DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 320
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Keskinowa, да си жива и здрава и винаги с гордост да носиш името си  Hug

Честит да е рождения и на нашето момче, да ни е жив и здрав и да продължава да ни радва на екран  bouquet
Честит професионален празник на всички   Hug
Поздравленията на сета вече са започнали, ето и малко снимки  Hug
https://twitter.com/twitter/statuses/928205188955017216

Желая ви прекрасна сряда  Hug

# 421
Здравейте дружина . Hug Heart Eyes Благодарско за всичко споделено  bouquet
В темата настроението е празнично  Hug та да започна и аз  Hug
Първо Честит Имен Ден на Keskinowa  bouquet с пожелание най-вече за здраве и късмет останалото само се нарежда  bouquet Heart Eyes

Честит Рожден Ден и на Джан  bouquet Пожелавам му много здраве ,много късмет и успех както  в личен така  и в професионален план .За първи път го гледам тук в Пълнолуние .Доста добре си се справя момчето така ,че овациите  от наша страна са му напълно заслужени  Hug

Честит празник на всички празнуващи  bouquet bouquet bouquet Дано днес наистина ни зарадват с фраг  вече така се обърках , Embarassed дали пък не е рано за бате Енгин или пък ние бързаме  Joy Joy ама няма да е лошо по повод РД на Джан да ни позарадват с някой романтичен фраг  като една почерпушка за верните фенове на сериала и то в световен мащаб . Hug

Ей ама наистина няма да има отърване и в следващия епизод от Дениз . ooooh! Лепнал се е като гербова марка  hahaha hahaha

https://vk.com/feed?z=video170213487_456239342%2F38a8f2054a8fa25 … t_-132999259_1789

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 15:02 от mariq_72

# 422
# 423
(Сигурно и затова скача като ужилена на всяка негова дума и реакция, пази се. Явно не само Джан, ами и Ферит ще се окаже скорпион.
Не ми харесва това поведение на Назлъ. Нали прави всичко това за да си откупи вината, а постянно се пули на Ферит и му натяква защо се е съгласила. Може би само аз мисля така. Сигурно защото не обичам лигавите герои във филмите.Confused

# 424

Я вижте кой ви водя Heart Eyes

# 425
  • София
Малкият има и визуална прилика с Киво, защото са светли и двамата. Peace

# 426
от официалната страница....

# 427
  • София
Джан на футболната скамейка. Wink

# 428
Привет момичета! Hug bouquet

Keskinowa Hug, честит имен ден! Да ти е здраво името! Желая ти щастие, късмет и много усмивки! bouquet Hug
Честит рожден ден на Джан! Професионални успехи и лично щастие! Прекрасен е!

Киво и малкият са много мили. Simple Smile Браво на този талантлив малък мъж, здрав да е, чакат го големи успехи с тази филмова кариера на тази възраст.

Момичета, аз пак да си питам - за Минами, какво прави в Турция, как е дошла, даваха ли нещо, че аз може би съм пропуснала. Нали гледах на куп доста серии и може да ми е убягнала информацията. Интересно ми е - японка в Турция Wink и знае добре езика. Да, японците имат някои инвестиции в Турция, но обикновено отиват със семесйтвата си. Може би родителите й преди години са дошли в Истанбул?! И аз си ги навързвам едни...стана ми любопитно Whistling Thinking.

За Фатош - тя и Фатошката много не знае къде се намира и докато узнае минава време, но пък след това е устремена. Та още е в процес на осъзнаване за Тарък, според мен. И тя го раздава "сляпа" като Назлъ. После ще осъзнае, но ще й е трудно да си признае пред Минами и да я нарани. А Тарък, горкият, ще се чуди и той какво да прави. Чакат ни интересни мигове, надявам се.

# 429
  • AMS

Привет на всички и благодаря за интересните постове!!!

Кески, здраве, късмет и специално за теб >>>

За рожденика - професионално дълголетие  
    и по-често да ни дарява с чаровната си усмивка >>>

# 430
от Джан....

Цитат
"Каждого, кто поздравил меня в день моего рождения и пожелал красивые пожелания, я бесконечно благодарю, xорошо, что вы есть🙏🏻"

# 431
  • Плевен / София
Честит празник на Кески и на Джан....Flowers Hibiscus

# 432
От сета  Hug на кой ли е този дом  newsm78 и какво ще правят там  Thinking да не би Ферит да е купил нова къща  newsm78

# 433
  • София
Добър вечер момичета!  Hug Hug Hug Hug

Първо да честитя празника на Кескинова, носи си името със здраве!  bouquet Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

И на рожденника  Crazy Да ни е жив и здрав и все така хубав и талантлив!  Mr. Green Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Иглика благодаря, за тази снимка попитах  Heart Eyes

А тоя болния мозък какво ще троши?  Shocked Shocked Може би колата на Ферит бей от яд и ревност  hahaha hahaha hahaha
Демет с тоя пистолет  Thinking това ще е интересно....
Може пък да става съсобственик или на Бешикташ май беше,ще видим...

А аз утре живи и здрави се запутвам към Станбул да му честитя на живо на Джанчо  Mr. Green Mr. Green

# 434
  • София
От сета  Hug на кой ли е този дом  newsm78 и какво ще правят там  Thinking да не би Ферит да е купил нова къща  newsm78

Аууу не, аз сегашната къщурка на Ферит много я харесвам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт