DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 321
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Дана Hug

Скрит текст:
Както казваш, угодия няма. Но истината е в това да не изпадаме в крайности. И в трудността да казваме „не“, когато това се налага и в прекалената категоричност понякога. Цял живот търсим баланса. Laughing
Това, че на мен самата ми е трудно понякога да казвам „не“ в никакъв случай не ми пречи да съм категорична в това какво искам и винаги имам поне няколко плана как да го постигна. Разбира се, плановете ни невинаги се реализират, но дават на човек усещането, че контролира ситуациите около себе си.
Напълно си права за Дениз, че една поредица от обстоятелства го накара да се усъмни в автентичността на връзката на Ферит и Назлъ. Но също толкова знаци за огромното привличане между тях може да види, стига да пожелае. Той обаче вижда само онова, което го устройва.
Дори да е на сто процента сигурен, че брака е фиктивен и само Ферит е влюбеният, а сърцето на Назлъ е свободно, това нищо не означава и на него нищо не му гарантира. Защото Назлъ му показа многократно, че вниманието му към нея я притеснява, че не проявява интерес към него като към мъж и може да му предложи само приятелство. Любовта е за двама.

В момента гледам епизода. Направи ми впечатление какво каза Ферит на Дениз, когато отиде да го види след катастрофата: „Ти не си дете, просто не искаш да пораснеш.“ Според мен това е много точно.

За Асуман пък Ферит каза, че това, че Дениз и Асуман са под един покрив е все едно да събереш огъня и барута. Така си е. Grinning

Фатошката с нейните метафори, с които искаше да мотивира приятелката си да се сдобри с любимия направо ме разби. Много ми хареса това да му даде зелена светлина най-после. То и ние това чакаме...

Сега се сетих за нея. Кажете ми, Фатош наистина ли не си дава сметка, че Тарък е влюбен в нея?
Може ли да е толкова сляпа?  newsm78
А Манами е нагазила с двата крака.
Подозирам, че Фатошката от два стола накрая ще седне на земята.

# 406
Леман и тя повече я няма в картинката. Изчезна като Алия, но не официално като нея.

# 407
muci18 Hug, рейтинга ако изобщо е паднал, то е незначително. Стабилен е, като се има предвид, че преместиха деня на излъчване и имаше дълга пауза, първата серия в новия ден съвпадаше с националния празник на Турция, преди това пък имаше мачове от шампионската лига, все утежняващи обстоятелства. Екипа на сериала и тв канала доста добре промотират работата си напоследък и се надявам да е за добро.

Тигаса Hug, вярно че Леман съвсем изчезна от картинката. А в началото се надявахме да изиграе някаква роля в борбата за Булутчето.

# 408
  • София
Привет момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз няма какво още да добавя, съгласявам се с Вас за поведението на Назлъ  Peace  Абе общо взето като гледам мненията на всички ни се припокриват за всеки един персонаж  Hug

А сега не разбрах за рейтинга, кой го е написал това (имаше снимка)  newsm78 Дано, дано да се задържи сериала  Praynig

А сега и аз си пускам серията  Flutter Благодатя на екипа за превода!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 409
  • Враца
Привет момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз няма какво още да добавя, съгласявам се с Вас за поведението на Назлъ  Peace  Абе общо взето като гледам мненията на всички ни се припокриват за всеки един персонаж  Hug

А сега не разбрах за рейтинга, кой го е написал това (имаше снимка)  newsm78 Дано, дано да се задържи сериала  Praynig

А сега и аз си пускам серията  Flutter Благодатя на екипа за превода!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ако говориш за тази снимка ,

това е от продуцентката Ямур, май се казваше  Embarassed отговор на въпросите дали ще правят финал на филмчето ни заради рейтинга и тя е отговорила, че няма такова нещо  Hug
Дано съм ти помогнала  Hug
Желая ви прекрасна нощ  Hug

ПП: Утре е рождения ден на Джан  Party Party

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 22:57 от Иглика :)

# 410
Здравейте, сега късно-късно изгледах епизода и си отдъхнах, стори ми се значително по-лек от последните няколко, вие как мислите? Thinking

Думите на Ферит към Дениз и на мен ми направиха впечатление. Мисля, че точно това му е проблемът на него - поведението му не отговаря на възрастта му, т.е. на реалността. Наистина мисля, че трябва нещо страхотно и невероятно да се случи, което да го разтресе из основи, за да може Дениз да дойде на себе си и да се осъзнае къде и какво се случва. Арогантността му ми идва в повече. От фрага за следващия епизод си личи, че си е замълчал за фиктивността на брака им, дали заради молбата на Назлъ или наистина заради щастието на Булут не знам, ама вече тотално се обърках. СЦ добър ли ще го правят, лош ли, един Бог знае...

