DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 910
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Фатош да остане от 2 стола на земята   Peace
То не може сърби, боли, драго ми е  Stop Stop Stop

# 466
  • София
Подразни ме и държанието ѝ в кухнята. Ферит тъкмо се прибрал вкъщи от полицията, а тя се развикала и се разлигавила. Stop
Като плюс отчитам, че се опитва да подкрепя Назлъ, макар че японката ѝ дава по-читави съвети.

# 467
А колкото до Демет и Хакан-не виждам как ще го предаде тя.Хакан знае за толкова нейни простъпки и я е прикривал.Само да опита Демет и той ще я обрисува хубавичко пред Ферит.Не напразно и каза,че ако направи още нещо без негово знание ще върне сервитьора от Измир и ще я разобличи чрез него.

# 468
  • София
Хакан и Демет си знаят кирливите ризи и няма да се разделят.

# 469
Ама чакайте, чакайте, вие тука май неправилно ме разбрахте.  Laughing
Мисля си, че Демет би минала на страната на Ферит (временно и от страх?), ако СЦ го решат, но не мисля, че Ферит ще й се довери отново. Както писах, нито ще я погледне, нито ще й повярва. Обаче би й помогнал, защото е и негов интерес Хакан да си плати за всичко сторено. Обаче доверие и повторна любов - никога! Ферит е единственият човек, който я познава толкова отдавна. По-отдавна и от съпруга й и от брат й дори и много добре знае каква змия е. Само ме чопли неприятната мисъл дали СЦ ще използват Демет, за да разделят НазФер. Не от страна на Ферит, ами от страна на Назлъ - знаем я каква е инатлива, освен това е и неопитна в любовта, като нищо може ревността да не доведе до хепи енд.  no А Дениз само това и чака...
Хвърляйте ми пепел на езика, че сценаристът в мен пак се обади... Mr. Green ooooh!

# 470
Хакан и Демет си знаят кирливите ризи и няма да се разделят.
Да се изпозастрелят двамата най-добре  Stop

# 471
Включвам се с един TBT, който си направих и който ме подсети нещо. Днес гледах първи епизод отново, така да си припомня как започна всичко, и се сетих какъв шок изживях, когато Ферит бей се оказа Джан Яман - такъв невероятен красавец.  Joy Joy Joy Когато за пръв път гледах епизода, нито бях чела кой каква роля играе, нито изгледах интрото и също като Назлъ взех бея за чичко на средна възраст.  Mr. Green И после сцената с хеликоптера на забавен кадър и... Shocked Припадащото мишленце най-добре описва спомена, ама нещо го няма.  newsm78

# 472
Мен не ме изкефи много Джанчи в първи епизод- прическата му беше зле  Tired

# 473
  • Плевен / София
Включвам се с един TBT, който си направих и който ме подсети нещо. Днес гледах първи епизод отново, така да си припомня как започна всичко, и се сетих какъв шок изживях, когато Ферит бей се оказа Джан Яман - такъв невероятен красавец.  Joy Joy Joy Когато за пръв път гледах епизода, нито бях чела кой каква роля играе, нито изгледах интрото и също като Назлъ взех бея за чичко на средна възрастMr. Green И после сцената с хеликоптера на забавен кадър и... Shocked Припадащото мишленце най-добре описва спомена, ама нещо го няма.  newsm78
Hands Plus1 и отиде коня в реката... Wink станах Долунайка... Joy

# 474
  • София
Мен не ме изкефи много Джанчи в първи епизод- прическата му беше зле  Tired
Аз бях потресена от външността му на снимките преди започването на сериала. При този външен вид на Джан го приемам като антиреклама или опит за саботаж на проекта. Joy

Скрит текст:

# 475
Добро утро! Hug food010 wavey

Желая ви приятен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 476
Здравейте и добро утро , и от мен!
Пак сте писали много и чудесни съждения видях.Няма какво да добавя,освен това,че сериала го загледах заради Джан,който преди това го гледах в "Сърдечни работи" и Йозге в "Сезонът на черешите"
Колкото до прическата на Джан,то и в "Сърдечни работи" в първата серия изглеждаше зле,а после го лустросаха.Явно СЦ обичат така да представят даден герой,постепенно да се променя в хода на сериала.

# 477
Добро късно утро и от мен! Hug
На мен пък Джан до 6-7 серия много ми харесваше, после почнаха да го зализват с едни гелове, сякаш цяла бутилка са изсипали на косата му. Мое лично мнение е, че с по-малко гел изглеждаше по-добре, някак по-естествена му стоеше косата, не точно щръкнала, ами бретонът дето го има не се мъчеха да го крият и да му променят посоката на растеж. И цветовете на дрехите повече ми харесваха. От доста време вече не само костюмите, ами и анцузите и тениските и дънките ги избират в тъмни цветове, сякаш домът на Ферит бей не е достатъчно безцветен и трябва и собственикът да го изтипосат така. Стилистите в есенна депресия ли са, Джан ли така предпочита не знам, ама малко цвят няма да навреди...

# 478
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Самби, на същото мнение съм.
А, честно да ви кажа, много са ми омръзнали тези средносини костюми по турските сериали. Чак сега разбрах, защо този цвят се нарича турскосиньо. LaughingПък и като се качи Ферит с турскосиния костюм в турскосината си кола, направо артък ми идва синьото. На "сватбата" на Назлъ и Ферит броих присъстващите, облечени в този цвят - ами към десетина ги докарах. Joy
За косата също - само го загрозяват, а иначе има такава хубава коса момчето. Правят му пътя много настрани и косата отгоре му седи като копа сено.
А и нещо изморен ми се вижда в последните серии Ферит ли, Джан ли, не знам. Няма го блясъкът и енергията от първите серии.

# 479
19. Bölüm Fotoğrafları

На сайта на Стар тв. са пуснали само тези 5 снимки! Peace

Озета! Peace
Скрит текст:

Deniz, Nazlı ve Ferit konusunda ne yapacak?
Nazlı ve Ferit için büyük an gelmişken Deniz’in çıkagelmesi herkesi heyecanlandırır. Deniz, Nazlı ve Ferit’in birbirlerine karşı duygularına acı da olsa ikna olmuşken evlilikleri ile ilgili öğrendikleri herkes için yepyeni bir sayfa açmıştır. Nazlı ve Ferit bir yandan herkesi aşklarına ikna etmeye çalışırken diğer yandan da Deniz ve Asuman’ı kontrol etmek zorunda kalırlar. Bu aşk üçgenindeki gerilim gittikçe artarken Deniz öne sürdüğü şartla herkesi şaşırtır.

Yayın Günü: 12 Kasım Pazar
Yayın Saati: 20:00

Общи условия

Активация на акаунт