Мили момичета, това че критикувам Назлъ, не значи, че не си я харесвам, но не я разбирам, нито оправдавам, яд ме е на нея
Пишете - казала на Денис, че обича Ферит - да, но това му го каза, когато Денис все още не знаеше за фиктивния брак и се счита за част от играта. Когато Денис разбра за фиктивния брак и реши да говори с нея, Назлъ не повтори казаното вече (точно това е проблемът), а запя друга песен - че всичко било единствено и само заради Булут, заговори и за бъдещата раздяла, молеше го, увещаваше го. Това показва на Денис, че предишното твърдение за любов към Ферит е било част от лъжата. Още повече, че сега Денис вярва, че човекът с чувствата е Ферит и той използва бракът, за да бъде физически близо до Назлъ - точно за това му каза:"....Вече не съм с теб, а против теб..."
Лично аз не мисля, че Денис е видял много неща и преживяното от него може да бъде следствие на фиктивния им брак и прелюдията към него. Назлъ непрекъснато повтаряше, че се дърли с шефа, че ще се избият; Денис чу в бара чрез микрофоните разговорът между Фатош и Асуман, че Назлъ никога няма да отговори на чувствата на Ферит, Назлъ напусна; Денис чу бащата на Назлъ да й казва, че очите й светят в присъствието на Денис и тя не отрече; Назлъ настоя да отиде с Денис при пияната Алия и това изглеждаше като лека ревност; непрекъснато го търсеше - градината, твърденията, че е изчезващ тип мъже, че не може човек да не го обича.
Може би аз съм нещо в грешка, но нямам усещането, че Денис сам си измисли нещата. Назлъ до голяма степен го подведе с поведението си. Още повече, че след като ясно вече разбра, че той има чувства към нея, тя трябваше да се отдръпне и да преценява много добре какво говори и как се държи. Спирам с Назлъ, че вече ставам досадна!

А и защо трябва все Назлъ да съобразява за държанието си....в хладилната камера тя бълнуваше за Ферит не за Дениз
В крайна сметка фиктивен или не брака е факт и в момента Дениз си мечтае за омъжена жена...

И Дениз с бухалка,коя ли кола ще налага? 
как можеш да устоиш на такъв мъж не знам
и силносе надявам да продължат и другата целувка и първата нощ по същия начин