DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 56 314
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
# 451
  • София
Здравейте,

мерси за фрага.

Демет си е направо за лечение. ooooh! Да вземе и брат си със себе си, че и той има нужда. Ферит започва да губи търпение, което е добре. Peace

# 452
Здравейте, благодаря за фрага и всичко споделено! Hug
Имам чувството, че новата интрига ще бъде "Демет вече е на страната на Ферит, затова той ще се смекчи малко към нея, и Назлъ ще почне едни безпочвени ревности и съмнения". Казвам безпочвени, щото съм убедена, че Ферит няма да погледне отново Демет дори и нежненен, пък камо ли женен. Остана да видим ревността на Назлъ ще ги сближи ли, ще ги раздели ли...Thinking Пфу, и аз едни сценарии извадих. Smile

# 453
  • Плевен / София

Имам чувството, че новата интрига ще бъде "Демет вече е на страната на Ферит, затова той ще се смекчи малко към нея, и Назлъ ще почне едни безпочвени ревности и съмнения". Казвам безпочвени, щото съм убедена, че Ферит няма да погледне отново Демет дори и нежненен, пък камо ли женен. Остана да видим ревността на Назлъ ще ги сближи ли, ще ги раздели ли...Thinking Пфу, и аз едни сценарии извадих. Smile
Самбо на мен този сценарии ми харесва....знаеш ли, колко серии могат да се навъртят от ревност на ГГ WinkJoy

# 454
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря ви за снимки, фраг, мнения.. абе за всичко  bouquet bouquet
Значи на Деметка и Денизчо, па и Хаканчо по една усмирителна ризка и право в лудницата  Whistling и да не ми се прави русокоска на много невинна, защото не и трепна окото , когато затвори Назлъ във фризера  ooooh! дано не е ранила тежко Хакан и се моля той да стане нейния край (да я подлуди още повече имам в предвид  Mr. Green Mr. Green )
За нашите, има ли смисъл да ги коментирам, то от тях лъха любов и нежност  Crazy Crazy това с вилицата ме изкефи  Crazy
Мише, много съм съгласна с теб, че Ферит започва да губи търпение (ние отдавна го изгубихме спрямо Дениз  Tired ) , но е време вече поне да му каже в прав текст че и той обича Назлъ, та да се кротне за малко поне  Whistling Whistling
Желая ви прекрасен следобед и ви поднасям едно кафенце  Hug

Да ви е сладко  Hug

Момичета редактирам се, заради фрага с бг буквички , за което много благодаря на преводачките   bouquet bouquet bouquet
https://vk.com/video-139981426_456239254

# 455
Здравейте, благодаря за фрага и всичко споделено! Hug
Sambo09  и мен същите мисли ме вълнуват. PeaceОбаче си мисля ,ако Демет мине на страната на Ферит, то пак няма да и вярвам, надявам се  и Ферит?! newsm78Тя е способна на подмолни действия с цената на всичко,заради нейна изгода.Както бяхме не веднъж свидетели на такива, особено, когато застраши живота на Назлъ,като я заключи в хладилната камера.

# 456
Anichka89, благодара за фрага, на Иглика и на всички ,за всичко споделено.
Злати е публикувала една чудесна снимка на Назлъ, на блузата и пише, доколкото разбирам:"Не крий" и дали е някакъв знак, или умисъл?Предполагам, че не е случаен този надпис?! newsm78

# 457
Благодаря за БГ превода на фрагмана! bouquet bouquet

От РД на Джан-духа свещичките на тортата....
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456239509%2F7cb … l_wall_-146912950

от спонсорите на сериала....

# 458
Честит
         Рожден
                   Ден
                                               на

ДЖАН

# 459
Добра вечер, момичета! wavey

Благодаря ви за фрага, снимките, коментарите и сценариите!

Сто на сто са сглобили кадрите от фрага така, че да ни объркат.
Деметката, ако въобще е стреляла си е помислила, че е убила мъжа си и се е напикала от страх и явно ще търси закрила от Ферит. Интересно какво /и колко/ ще му каже. Защото ми се иска скъпото й братче Дениз да чуе истината, която Ферит отдавна му повтаря като счупена плоча, но той не взема насериозно думите му.

