Да имаше ,но последици от това??? Беше в момента и толкова.....Чувствата напират в тях ,но ....всичко сведоха до пазарлък и задължение .
Срещнаха се като работодател и изпълнител ,единия праволинеен до микрон ,другият също отдаден на таланта си и мечтата си. Никой не отстъпва от принципите си и за капак Асуман ѝ стовари такава тежест на главата . И при двамата поне за тях видимо е само задължение, всичко което правят е заради Булут.
Само Алиа говори за любов ,Енгин ,Фатош до време ,Дениз изпя песен , а Назлъ си тръгна ....Оооххх ,забравих за Булут ...единствен той се обясни и я поиска за жена :35:
..вуйчо му горд и предпазлив ,тя инатлива ! Как да стане ? Вярно ,всеки мисли и се притеснява за другия ,но никой не признава.Назлъ трябва да каже на Дениз в прав текст ,че няма чувства към него ,но се страхува навярно от лудата му реакция .Дори сега го попита :Заради мен ,ли?
. Според мен, тя е напълно наясно с чувствата си към Ферит и трябваше да обясни всичко на Денис, да пази дистанция. А с Ферит да си кокетничи колкото иска и да се прави на ударена
.
, според мен, Назлъ много добре осъзнава чувствата си към Ферит. Ако не знаеше какво иска, нямаше да го гледа така, да мисли за него, да отговаря на близостта и да е готова за целувка...щеше да страни, да е несигурна. Няма как да усещаш всичко това и да не си признаеш поне пред себе си, да не си дадеш сметка. Да, ако си 16-17 годишна, може би, но на тази възраст...
- защо й беше да му се моли на този Денис?! Ами да каже, че бракът е фиктивен! Те с Ферит ще отричат...как ще го докаже Денис или Асуман в съда?! Нали самите Демет и Хакан пуснаха снимки с тях как танцуват в ресторанта - сами, в по-интимна близост. Може всички да разправят за фиктивността, но ако самите Назлъ и Ферит отричат, то могат и да посочат причината да се настоява за тази фиктивност от другите - битката за Булут и желанието на Хакан и Демет за акциите. Защо е това молене...Денис нищо не може да направи, според мен. Нито има право да им се меси. Назлъ можеше да му се озъби...хвана ме яд, че му се молеше така. Просто с Ферит са прекалено добри и чувствителни, трябва да се поучат от хората около себе си и да действат по-твърдо.