при тях- денонощно ще са "влюбени" Grinning  докато в играта ще заговорят и истинските чувства Grinning

Фрага дава надежда да бъде разкрит Хакан. Как ще постъпи Демет- ще видим. Тя вече се пробва с полицията. Може би ще говори направо с Ферит за това...защото нямам много надежди за Дениз...

# 335
привет момичета  Hug Благодаря ви за всичко споделено  bouquet Не зная дали да  се радваме или не относно рейтинга  Tired в социалните мрежи сме първи но в другите класирания сякаш стремглаво падаме  Tired поне на мен така ми се струва  Tired

# 336
  • София
Чак стремглаво не е. За мен е важно да се движим над 4 в тотала. Peace

Да се изкажа и аз за сцена първа: отново страхотна игра на Джан. Явно той така подхожда към целувките всеки път т.е. някак страстно му се получават нещата. Очаквах, че след фурора, който предизвикаха с първата целувка, леко ще се отдръпнат и ще са по-обрани, но той подходи отново много директно и някак обсебващо. Crazy

# 337
Здравейте,

Благодаря ви за прекрасните коментари! Почти ви настигнах, останаха ми последните три епизода, но ги превъртях набързо и реших да драсна два реда.
Напълно съм съгласна с вас по всички точки. Но, лично за мен, Назлъ е доста мека с Денис и така без да иска му дава надежди. То е ясно, че е доста обсебващ и неуравновесен, но тя виждайки това трябваше доста по-рано да му скръцне със зъби. Още повече, че преди ситуацията с женитбата, тя усещаше, че той я харесва и може би трябваше да си спести някои мнения, като "невъзможно е да не те обича човек" (казано в зеленчуковата градина) или да се изрази по-различно. Все пак дори и да приемем, че тя не вижда погледите на Денис, то Фатош й го каза в прав текст няколко пъти (че Денис е влюбен в нея) и би трябвало дори от тези твърдения на приятелката си да се съобрази с това, какво и как говори на мъж, към когото има само приятелски чувства. Ако беше обратното, да, добре, част от флирта, но в това положение и държанието й, и някои нейни думи към него, му дадоха надежда. Не го оправдавам, но той се влюбваше все повече и повече в Назлъ, подведен от поведението й. Денис е израснал без майка, Демет е била на няколко годинки и предполагам Денис е бил още бебе. Оттук идва и нуждата му, жаждата му някой да се грижи за него, да бъде добър с него, да му обръща внимание. От друга страна впечатление му прави и отношението на Назлъ към Булут, всичко това и неуравновесеността му води до обсебваща и нездрава любов. Подобно е отношението и на Хакан към Демет, но на друга плоскост - обсебващо и ревниво.
Друго също така ми е интересно - бащата на Назлъ и Асуман. Честно казано, леко ме дразни този човек. Добродушен, но прекалено наивен и някак си простодушен. След като ясно му казаха, че всичко казано е тайна, той нямаше право да говори с Асуман по въпроса с фалшивия брак. Някак си ми прозвуча като оплакване от негова страна от Назлъ - звъни на едната дъщеря да даде съвет и да се оплаче от другата. Като толкова иска годеникът да му дойде на крака и да иска дъщерята, да му целува ръка, как ги е пуснал две млади момичета сами в Истанбул?! Нещо не ми се връзва това поведение. Такъв тип консервативни бащи или държат дъщерите си в къщи - ще ходи в университет в по-близък град или ще работи в местния ресторант или хотел, или ще намерят познати в Истанбул и ще ги пратят при тях, за да ги следят и контролират. Обикновено така става. Но решил ли е да ги пусне сами да живеят на квартира, би трябвало да е подготвен за изненади и поведение, различно от традиционното. Все пак Назлъ не се е омъжила за пройдоха, а за интелигентен, добър и влиятелен мъж, какво толкова я нахока, та майката болна легнала и т.н. Не разбирам такъв тип родители. Имат си някаква изградена представа за децата си - за Асуман си затварят очите, а очакват Назлъ да е перфектна и да реагира спрямо техните очаквания.

