DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 336
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Привет и от мен!

Благодаря за превода! bouquet Офф, колкото повече гледам подробно, толкова повече ме хваща яд на нашата Назлъ. Бях пропуснала някои моменти, които още повече затвърдиха мнението ми и още повече ме ядосаха Mr. Green Wink. Наистина, вечерта преди опита за целувка, прекъснат от Булут, Ферит каза на Назлъ, че е бил гневен и ядосан, но вече му е минало, после й каза, че ще бъде до нея, колкото тя поиска, а след това последва и опита за целувка. Ами това си е ясно признание, както вече беше писала една от дамите тук. Ясно признание, че иска да е с нея и вече й е простил за Асуман. Вече по-нататък идва момента на разговора между Назлъ и Денис преди делото. И тук вече, аз лично, не мога да приема, че Назлъ не е наясно със себе си, поради факта, че Ферит направи своето признание, показа й ясно и тя имаше достатъчно време, за да прецени за себе си какво иска, тъй като Ферит "остави топката" в нейното поле. И ето го разговорът с Денис - всичко заради Булут, само и единствено за него, даже щели да му кажат постепенно за бъдещата раздяла, да му обяснят.....ехоооо, Ферит вече каза, че е простил, че ще е до нея, докато тя иска....тоест може цял живот Rolling Eyes....какви ги приказва на този Денис, че го и моли дори. Добре, нека Назлъ се фокусира върху Булут, но вдъхновена от споделеното от Ферит, би могла да каже на Денис, че отношенията им с Ферит са на път да се превърнат в сериозни, че има нещо между тях, въпреки фиктивността на брака и точно това е и другата причина Денис да си мълчи, ако я уважава и твърди, че държи на нея. Нека, ако я обича, да й даде шанс да бъде щастлива с Ферит. Та тя можеше да му даде пример с Алия. Но не! Crossing Arms Може да ми се сърдите, момичета, но тук не мога да я оправдая Назлъ нито с липсата на опит, нито с неувереността й спрямо чувствата на Ферит към нея, нито с това, че не може да си признае чувствата и то точно поради разговорът в леглото. Че даже обяснява на Фатош, че той й е още сърдит, че "мостовете са изгорени, имало пропасти, не можела да съгради нови мостове", чак Фатош се измори да й обяснява. Rolling Eyes Shocked Нещо ми се разминават нещата - или Назлъ не слуша какво й се говори или е толкова изплашена, че чак предпочита да няма чувства и действа като щраус.

И да, искам да се появи друга жена, че най-сетне Назлъ да си даде ясна сметка, защото явно по друг начин няма да стане и в момента яко е зациклила на едно място - отрицание и криене. Нека се появи някоя, която да я накара да изкара главата от пясъка.

И още нещо, което ми направи впечатление - при подслушване на разговора на Енгин, Денис ясно чу, че Енгин обсъжда факта, че е връзката на Ферит и Назлъ макар и фиктивна е на път да стане реална, че те ще станат истинска двойка и за това ще помогне и присъствието на Булут. Т.е. Денис не беше убеден за липсата на чувства, а за фиктивността на брака, който не изключва наличието и на чувства (просто бракът е бил сключен преждевременно поради дадена причина, а не просто фиктивен, при който липсват чувства). Точно за това той говори отново с Назлъ и тук тя сгафи. Тя отрече наличие на чувства. Thinking И това след разговорът им в леглото.... Rolling Eyes. Амиии, опитвам се, но не мога да я разбера, нито да я оправдая. Още повече, че тя знае за чувствата на Денис и е логично с поведението си и думите си да не му даде надежда. А тя прави точно това. Явно е много объркана и й трябва страничен фактор, че да си проясни ума.  Mr. Green Peace Wink

Допълвам се: сега видях снимките - и Демет с пистолет, явно доста са ядосани и ще предприемат сериозни действия.

Да споделя и за Фатош - подобна ситуация...и тя не знае какво иска, как го иска и защо. Но някак си поне, като си даде сметка, действа без задръжки и целенасочено. За Асуман - зла и завистлива, но й сече пипето и на моменти реагира много по-адекватно от голямата си сестра. Целеустремена е и знае какво чувства, какво иска и как да го постигне. Харесвам това, че знае какво иска, не се колебае, за разлика от Назлъ.

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 13:05 от dana78

# 376
Здравейте, момичета!  Аз не мога да пиша дълги постове защото ви чета през телефона но мисля точно като Да на.

# 377
Асуман е завършена  егоистка ,знае какво  иска  и го постига  ,но винаги за сметка на някой друг  и  то фатална сметка ! Все други  и плащат "капризите" Пълна безотговорност .....

