DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 336
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Враца
Съгласна съм и аз , че 30 епизода са достатъчни за да доразвият историята на НазФер,  все още от тях не сме видели важни неща, като признание, истинска сватба и първа брачна нощ   Laughing За Хаканови също ще трябва време да се разбере какво и що въртят  Peace също така съм на мнение, че тепърва ще започнат да заплитат нови интриги , които се надявам да не протакат до безкрайност, защото ще омръзне на така и незадоволение турски зрител   Whistling
Желая ви една спокойна нощ  Hug
Дъгичке, мога ли да те помоля с 2 3 изречение да кажеш за какво иде реч в репортажа че нищо не отбирам от руски  Embarassed благодаря ти предварително  bouquet

# 361
  • София
Аз съм алчна и ги искам по-дълго време на екран двамата. Blush

Репортажът ми хареса. И двамата казват, че личният им живот и половинките им нямат общо с работата им. Озге каза, че гаджето ѝ не се бърка в работата ѝ и тя в неговата. Джан не отрече, че е ревнив, но не в лошия смисъл на думата. Wink На сет-а гледат да не капризничат, защото това се отразява на целия екип. Атмосферата била спокойна, което може само да ни радва. Питаха ги за термобельо, което се носи от много известни актьори в ТР, защото на сет обикновено било много студено. На Джан баща му ходил на сета и го питал как не премръзва толкова часове. Laughing
Харесаха ми и двамата. Държаха се непринудено, допълваха се и се изслушваха.

# 362
Игличе Hug
Няма как да обясня с думи колко са сладки, непосредствени и забавни, но това и ти си го видяла.

Йозге казва, че много обича да яде, а също и да готви, да посреща гости.
Джан пък умеел да приготвя превъзходна долма/сърми от лозови листа. На Бетемсу много й било провървяло с такъв мъж.
Йозге нещо се опитва да критикува сърмичките на Джан. Били ей такива мънички и аха да се разтворят. Също така не били досварени. Явно ги е опитвала. Джан се оправдава, казва че много дълго време ги е приготвял. Сам е избирал лозовите листа и е загубил 3-4 часа докато ги приготви.
Йозге: И за 4 часа приготви само 20 малки сърмички?
Той казва, че е направил повече.

Водещият ги пита за общите черти между тях.
Йозге каза, че май от толкова много работа все още не са се опознали кой знае колко.
Но все пак си допадат.
Водещият отбелязва, че едно от общите неща между тях е, че и двамата имат възлюбени, които са актьори като тях.
Пита ги за добрите и лошите страни на това. Йозге казва, че хубавите страни са повече, защото проявяват разбиране един към друг и нямат никакви проблеми помежду си. Също споменава, че двамата със Серкан не се ревнуват изобщо.

Джан не казва нищо съществено по въпроса. Казва, че понякога приятели го канят на вечеря или среща и той отказва, понеже е на снимки и те му казват „Ами прекрати ги и ела“ без да осъзнават, че това е невъзможно. Докато с любимата му се разбират без думи по тези въпроси, говорят на един език.

Питат Джан за ревността. Била излязла „новина“,че той е много ревнив. Той философства, обяснява че не е чак толкова лошо да се ревнува. Понякога ревността ни прави по-добри и ни напътства в живота.

После питат Джан и Йозге какво е да облечеш сватбена рокля  и костюм на младоженец, макар и само заради роля?
Йозге казва, че вече го е правила много пъти.
Джан казва: „Всеки път когато се женя пред екрана, мама и баба са във възторг....“

Миналата седмица любимата на Джан е казала в интервю за същото предаване, че харесва приказливите мъже, защото самата тя е по-сдържана и така се постига баланс. Питат Джан какво мисли за това. Зависело какво говори един мъж. Ако празнословства, не е добре, но ако се шегува и е забавен, това се харесва.