Мислих над въпроса на Дана защо Назлъ не призна на Дениз за чувствата си към Ферит, докато разговаряха преди съда. Грешка е, да, но си мисля, че от части добре се получи, че си замълча и пусна в ход само молбата си. Ако беше казала истината, Дениз кой знае как щеше да реагира. Видяхме го как отпраши с 200 в час след уж "фалшивото" признание на Назлъ в кухнята, кой знае какви щеше да ги надроби в съда, от болка и завист към батко си Ферит. Нещо ми подсказва, че тогава много бързо щеше да забрави за Булут и неговото щастие...Мисля и че Назлъ не си призна, за да има щит, ако случайно чувствата на Ферит към нея наистина се окажат само игра. Явно господин бея тотално я е объркал с внезапно нежните си погледи и внезапно деловото и резервирано поведение. Сигурно и затова скача като ужилена на всяка негова дума и реакция, пази се. Явно не само Джан, ами и Ферит ще се окаже скорпион. Joy

Асуман също ми е под въпрос, макар че за нея имам по-големи надежди, че ще застане на страната на доброто. С това нейно медицинско сестренство направо ме уби. Да видим любов ли ще е, интерес ли ще е.

Фатош, Манами и Тарък са ми супер забавни. Да не вземе само Фатош, както е тръгнала да ги сватосва, да се влюби и да стане и тя злата фея...

А Хакан и Демет толкова злобна радост ми донесоха, че повече от това няма накъде. Асуман хубаво ги нареди. От фрага имам надежди, че Демет ще е твърде шокирана, за да мъсти, но Хакан ми е просто ужасяващ. Много му дойде - номерът с вуду куклите, железният Ферит, който се разхожда в "неговата" фирма и който сякаш вади с лекота кирливите му ризи, когото нищо не може да го разкара и накрая за капак загубата на делото. Чака ни един опасен и безскрупулен убиец. Не мислех, че ще го кажа, но горката му съпруга. Нея искам да я видя зад решетките, в някоя лудница, дори в някой манастир (мюсюлмански еквивалент?)  да се покайва за греховете си, но не и мъртва.

ФерНаз бяха тези, които "олекотиха" епизода, според мен. Смях се със сълзи на зомбичната истерия на Назлъ.

Миналия епизод имахме повече романтика, този - повече смях. И в двата случая, добре ми дойде. Надявам се само СЦ да не разтегнат сюжета за гордостта и ината до безкрайност. Не ми се гледат 30 епизода сдобряване. Любов искам. 

# 411
 Hug Hug Hug

Добро утро дами!!!

Честит Рожден Ден на Джан!Да ни е живо и здраво момчето,много и успешни роли му пожелавам!Нека и в личен,и в професионален план спътници са му любовта,щастието и късмета!!!Нека ни радва от екрана дълги години!!! newsm59 Tada newsm59

Дъгичка,Дана,Иглика,Мише,София,Мiss*Sunshine,Тигаса,muci18,благодаря ви момичета! Hug Hug HugСтрахотни коментари и анализи,с които се припокрива и моето мнение!Назлъ сте я разкостили ,а и тя самата не би успяла толкова и сама.И аз се ядосвам на поведението и към Дениз, но СЦ искат такава Назлъ.Дениз е един недорасъл глезльо,който с времето си е станал психически неуравновесен и егоистичен тип.

Ферит,ех Ферит е друга работа.Уравновесен,премислящ и вече много влюбен мъж!

Не знам как ще провокират разкриването на истинските им чувства на ФерНаз,но дано не е с баналното вкарване на старо гадже.Върти ми се мисъл,че след тормоза на Хакан над Демет,дали тя нама да потърси защита при Ферит.И ако той все пак я прегърне,за да я успокоява и Назлъ стане неволен всидетел какво ли ще последва в ревнивата главица на Назие ханъм  newsm78 newsm78 newsm78

Момичета,днес имам повод да почерпя.
Скрит текст:
Нося българското име Ангелина и днес съм именничка.Да ви е сладко!

