Благодаря за превода!
Офф, колкото повече гледам подробно, толкова повече ме хваща яд на нашата Назлъ. Бях пропуснала някои моменти, които още повече затвърдиха мнението ми и още повече ме ядосаха
. Наистина, вечерта преди опита за целувка, прекъснат от Булут, Ферит каза на Назлъ, че е бил гневен и ядосан, но вече му е минало, после й каза, че ще бъде до нея, колкото тя поиска, а след това последва и опита за целувка. Ами това си е ясно признание, както вече беше писала една от дамите тук. Ясно признание, че иска да е с нея и вече й е простил за Асуман. Вече по-нататък идва момента на разговора между Назлъ и Денис преди делото. И тук вече, аз лично, не мога да приема, че Назлъ не е наясно със себе си, поради факта, че Ферит направи своето признание, показа й ясно и тя имаше достатъчно време, за да прецени за себе си какво иска, тъй като Ферит "остави топката" в нейното поле. И ето го разговорът с Денис - всичко заради Булут, само и единствено за него, даже щели да му кажат постепенно за бъдещата раздяла, да му обяснят.....ехоооо, Ферит вече каза, че е простил, че ще е до нея, докато тя иска....тоест може цял живот
Може да ми се сърдите, момичета, но тук не мога да я оправдая Назлъ нито с липсата на опит, нито с неувереността й спрямо чувствата на Ферит към нея, нито с това, че не може да си признае чувствата и то точно поради разговорът в леглото. Че даже обяснява на Фатош, че той й е още сърдит, че "мостовете са изгорени, имало пропасти, не можела да съгради нови мостове", чак Фатош се измори да й обяснява. И да, искам да се появи друга жена, че най-сетне Назлъ да си даде ясна сметка, защото явно по друг начин няма да стане и в момента яко е зациклила на едно място - отрицание и криене. Нека се появи някоя, която да я накара да изкара главата от пясъка.
И още нещо, което ми направи впечатление - при подслушване на разговора на Енгин, Денис ясно чу, че Енгин обсъжда факта, че е връзката на Ферит и Назлъ макар и фиктивна е на път да стане реална, че те ще станат истинска двойка и за това ще помогне и присъствието на Булут. Т.е. Денис не беше убеден за липсата на чувства, а за фиктивността на брака, който не изключва наличието и на чувства (просто бракът е бил сключен преждевременно поради дадена причина, а не просто фиктивен, при който липсват чувства). Точно за това той говори отново с Назлъ и тук тя сгафи. Тя отрече наличие на чувства.
И това след разговорът им в леглото....

Допълвам се: сега видях снимките - и Демет с пистолет, явно доста са ядосани и ще предприемат сериозни действия.
Да споделя и за Фатош - подобна ситуация...и тя не знае какво иска, как го иска и защо. Но някак си поне, като си даде сметка, действа без задръжки и целенасочено. За Асуман - зла и завистлива, но й сече пипето и на моменти реагира много по-адекватно от голямата си сестра. Целеустремена е и знае какво чувства, какво иска и как да го постигне. Харесвам това, че знае какво иска, не се колебае, за разлика от Назлъ.

Като вижда, че милата му женичка не прави нищо по въпроса, да се заеме той 
( който реално погледнато не е чак толкова лош , някои доста известни и гледани дизита също са били с такъв рейт а доста серии са изкарвали