Водещият после го пита какво мисли за прекалено приказливите жени. Джан разказва за един свой приятел – Бурак. Адвокат по професия и много говори. Разказва как на гала вечерта на филма на Бетемсу наскоро са били всички заедно и в един момент е забелязал как той е хванал за слушател Серкан/приятеля на Йозге/ и му говорел. Джан казва, че Серкан е много спокоен човек. Просто си стоял и го слушал. Бетемсу също. А Бурак постоянно разсмива хората. Дава го като пример за мъж, който привлича вниманието на жените. Такива, каквито е казала че харесва Бетемсу. Когато човек не е празнословен, няма проблем да говори и повечко.

После си говорят за футболни пристрастия. Йозге е от „Фенербахче“, а Джан от „Бешикташ“.

Говорят и за условията на работа на снимачната площадка, за големите студове по време на снимки и как им се налага да носят термобельо под дрехите, за да се стоплят. Не всичко е толкова романтично, както ни се струва.  По този повод Джан разказва как родителите му са дошли на снимачната площадка на „Пълнолуние“ и само след 5 минути са умрели от студ и са го питали как издържа. Казва, че най-трудното в актьорската професия са външните фактори.

Йозге говори за това, че никой в екипа им не си позволява да проявява капризи на снимачната площадка, защото екипа е голям и това се отразява на всички.

Питат Йозге кога за първи път е разбрала, че е станала известна. Тя разказва, че когато за първи път се е появила на екрана, когато се е събудила на сутринта и е отворила инстаграма си, си е дала сметка, че за броени часове стотици хора са започнали да следят профила й и си е казала: „Какво става.“

После им правят блиц-интервю.

- Любимата черта в характера на мъжа?
Йозге: Храброст.

- Най-лошата черта в характера на жените?

Джан: Самоблюбеност.

- Най-лошата черта в характера на мъжа?

Йозге: Нерешителност.

- По-скоро весел човек ли сте или романтичен?

Джан: С чувство за хумор.

Йозге дава същи отговор. Категорично е забавен човек.

- Приказливите жени привличат ли вниманието ви или го отблъскват?

Джан: Зависи какво говорят.
Понякога жените не ме изморяват, защото си говорят сами на себе си. Благодари им.

Същия въпрос към Йозге:

Прекалено приказливите мъже я отблъскват.
- Най-прекрасното нещо във вашата работа?

Джан: Това, че се запознаваш с нови и различни хора.
Когато срещаш изключителни хора и ти самият ставаш различен.

Йозге отговаря, че на нея й харесва, че по време на работата си много се забавлява.

- Любовта с една дума?

Йозге: Щастие.

Джан е съгласен с нея. Но преди да го каже се замисли... Laughing

- Щастието с една дума?

Йозге: Любов.

Джан: За мен щастието е свобода.

- Опишете с една дума свободата.

Йозге: Покой.

- Работата ви с една дума.

Йозге: Това е 80% от моя живот.

Джан: С една дума – това е отговорност.

Накря говорят за сериала. За това че ни чакали много изненади и то какви и за новия ден на излъчване.
Това е. Йозге е изключително сладка и искрена. А Джан е голям хитряга, отговорите му са все йезуитски и си личи, че е адвокат. Но е много симпатичен.

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 22:33 от * Дъга

# 363
Здравейте! Ех, че ме радвате с вашите коментари и най-вече добрия тон, драго да му стане на човек!  Hug

Аз още не съм изгледала серията с руски субки, но понеже гледам, че коментирате Назлъ, викам и аз да се изкажа, да не взема да се мина  Laughing
Според мен Назлъ осъзнава много добре, че е влюбена във Ферит, както и той в нея, но не знае как да реагира, освен това, според мен, продължава да се страхува от чувствата си и от това, до което те биха довели. Мисля, че в сериала не е минала дори и една година, а толкова неща се промениха - до вчера Назлъ водеше съвсем обикновен и донякъде скучен живот, днес вече е омъжена и с един куп проблеми за решаване на раменете си. Но да започнем от начало.