Демет да мине на страната на Ферит, казвате? Това ми звучи като оксиморон.
Ферит може и да й окаже някаква помощ, но никога повече не би й гласувал доверие.
Единственият начин Демет да мине на страната на Ферит е като свидетелства против мъжа си.
Като разкрие всичките му мръсни дела, за които знае. Това не си го представям.
Едва ли е нулирала Хакан, така че очаквам продължение. А може би това е някакъв номер, който съпрузите заедно може да поискат да врътнат на Ферит, защото и без това са отчаяни. Или по-скоро номер, замислен от Хакан, за който ще изпозва Демет, а тя може и да не знае каква е играта.

Иначе очаквам много романтика и много приятни моменти с тройката Ферит, Нъзлъ и Булут в предстоящия епизод. Екшънът ще бъде накрая предполагам и ще се чудим до другата неделя какво ще каже русата чума.

Снимка от снимачната площадка.

Алара, Неджип и Бламир ни канят да гледаме новия епизод в неделя вечер.

https://vk.com/feed?z=video-38735312_456239303%2F2bc53768d18a959 … t_-38735312_26606

# 460
Добра ви вечер,момичета, Hug Hug Hug

Благодаря за новия фраг и бг. буквичките към него!Аз писах в по-преден пост,че с Демет ще предизвикат ревността на Назлъ и май натам тръгваме! newsm78

Едва днес изгледах 17 еп с бг превод!Превъзходни ФерНаз.Ферит като каже на женичката си- живот мой пред всички и очите му греят като слънца.А с колно нежност я прихваща и прегръща не е истина просто.Тези двамата докато уж играят роля пред другите си казват това,което мислят и чувстват наистина,а когато са сами играят театъра пред самите себе си.Търсят се и не могат един без друг.
Много ми бяха сладки в спалнята,когато Ферит разтриваше крачето на Назлъ. Първо и каза,че няма никой в къщата и затова няма нужда да спят заедно-надяваше се Назлъ да не го отпрати ,обаче уви и тя да не остане назад му каза,че не трябва да спят в една стая.В един момент Ферит реши да си тръгне,защото нямаше да устои да не грабне Назлъ,но усеща,че още е рано за това и скочи и излезе от стаята.

Много ми се струва ,че с тая гривна на Назлъ ще имаме ядове по-нататък.Уж за спомен само,но в удобен момент Дениз ще я използва,за да отрови чувствата на Ферит.

Маниакално вманиачен в Назлъ и няма оттърване от Дениз-остава в спалнята и леглото им да се навре.Той и затова даде съгласие Булут да е при Ферназ,причина да е все по-често при Булут,а всъщност около Назлъ-досаден наглец.Асуман ще му е майстора на него!

Толкова съжалих Енгин-толкова тактично и внимателно подходи към Фатош,а тя никак не го заслужаваше.Ще си плати за игричките,които играе на Енгин.

# 461
  • София
Гривната няма да бъде забравена от СЦ и ще създаде проблеми. В последните серии изобщо не харесвам Фатош. Енгин ми е в пъти по-симпатичен. Даже вече не искам и Тарък да е с нея.

Благодаря за превода на фрага. bouquet

# 462

Йозгето какъв хубав профил има  Heart Eyes Heart Eyes

# 463
Гривната няма да бъде забравена от СЦ и ще създаде проблеми. В последните серии изобщо не харесвам Фатош. Енгин ми е в пъти по-симпатичен. Даже вече не искам и Тарък да е с нея.

Мише, HugДаже си мисля,че Асуман има по-правилно виждане на ситуациите и взема по-адекватни решения от Фатош и на моменти и от Назлъ.

# 464
  • София
Скрит текст:

Мише, HugДаже си мисля,че Асуман има по-правилно виждане на ситуациите и взема по-адекватни решения от Фатош и на моменти и от Назлъ.
Защото Фатош и Назлъ се водят от чувства, а Асуман си гледа интереса.

Общи условия

Активация на акаунт