Според мен занапред ще има драма около отношенията Ферит-Назлъ. Иначе няма да има интрига. Може би ще вкарат и друг персонаж. Назлъ беше прекалено откровена с Денис, не би трябвало да му дава обяснения, какво ще става по-нататък. В крайна сметка никой не може да им държи каквато и да е сметка - решили са, оженили са се. Тя трябваше да каже на Денис истината, това което чувства реално: че се е съгласила на този брак заради Булут, но че е влюбена във Ферит и се надява и той да я обича и да й прости. Да го помоли да спре вече и да не се надява на нищо повече, че дори и Ферит да го няма, тя ще го обича като приятел, но нищо повече. А тя какво прави - отрича пред него реалните си чувства и го оставя да мисли, че няма чувства към Ферит, че всичко е заради Булут. Така Денис с право си мисли, че само Ферит е влюбеният и чрез фиктивния брак иска да се възползва от нея, отделно от ситуацията с Булут.

Това е от мен за сега.  bouquet

Допълвам се: спомних си и разговора между Назлъ и баща й в кухнята, когато Денис послуша какво си говорят. Тогава баща й каза, че това момче Денис е много симпатичен и т.н., че очите й светят и това значи нещо, че изглежда щастлива...тогава тя не отрече и замълча, сякаш се "съгласи" с думите на баща си. Тогава ми се стори странно и фактът, че Денис чу всичко това още повече подсили впечатленията му. То и аз да бях чула това и аз бих си помислила същото. Странно ми стана, че тогава Назлъ не отрече, не каза, че са само приятели, че приятелството им я прави щастлива, но има друг или нещо друго кара очите й да светят. Не знам, но поведението на Назлъ на моменти ми е странно, инфантилно и наивно. Харесвам я много, но лично за мен на тези години, дори и без опит в любовта някои неща трябва да се анализират и да се отреагира адекватно. Още повече, че тя знаеше, че Денис е в апартамента и че приемайки мълчаливо думите на баща си, сякаш му дава и фалшиви очаквания - на бащата пряко и без да знае - на Денис най-вече.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 14:18 от dana78

# 338
  • София
Скрит текст:
Здравейте,

Благодаря ви за прекрасните коментари! Почти ви настигнах, останаха ми последните три епизода, но ги превъртях набързо и реших да драсна два реда.
Напълно съм съгласна с вас по всички точки. Но, лично за мен, Назлъ е доста мека с Денис и така без да иска му дава надежди. То е ясно, че е доста обсебващ и неуравновесен, но тя виждайки това трябваше доста по-рано да му скръцне със зъби. Още повече, че преди ситуацията с женитбата, тя усещаше, че той я харесва и може би трябваше да си спести някои мнения, като "невъзможно е да не те обича човек" (казано в зеленчуковата градина) или да се изрази по-различно. Все пак дори и да приемем, че тя не вижда погледите на Денис, то Фатош й го каза в прав текст няколко пъти (че Денис е влюбен в нея) и би трябвало дори от тези твърдения на приятелката си да се съобрази с това, какво и как говори на мъж, към когото има само приятелски чувства. Ако беше обратното, да, добре, част от флирта, но в това положение и държанието й, и някои нейни думи към него, му дадоха надежда. Не го оправдавам, но той се влюбваше все повече и повече в Назлъ, подведен от поведението й. Денис е израснал без майка, Демет е била на няколко годинки и предполагам Денис е бил още бебе. Оттук идва и нуждата му, жаждата му някой да се грижи за него, да бъде добър с него, да му обръща внимание. От друга страна впечатление му прави и отношението на Назлъ към Булут, всичко това и неуравновесеността му води до обсебваща и нездрава любов. Подобно е отношението и на Хакан към Демет, но на друга плоскост - обсебващо и ревниво.
Друго също така ми е интересно - бащата на Назлъ и Асуман. Честно казано, леко ме дразни този човек. Добродушен, но прекалено наивен и някак си простодушен. След като ясно му казаха, че всичко казано е тайна, той нямаше право да говори с Асуман по въпроса с фалшивия брак. Някак си ми прозвуча като оплакване от негова страна от Назлъ - звъни на едната дъщеря да даде съвет и да се оплаче от другата. Като толкова иска годеникът да му дойде на крака и да иска дъщерята, да му целува ръка, как ги е пуснал две млади момичета сами в Истанбул?! Нещо не ми се връзва това поведение. Такъв тип консервативни бащи или държат дъщерите си в къщи - ще ходи в университет в по-близък град или ще работи в местния ресторант или хотел, или ще намерят познати в Истанбул и ще ги пратят при тях, за да ги следят и контролират. Обикновено така става. Но решил ли е да ги пусне сами да живеят на квартира, би трябвало да е подготвен за изненади и поведение, различно от традиционното. Все пак Назлъ не се е омъжила за пройдоха, а за интелигентен, добър и влиятелен мъж, какво толкова я нахока, та майката болна легнала и т.н. Не разбирам такъв тип родители. Имат си някаква изградена представа за децата си - за Асуман си затварят очите, а очакват Назлъ да е перфектна и да реагира спрямо техните очаквания.