# 378
И какво сега, метнах ли ви на бора? Joy Joy Joy
Поне не ви излъгах, че има превод...

Който бърза сутрин да не закъснее за работа, така е.
Злати Hug, благодаря, че си ме коригирала като си сложила линка.
Пак сте споделили много интересни неща, благодаря ви!
Довечера ще ви чета по-обстойно.
Хубав следобед!

# 379
Така е за Асуман! Но и Назлъ има вина за това - прекалено е мека с нея и я прикрива, като така вреди и на себе си. Въобще на тази възраст Назлъ няма ясна представа за много неща, за разлика от Асуман. Въпреки лошия й нрав, не може да се отрече, че мисълта й е бърза, изключително лесно схваща ситуацията, анализира я и действа. Ако впрегне този потенциал в добра посока - ще постигне много. Да не говорим, че самата Назлъ мърмореше, обвиняваше я и като разбра, че Асуман не е казала на Денис изведнъж обърна тефтера за секунди, като се накара на Ферит, че мислел за себе си. Mr. Green Shocked Сякаш това, че не била казала на Денис изведнъж трябва да поправи всичко натворено до сега. Аз ако бях на Ферит и цветя нямаше да й подаря. Ту така, ту иначе.  Whistling Wink

# 380
  • Враца
Привет и от мен!

Скрит текст:
Благодаря за превода! bouquet Офф, колкото повече гледам подробно, толкова повече ме хваща яд на нашата Назлъ. Бях пропуснала някои моменти, които още повече затвърдиха мнението ми и още повече ме ядосаха Mr. Green Wink. Наистина, вечерта преди опита за целувка, прекъснат от Булут, Ферит каза на Назлъ, че е бил гневен и ядосан, но вече му е минало, после й каза, че ще бъде до нея, колкото тя поиска, а след това последва и опита за целувка. Ами това си е ясно признание, както вече беше писала една от дамите тук. Ясно признание, че иска да е с нея и вече й е простил за Асуман. Вече по-нататък идва момента на разговора между Назлъ и Денис преди делото. И тук вече, аз лично, не мога да приема, че Назлъ не е наясно със себе си, поради факта, че Ферит направи своето признание, показа й ясно и тя имаше достатъчно време, за да прецени за себе си какво иска, тъй като Ферит "остави топката" в нейното поле. И ето го разговорът с Денис - всичко заради Булут, само и единствено за него, даже щели да му кажат постепенно за бъдещата раздяла, да му обяснят.....ехоооо, Ферит вече каза, че е простил, че ще е до нея, докато тя иска....тоест може цял живот Rolling Eyes....какви ги приказва на този Денис, че го и моли дори. Добре, нека Назлъ се фокусира върху Булут, но вдъхновена от споделеното от Ферит, би могла да каже на Денис, че отношенията им с Ферит са на път да се превърнат в сериозни, че има нещо между тях, въпреки фиктивността на брака и точно това е и другата причина Денис да си мълчи, ако я уважава и твърди, че държи на нея. Нека, ако я обича, да й даде шанс да бъде щастлива с Ферит. Та тя можеше да му даде пример с Алия. Но не! Crossing Arms Може да ми се сърдите, момичета, но тук не мога да я оправдая Назлъ нито с липсата на опит, нито с неувереността й спрямо чувствата на Ферит към нея, нито с това, че не може да си признае чувствата и то точно поради разговорът в леглото. Че даже обяснява на Фатош, че той й е още сърдит, че "мостовете са изгорени, имало пропасти, не можела да съгради нови мостове", чак Фатош се измори да й обяснява. Rolling Eyes Shocked Нещо ми се разминават нещата - или Назлъ не слуша какво й се говори или е толкова изплашена, че чак предпочита да няма чувства и действа като щраус.

И да, искам да се появи друга жена, че най-сетне Назлъ да си даде ясна сметка, защото явно по друг начин няма да стане и в момента яко е зациклила на едно място - отрицание и криене. Нека се появи някоя, която да я накара да изкара главата от пясъка.

И още нещо, което ми направи впечатление - при подслушване на разговора на Енгин, Денис ясно чу, че Енгин обсъжда факта, че е връзката на Ферит и Назлъ макар и фиктивна е на път да стане реална, че те ще станат истинска двойка и за това ще помогне и присъствието на Булут. Т.е. Денис не беше убеден за липсата на чувства, а за фиктивността на брака, който не изключва наличието и на чувства (просто бракът е бил сключен преждевременно поради дадена причина, а не просто фиктивен, при който липсват чувства). Точно за това той говори отново с Назлъ и тук тя сгафи. Тя отрече наличие на чувства. Thinking И това след разговорът им в леглото.... Rolling Eyes. Амиии, опитвам се, но не мога да я разбера, нито да я оправдая. Още повече, че тя знае за чувствата на Денис и е логично с поведението си и думите си да не му даде надежда. А тя прави точно това. Явно е много объркана и й трябва страничен фактор, че да си проясни ума.  Mr. Green Peace Wink

Допълвам се: сега видях снимките - и Демет с пистолет, явно доста са ядосани и ще предприемат сериозни действия.