Хайде лек и успешен ден дами!!!

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 07:09 от Keskinowa

# 412
  • София
Добро утро и от мен! wavey

Keskinowa, честито! Да ти е живо и здраво името! smile3525 Честито на всички, които празнуват днес! Peace

Благодаря на екипа за превода на еп.17.  smile3525

ЧРД и на Джан! Желая му здраве и успехи в личен и професионален план! Много талант има в него. Peace

Дали тези дни няма да имаме фраг 2? Аз така и не разбрах кога какво да очакваме.

# 413
Добро утро, момичета! wavey wavey wavey

Честит Рожден Ден на Джан Яман!
Наистина е много талантлив.
Да му пожелаем много успехи в професията и в живота!
А ние да му се радваме от екрана!

Поздравленията вече са започнали на снимачната площадка.

Кескинова Hug
Със здраве да си носиш хубавото име!
Хубав празник!

Прекрасен ден, момичета! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Днес и аз чакам фраг!

# 414
Да му е честит рождения ден на Джан! Много даровит, интересен, загадъчен и ефектен мъж! И разбира се споделяме една зодия:-) Харесвам героя му, защото според мен той е с типично мъжко поведение.... И сериозен, когато трябва,. и шегаджия, и уважаван и честен бизнесмен, и обичащ, мъж, който не се бои от чувствата си и реши да провери дали те са споделени след пламенната целувка, загрижен за хората, които обича, предпазлив, когато се налага....И много красив и атлетичен всъщност! И също мисля, че Деметката може  да се завърти около него и да се усети, макар че го демонстрира неотдавна, какъв мъж е изтървала... А това да стане катализатор за промяна на поведението на Назлъ  и да сме свидетели на много красив, нежен и романтичен епизод.... Между другото дори японката напомни на Назлъ, че каквото и да става, важно е да споделят едно и също легло... Ииии дали заради страха вечерта след филма, или заради този намек на японската дружка, на който Назлъ се усмихна в ресторанта, все пак спаха на едно и също легло... И явно ще продължат следващата серия, защото Булутчо ще е покрай тях и ще трябва пак да се преструват, горките......WinkWinkWink

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 11:18 от mury9

# 415
Кески , със здраве да си носиш прекрасното име! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!!!

Честит празник на всички празнуващи !

# 416
  • при най-добрият мъж...
Добро утро,момичета!
Минавам само да кажа,че след кратка отпуска пак съм с двата крака в темата при вас.Слагам ви кафенце.

Честитя на баш патрона рождения ден.Да ни е жив и здрав,и все по-успешен!

И на именичката ни днешния празник.Да ти е живо и здраво името,Ангелина!

Да не забравя да кажа,че съм съгласна с всичко до тук.Изчетох ви внимателно и аз чакам вече любовввв!

# 417
Здравейте! Hug

Keskinowa, да ти е живо и здраво името! Честит рожден ден и на Джан! Да му пожелаем дружно много успехи и щастие, както в личен план, така и в работен.

Успешен ден и дано ни пуснат ново фрагче.

# 418
Добро късно утро! Hug food010 wavey

Честит рожден ден на Джан Яман!
Желая му здраве,щастие и любов!Много нови роли и професионални успехи! smile3525

С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ.Doğum Günün Kutlu Olsun..Tuğba Özerk
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239503%2F0aa … l_wall_-146912950

Кески Hug,честит имен ден! newsm51
Да си жива и здрава!Много щастие,късмет и сбъднати мечти! Heart Eyes love001
Благодаря за почерпката! Wine Glass

Честит Архангеловден и професионален празник на всички днес! bouquet bouquet bouquet

Благодаря на всички за споделеното! Hug Hug Hug

Приятен ден! Hug Hug Hug

# 419
Ангелина честит имен ден ,с гордост носи името си Hug
Да е честит и рождения ден и на Джан,нека е жив ,здрав и много успешен.Апропо днес е рожденник и Ален Делон,дано Джан постигне част от успехите му в професионален план ,че даже и повече.Хубав ден от мен и да се надяваме на фраг или поне някоя снимчица която да ни подскаже нещичко

Общи условия

Активация на акаунт