Назлъ е студентка, в нея и в нейния свят няма нищо необикновено, и като повечето студенти, си търси работа. Намира я, но не на обикновено място, а в богаташки дом с откачени правила и странен шеф. А когато се среща със своя работодател, открива, че съдбата им предрекла да изпитат неудържимо привличане помежду си. Отново нищо необичайно - младо момиче започва да си пада по млад и красив мъж. За съжаление обаче Ферит бей не е обикновен млад мъж. Сякаш фактът, че е богат и умел бизнесмен на такава ранна възраст не достатъчен да уплаши неопитната в любовта Назлъ, затова той се оказва и човек със сложен характен, и, най-вече, със сложен живот. Детството му не е протекло особено нормално (тайната на майка му), любовта го е предала жестоко, завършвайки с откачена бивша и още по-откачения ѝ съпруг. А за капак, сестра му загива и племенникът му осиротява. А последната капка, която прелива чашата и съвсем обърква и изумява Назлъ е собствената ѝ сестра. Вече няма и помен от предишния ѝ спокоен, еднообразен живот. Нататък също го знаем. Почва се едно лудо бягане от любовта, породено от болка, вина и страх от подобна голяма любов, която като че ли е твърде зряла за все още незрялата Назлъ. Това не е любов от гимназията, която да протече сладко, понякога с невинна ревност и евентуално да остане с етикет "детска любов". Това е голяма, искрена, но и противоречива,сякаш пораснала преждевременно любов, също като мъжът, който открадва сърцето ѝ. А невинната ревност е заменена от психически нестабилни ревнивци. Само по сладостта двете любови си приличат. И когато Ферит бей предлага на Назлъ да сключат брак, тя приема. Все така влюбена, объркана и уплашена - от новия си живот и от чувствата си. Все така с натежала съвест, с болка и мъка, заради стореното от Асуман. Струва ми се, че за Назлъ бракът е последна надежда, че нещата ще успеят да се наредят - че ще успеят да  поправят стореното от Асуман и най-вече, че така ще може да бъде до човека, когото обича, без да ѝ се налага да се пита какво да прави с подобни чувства. Докато са женени, Ферит ще бъде близо до нея, нямат избор - нито тя, нито той. И Назлъ чака. Но за разлика от последната целувка, този път няма да може да избяга. Заради Булут, заради "представлението", заради това, че ще ѝ трябва развод, за да побегне. А Ферит няма да ѝ го даде, въпреки всички приказки, обиди и наранена гордост. Назлъ го знае - толкова дълго и упорито я преследва, няма начин да я пусне да си отиде, когато вече я е спечелил.
Остава само Дениз. Вече не ѝ търся вина за отношението си към него. Дори и да изнесе цяла любовна тирада, посветена на Ферит, той няма да се промени. Имам чувството, че и тя е много уморена от него и просто се мъчи да спаси каквото може от приятелството им.

Оле, аз бая опънах чаршафа, пък дори не съм гледала епизода. Пардон. Embarassed

# 364
Абее ,крайно време е Назлъ  да поиска истински ръката на Ферит и то  с пръстен, тогава да видим Ферит бейджим как ще реагира ..Няма друго спасение  за тази "объркана" любов Joy Joy Joy Joy Joy

# 365
  • София
.... А Джан е голям хитряга, отговорите му са все йезуитски и си личи, че е адвокат. Но е много симпатичен.

Това щях да коментирам снощи, че му личи професията. Стойката, мимиките и т.н. Peace

# 366
  • Плевен / София
Абее ,крайно време е Назлъ  да поиска истински ръката на Ферит и то  с пръстен, тогава да видим Ферит бейджим как ще реагира ..Няма друго спасение  за тази "объркана" любов Joy Joy Joy Joy Joy
+1 но нищо чудно и тя да го обърне на майтап....
Здравейте момичета
Гордостта може за някой да не е порок, но в любовта определено пречи... и двамата не си признават чувствата по различни причини и дано това не им изяде главите накрая, че и Булут да не може да помогне...