Да споделя и за Фатош - подобна ситуация...и тя не знае какво иска, как го иска и защо. Но някак си поне, като си даде сметка, действа без задръжки и целенасочено. За Асуман - зла и завистлива, но й сече пипето и на моменти реагира много по-адекватно от голямата си сестра. Целеустремена е и знае какво чувства, какво иска и как да го постигне. Харесвам това, че знае какво иска, не се колебае, за разлика от Назлъ.

smile3501 smile3501 smile3501
Много точно, ясно и изчерпателно написано  Hug
Единственото, което мога да допълня е, че Ферит също е време да спре да бъде толкова сдържан и да сложи Дениз на мястото му   Whistling преди мълчеше, защото Назлъ не му беше никаква, но сега е законната му съпруга, не трябва да търпи такова отношение от страна на Дениз  Naughty Като вижда, че милата му женичка не прави  нищо по въпроса, да се заеме той  Whistling
Относно снимката на Демет си мисля, че Хакан ще иска да я научи да раздава правосъдъие и че жертвата този път ще е Бурак  Whistling В туитър пък , предполаган отвличане на Назлъ , но аз не мисля така  Peace

# 381
Момичета яхнали сте метлата относно Назла но сама  си го направи .И аз споделям мнението ви ,че  наистина и трябва нещо което да я отрезви относно чувствата и към Ферит  Naughty Няма да е лошо  малко да започне да и трепери под лъжичката  а пък той наистина да и покаже ,че  не може така  и да взима крайното решение или той или битте  NaughtyНа мен Алия определено ми липсва  не се притесняваше и казваше на всеки всичко което мисли  Tired

# 382
Здравейте ,толкова хубави и обстойни коментари че няма какво да се добави -страхотни сте HugПо повод на Асуман, имам претиснения че гнева на Хаканови ще се изсипе върху нея.Така гадно им се подигра и ги унижи ,Хакан беше бесен.Дано Асуман не даде фира  Naughty

# 383
  • Враца
Момичета нали се притеснявахте, да не претупат и да финализират филмчето ни  Whistling е няма такова нещо  Party Party няма да свършва, явно всички са доволни от рейта  Crazy ( който реално погледнато не е чак толкова лош , някои доста известни и гледани дизита също са били с такъв рейт а доста серии са изкарвали  Peace )

Ето го и доказателството  Mr. Green

Този пак ще троши нещо  Tired Tired  ooooh!

Браааат главата вземи си строши ... главатаа, белкем ти дойде акъла  Whistling Whistling Whistling

Ето я и Назлъ с този влажен поглед, който дава надежди на Дениз  ooooh! ooooh!

Ами извинявайте, обаче ми кипва като я видя да го гледа така  Crossing Arms може ли такова нещо, има прекрасен мъж до себе си, който и призна че ще бъде до нея колкото време тя поиска (това за мен си е и чисто признание, само къде не каза обичам те) тя седи и гледа Дениз по този начин  ooooh! не мислех, че ще го кажа но той до някъде е прав да таи надежда  #2gunfire

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 14:14 от Иглика :)

# 384
  • Плевен / София

Ето я и Назлъ с този влажен поглед, който дава надежди на Дениз  ooooh! ooooh!

Ами извинявайте, обаче ми кипва като я видя да го гледа така  Crossing Arms може ли такова нещо, има прекрасен мъж до себе си, който и призна че ще бъде до нея колкото време тя поиска (това за мен си е и чисто признание, само къде не каза обичам те) тя седи и гледа Дениз по този начин  ooooh! не мислех, че ще го кажа но той до някъде е прав да таи надежда  #2gunfire
Здравейте момичета
Е, аз не виждам с този поглед да му дава надежди....но всеки различно вижда....а относно посещението и при Дениз след инцидента....все пак Назлъ го смята за приятел и е нормално да отиде да го види....

# 385
Оф бе,момичета,ама вие яко сте грабнали секирата и сечете ли,сечете Назлъ.. Simple Smile Simple Smile
Аз обаче ще си я защитя,защото си ми е слабост... Simple Smile Simple Smile Та мисля,че беше достатъчно ясна и категорична като му каза на Дениз,че има чувства,обича Ферит..Всеки обичащ  себе си и твърдящ, че обича същия този  човек би се оттеглил достойно,оставайки приятел...но не и Дениз...Освен това Назлъ е добра,иска с всички да има приятелски отношения,още повече е чичо на Булут и ще трябва да се срещат в бъдеще заради него..