Според мен занапред ще има драма около отношенията Ферит-Назлъ. Иначе няма да има интрига. Може би ще вкарат и друг персонаж. Назлъ беше прекалено откровена с Денис, не би трябвало да му дава обяснения, какво ще става по-нататък. В крайна сметка никой не може да им държи каквато и да е сметка - решили са, оженили са се. Тя трябваше да каже на Денис истината, това което чувства реално: че се е съгласила на този брак заради Булут, но че е влюбена във Ферит и се надява и той да я обича и да й прости. Да го помоли да спре вече и да не се надява на нищо повече, че дори и Ферит да го няма, тя ще го обича като приятел, но нищо повече. А тя какво прави - отрича пред него реалните си чувства и го оставя да мисли, че няма чувства към Ферит, че всичко е заради Булут. Така Денис с право си мисли, че само Ферит е влюбеният и чрез фиктивния брак иска да се възползва от нея, отделно от ситуацията с Булут.

Това е от мен за сега.  bouquet

Допълвам се: спомних си и разговора между Назлъ и баща й в кухнята, когато Денис послуша какво си говорят. Тогава баща й каза, че това момче Денис е много симпатичен и т.н., че очите й светят и това значи нещо, че изглежда щастлива...тогава тя не отрече и замълча, сякаш се "съгласи" с думите на баща си. Тогава ми се стори странно и фактът, че Денис чу всичко това още повече подсили впечатленията му. То и аз да бях чула това и аз бих си помислила същото. Странно ми стана, че тогава Назлъ не отрече, не каза, че са само приятели, че приятелството им я прави щастлива, но има друг или нещо друго кара очите й да светят. Не знам, но поведението на Назлъ на моменти ми е странно, инфантилно и наивно. Харесвам я много, но лично за мен на тези години, дори и без опит в любовта някои неща трябва да се анализират и да се отреагира адекватно. Още повече, че тя знаеше, че Денис е в апартамента и че приемайки мълчаливо думите на баща си, сякаш му дава и фалшиви очаквания - на бащата пряко и без да знае - на Денис най-вече.

newsm10 Напълно съм съгласна с казаното от теб  Peace  Ами може би Назлъ не иска да губи Дениз като приятел и затова така се държи, но като вижда, че той продължава според мен е редно да се дистанцира малко от него, за да му покаже, че тя не проявява интерес към него  Stop А и според мен Назлъ знае от самото начало, че Дениз я харесва, но тогава не беше осъзнала за чувствата си към Ферит..... Абе не знам ама ако съм аз на мястото на Назлъ ще му каза в прав текст да не си прави илюзии и, че друго освен приятелство не мога да му предложа  Peace
Е остава още един Дениз да се появи при НазФер и край  ooooh! айде няма нужда един ни е пре достатъчен  Crossing Arms 

Кой каза, че Демет ще отиде да каже на Ферит, че Хакан е убил родителите на Булут, аз не мисля. Хакан няма да й позволи....

Ами то интрига май не остана, всички знаят за фиктивния брак, Булут очевидно си отива при Ферит.... какво ще измислят СЦ за да продължат сюжетната линия ми е интересно   Thinking

# 339

Момичета и аз цял ден се чудя и се мая де ще му излезе сценаристкия край  Thinking  то не остана нещо което вече не се знай само нашинките взаймно да си признаят ,че са един за друг   Hug Heart EyesАма то при тези погледи май май всичко си казват  Hug Heart Eyes 15 серийки се борим за попечителството на Булут сега 15 серий да си доказват как не могат един без друг  Praynig

# 340
Назмие ханъм не само пред Дениз отрича чувствата си ,тя и пред себе си ги отрича....   и се само убеждава,че тази ситуация е единствено заради Булут.