# 367
  • София
Не, то има и друго решение на "обърканата" любов, ама няма да го видим скоро. Иначе Ферит лесно ще изглади разногласията помежду им. Той започна в миналата серия, де, ама Булут го прекъсна. Wink

# 368
  • Враца
Дъгичке златни  ти ръце  Hug благодаря за превода от сърце  newsm51 newsm51 love001
Ама и Джан и Йозги са големи сладкиши , точно като НазФер  Crazy
Мишеее ако нас ни питаха, това което започна Ферит в леглото , там щеше и да си завърши  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush Blush
Като чета коментарите в туитър, повечето гласят "Булут много те обичаме, но ЗАЩО "  hahaha hahaha hahaha hahaha припадам си от смях с тях  Joy Joy Joy Joy
Лека и спокойна нощ  Hug

# 369
Игличе Hug
Няма как да обясня с думи колко са сладки, непосредствени и забавни, но това и ти си го видяла.

Йозге казва, че много обича да яде, а също и да готви, да посреща гости.
Джан пък умеел да приготвя превъзходна долма/сърми от лозови листа. На Бетемсу много й било провървяло с такъв мъж.
Йозге нещо се опитва да критикува сърмичките на Джан. Били ей такива мънички и аха да се разтворят. Също така не били досварени. Явно ги е опитвала. Джан се оправдава, казва че много дълго време ги е приготвял. Сам е избирал лозовите листа и е загубил 3-4 часа докато ги приготви.
Йозге: И за 4 часа приготви само 20 малки сърмички?
Той казва, че е направил повече.

Водещият ги пита за общите черти между тях.
Йозге каза, че май от толкова много работа все още не са се опознали кой знае колко.
Но все пак си допадат.
Водещият отбелязва, че едно от общите неща между тях е, че и двамата имат възлюбени, които са актьори като тях.
Пита ги за добрите и лошите страни на това. Йозге казва, че хубавите страни са повече, защото проявяват разбиране един към друг и нямат никакви проблеми помежду си. Също споменава, че двамата със Серкан не се ревнуват изобщо.

Джан не казва нищо съществено по въпроса. Казва, че понякога приятели го канят на вечеря или среща и той отказва, понеже е на снимки и те му казват „Ами прекрати ги и ела“ без да осъзнават, че това е невъзможно. Докато с любимата му се разбират без думи по тези въпроси, говорят на един език.

Питат Джан за ревността. Била излязла „новина“,че той е много ревнив. Той философства, обяснява че не е чак толкова лошо да се ревнува. Понякога ревността ни прави по-добри и ни напътства в живота.

После питат Джан и Йозге какво е да облечеш сватбена рокля  и костюм на младоженец, макар и само заради роля?
Йозге казва, че вече го е правила много пъти.
Джан казва: „Всеки път когато се женя пред екрана, мама и баба са във възторг....“

Миналата седмица любимата на Джан е казала в интервю за същото предаване, че харесва приказливите мъже, защото самата тя е по-сдържана и така се постига баланс. Питат Джан какво мисли за това. Зависело какво говори един мъж. Ако празнословства, не е добре, но ако се шегува и е забавен, това се харесва.

Водещият после го пита какво мисли за прекалено приказливите жени. Джан разказва за един свой приятел – Бурак. Адвокат по професия и много говори. Разказва как на гала вечерта на филма на Бетемсу наскоро са били всички заедно и в един момент е забелязал как той е хванал за слушател Серкан/приятеля на Йозге/ и му говорел. Джан казва, че Серкан е много спокоен човек. Просто си стоял и го слушал. Бетемсу също. А Бурак постоянно разсмива хората. Дава го като пример за мъж, който привлича вниманието на жените. Такива, каквито е казала че харесва Бетемсу. Когато човек не е празнословен, няма проблем да говори и повечко.

После си говорят за футболни пристрастия. Йозге е от „Фенербахче“, а Джан от „Бешикташ“.