Щях да забравя,благодаря за превода на интервюто,Дъгичка,хареса ми колко са непринудени и двамата,а също,че не си крият връзките,напротив,афишират с тях...да се знае.. Peace
 Благодаря за превода и на серията и на фрага на момичетата.. bouquet bouquet

# 386
Благодаря на целия екип за превода!  Hug Вие яко тропате Назлъ, ама аз ще си я защитавам  Laughing Вече писах как аз виждам през какво е преминала и какво става в акъла ѝ. Но дори и по-кратко може да се обясни - Назлъ каза на Дениз, че обича Ферит. Това трябва да е достатъчно, за да му светне лампичката. А фиктивният брак не променя нещата - Дениз видя достатъчно неща преди да се оженят, които да го насочат към мисълта, че Назлъ наистина обича Ферит, без значение фиктивен ли е бракът или истински. И като се сетя и колко сълзи и болка му причини видяното, смея да твърдя, че е бил насочен успешно. За нежеланието му да приеме истината, нито Ферит, нито Назлъ имат вина. Аз също не виждам влажен поглед от Назлъ. Тя Йозге всички така си гледа - има големи, изразителни очи.  Naughty
Успешен ден!  Hug

# 387
Самбо, Hugмай сме писали едновременно и почти едно и също.. Simple Smile

# 388
  • Враца
Прави сте момичета, може и аз да съм се объркала  Mr. Green Йозге ли така гледа Назлъ ли  Joy Joy Joy
Аз пък се моля в предстоящата серия да има поне целувка  Crossing Arms те горките как ли издържат, да са в едно легло толкова близо един до друг и толкова даалеч , тази гордост и този инат, хем тях хем нас ще побърка  ooooh! Whistling

# 389
Иглика Hug bouquet
Мили момичета, това че критикувам Назлъ, не значи, че не си я харесвам, но не я разбирам, нито оправдавам, яд ме е на нея Mr. Green.
Пишете - казала на Денис, че обича Ферит - да, но това му го каза, когато Денис все още не знаеше за фиктивния брак и се счита за част от играта. Когато Денис разбра за фиктивния брак и реши да говори с нея, Назлъ не повтори казаното вече (точно това е проблемът), а запя друга песен - че всичко било единствено и само заради Булут, заговори и за бъдещата раздяла, молеше го, увещаваше го. Това показва на Денис, че предишното твърдение за любов към Ферит е било част от лъжата. Още повече, че сега Денис вярва, че човекът с чувствата е Ферит и той използва бракът, за да бъде физически близо до Назлъ - точно за това му каза:"....Вече не съм с теб, а против теб..."
Лично аз не мисля, че Денис е видял много неща и преживяното от него може да бъде следствие на фиктивния им брак и прелюдията към него. Назлъ непрекъснато повтаряше, че се дърли с шефа, че ще се избият; Денис чу в бара чрез микрофоните разговорът между Фатош и Асуман, че Назлъ никога няма да отговори на чувствата на Ферит, Назлъ напусна; Денис чу бащата на Назлъ да й казва, че очите й светят в присъствието на Денис и тя не отрече; Назлъ настоя да отиде с Денис при пияната Алия и това изглеждаше като лека ревност; непрекъснато го търсеше - градината, твърденията, че е изчезващ тип мъже, че не може човек да не го обича.
Може би аз съм нещо в грешка, но нямам усещането, че Денис сам си измисли нещата. Назлъ до голяма степен го подведе с поведението си. Още повече, че след като ясно вече разбра, че той има чувства към нея, тя трябваше да се отдръпне и да преценява много добре какво говори и как се държи. Спирам с Назлъ, че вече ставам досадна! Mr. Green Wink

П.П. Единствено се надявам на Асуман да се влюби в Денис и да действа по въпроса и в подкрепа на нашата двойка. Ферит дори и да се озъби на Денис, ще изглежда като човек, който се крепи на нещо неистинско, защото самата Назлъ информира Денис, че тук всичко е единствено заради Булут...та на каква основа ще се зъби Ферит на Денис за Назлъ?!...Та самата Назлъ нали твърди (преди делото), че бракът е въз основа на договор и нищо друго. Разбирам, ако след това тя поддържаше казаното в кухнята, да...но тя промени версията си и това дава основателни надежди на Денис.

Момичета, аз ли пропускам нещо, но не разбрах каква е ситуацията с японката?! Какво прави в Турция? Нещо дадоха ли за нея? Thinking

Последна редакция: вт, 07 ное 2017, 15:39 от dana78

Общи условия

Активация на акаунт