А и на баща си каза така ,  а сега като я удари "сопата " по главата и  ѝ намести гънките ще се чуди какво да казва на баща си  newsm78,абеее, и нейната не   е лесна .   ooooh! Joy Joy

А относно Булут - при  евентуален развод ,за да остане Булут при Ферит ,май трябва  да е  осиновен ,иначе отиваме на вариант  едно ..." дете за  търговия" поне  от страна на хала Демен и Хакан ,че  и Дениз....

# 341
  • Враца
https://vk.com/video-139981426_456239252
Момичета фрага с БГ превод  bouquet bouquet bouquet
Добре дошла Дана  Hug Hug
Момичета пак прегледах серията и много се ядосах на Назлъ  smile3516 smile3516 , защо по дяволите не каза на Дениз че чувствата им с Ферит са истински и че бракът им срок няма, вместо да си изпее всичко, като славейче  ooooh! ooooh!  ooooh! Докато Назлъ не одръсти и не постави Дениз на мястото му, то той ще продължава да играе и по нервите на Ферит и по нашите  Whistling

# 342
  • По света и в нас.
Изгледах серията с руски суб. и единственото ,което ми е убягнало снощи е ,че съдията на делото каза че брака им не се счита за фиктивен защото ответната страна преди това е показала снимки когато са се срещали и това че брака им е бил прибързан не се зачита от съда.А сега аджаба ми кажете Денис споделил ли е със сестра си или Демет и Хакан стрелят на посоки и откъдето изскочи зайчето е добре им дошло.  Ако Денис им е споделил то тогава няма какво да влиза да говори в съда освен да опровергава за да се мазни на Назлъ. ooooh!
 По повод отношението на Назлъ към Дениз направо се дразня.Защо не е толкова мекушава с Ферит?
И какво му дава обяснения и пелтечи,да му беше казала ,че едно хубаво са се и нацелували. NaughtyДениз като разбра за брака и пак започна да се ерчи на Ферит и да му дава акъл.Чудя се с какво права Thinking и какво защитава Назлъ ,тя живее с Ферит тоя седнал да ми обяснява че Ферит държи до него Назлъ с фиктивния брак ooooh! Whistling ooooh!

# 343
Привет отново,

Hug bouquet Hug

Точно така! Колкото и да не ми се иска, тук критикувам Назлъ. Вижда, че Денис е лудо влюбен в нея, усеща, че ще им създава неприятности и вместо да сподели истинските си чувства към Ферит, тя представя и  обрисува пред Денис съвсем друга картинка, а именно - брак, заради Булут, тя няма никакви чувства към Ферит и всички изречени думи, прегръдки, целувки и погледи са измислица и игра, поне от нейна страна. Оттук Денис си прави извод, че Ферит (който явно е влюбен в Назлъ - Денис е наясно) държи Назлъ с този брак, освен заради Булут, също и за да е близо до нея и за да се възползва физически от нея, чрез играта на женени.
Лично за мен, държанието на Назлъ и неадекватното й поведение спрямо Денис са напълно основателна причина той да върши всичко това. Нека си припомним и друг момент - в бара, когато той чу, чрез микрофоните, че Назлъ е уверена, че не иска да има нищо с Ферит и че не отговаря на чувствата му. Според мен, Денис има основания да смята, че Назлъ е с Ферит само заради Булут и че всички ласки не й се нравят, но е принудена да реагира така, заради фиктивния брак. Оттук и неприязънта му към Ферит, който я "заставя" да бъде физически близка с него като негова съпруга.
Назлъ трябва да помисли и да реши какво иска. Голяма е вече за такива изпълнения. Crazy Rolling Eyes

Да, интригата се поизчерпи и точно за това си мисля, че ще има нов персонаж - може би някоя бивша на Ферит, която малко да накара Назлъ да си поразмърда мозъка и да реши какво чувства и какво иска. Трябва й стимул на Назлъ, малко да ревнува и да й дойде акъла в главата. Хубаво му каза в кухнята, че обича Ферит - беше искрена, пролича си...защо сега започна пак да лъже, не знам.

# 344
Привет! Hug

Благодаря за БГ превода на фрагмана! bouquet bouquet

Аз все още не съм изгледала епизода с превод!За отношенията на Назлъ към Дениз споделям мненията ви! Peace Да не я подхвана и аз! Laughing Като разбра че е катастрофирал веднага цъфна да го види! Peace

Общи условия

Активация на акаунт