Говорят и за условията на работа на снимачната площадка, за големите студове по време на снимки и как им се налага да носят термобельо под дрехите, за да се стоплят. Не всичко е толкова романтично, както ни се струва.  По този повод Джан разказва как родителите му са дошли на снимачната площадка на „Пълнолуние“ и само след 5 минути са умрели от студ и са го питали как издържа. Казва, че най-трудното в актьорската професия са външните фактори.

Йозге говори за това, че никой в екипа им не си позволява да проявява капризи на снимачната площадка, защото екипа е голям и това се отразява на всички.

Питат Йозге кога за първи път е разбрала, че е станала известна. Тя разказва, че когато за първи път се е появила на екрана, когато се е събудила на сутринта и е отворила инстаграма си, си е дала сметка, че за броени часове стотици хора са започнали да следят профила й и си е казала: „Какво става.“

После им правят блиц-интервю.

- Любимата черта в характера на мъжа?
Йозге: Храброст.

- Най-лошата черта в характера на жените?

Джан: Самоблюбеност.

- Най-лошата черта в характера на мъжа?

Йозге: Нерешителност.

- По-скоро весел човек ли сте или романтичен?

Джан: С чувство за хумор.

Йозге дава същи отговор. Категорично е забавен човек.

- Приказливите жени привличат ли вниманието ви или го отблъскват?

Джан: Зависи какво говорят.
Понякога жените не ме изморяват, защото си говорят сами на себе си. Благодари им.

Същия въпрос към Йозге:

Прекалено приказливите мъже я отблъскват.
- Най-прекрасното нещо във вашата работа?

Джан: Това, че се запознаваш с нови и различни хора.
Когато срещаш изключителни хора и ти самият ставаш различен.

Йозге отговаря, че на нея й харесва, че по време на работата си много се забавлява.

- Любовта с една дума?

Йозге: Щастие.

Джан е съгласен с нея. Но преди да го каже се замисли... Laughing

- Щастието с една дума?

Йозге: Любов.

Джан: За мен щастието е свобода.

- Опишете с една дума свободата.

Йозге: Покой.

- Работата ви с една дума.

Йозге: Това е 80% от моя живот.

Джан: С една дума – това е отговорност.

Накря говорят за сериала. За това че ни чакали много изненади и то какви и за новия ден на излъчване.
Това е. Йозге е изключително сладка и искрена. А Джан е голям хитряга, отговорите му са все йезуитски и си личи, че е адвокат. Но е много симпатичен.

Дълбок поклон, Дъгичке. И ти си разтегнала чаршафа, ама виж колко е смислен и полезен, не като моя. Sweat Smile Благодаря за превода, беше ми много любопитно да добия представа за зетя Grin

# 370
Добро утро и прекрасен ден, момичета! wavey

17 епизод на "Пълнолуние" с бг субтитри.
Благодарности на екипа на Strawberry Team!                 

# 371
Добро късно утро! Hug

Дъга Hug,благодаря за кафенцето,репортажа и превода! bouquet

На всички за чудесните коментари и мнения от вчера!Страхотни сте! newsm10  newsm51 smile3525

Видях,че Дъга Hug е писала за 17-ти еп.,че е преведен,но не е пуснала линка! Peace
Благодарности  на екипа! smile3525 smile3525 smile3525

Приятен есенен ден на всички! Kissing Heart

# 372
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря на целия екип за превода  bouquet
Желая ви прекрасен вторник  Hug

# 373
  • Бургас

Закъснях за кафето и закуската, но да ви предложа обядче?

Да ви е сладко и успешен ден!

# 374
Здравейте дружина  Hug Най сърдечни благодарности към целия екип за превода на серийката  bouquet bouquet bouquet и към всички вас за всичко споделено. bouquet Heart Eyes
Хакан пак  ги замисля неговите си пъклени планове . Тук къде ли ще са  newsm78 Няма да се спре пред нищо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт