DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
И аз да метна част от тортата   Hug

# 511
Добро утро! Hug wavey food010

Днес е нашия ден за кино! Party Да видим какво ще ни поднесат довечера! Laughing Peace

Дъга HugМиме Hug,благодаря за новите снимки от РД на Джан с близките му!Явно е голям фен на Бешикташ!Видях го стадиона преди 3г. в Истанбул! Peace

Приятна почивка на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 512
Здравейте, дружки! wavey wavey wavey

Най-после дойде нашият ден! newsm44

Злати

Благодаря за кафенцето!

Нови снимки от епизода.

И едно клипче с прекрасна музика и кадри.

https://youtu.be/xJJtRyqEE1I

Хубава неделя! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 513
Здравейте в нашия ден!
Дъгичке, благодаря за снимките Hug Може Булутчо да е започнал да тренира футбол за детския отбор на Бешикташ и за да е максимално обезопасен, вуйчо му да решил да купи отбора, барабар със стадиона. JoyJoyJoy #когатовуйчотиеферитаслан
Дениз пак на всяко гърне похлупак. Rage Вече дори не ми прави впечатление...

# 514
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Отново е неделя и отново сме в очакване на поредната серийка която  не знаем каки ли изненади ще ни предложи  Hug

# 515
Цитат
Здравейте момичета  Hug Heart Eyes Отново е неделя и отново сме в очакване на поредната серийка която  не знаем каки ли изненади ще ни предложи  Hug

mariq_72,наистина май ще има изненади?!Тук на двете фотки Асуман и Дениз,явно се крият от някого и то в подземният гараж, май където е, или беше катастрофиралата кола?!Сигурно следят някого, я Хакан, я някой пратен от него там...........Ще видим.
Благодаря на всички за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet bouquet

# 516
Привет на всички!

Някои момичета прогнозираха, че ще има раздяла между ГГ, но моля ви, сакън!!!! Те тъкмо малко стопиха ледовете и се посближиха, а сега отново ще ги гледаме дистанцирани един от друг. Раздялата може да се случи, нооооо.... разрешавам само в следващия сезон! Сценаристите да гледат и да си опичат акъла! Може би с право феновете в Турция искат повече романтика, защото в последните епизоди, както някои момичета вече бяха споменали, гледаме повече сцени на  интриги, кавги, а сега и убийство или нещо подобно, което ще стане ясно тази вечер, отколкото сближаването и признаването на чувствата между двамата един на друг, а не всеки сам на себе си и поотделно. Вярно е също, че няма как да се пренебрегне и необходимото в художествените творби зло в лицето на Дениз, Хакан и Демет. И макар че сериалът е жанр романтична комедия, все пак СЦ успяха да се вместят и други минижанрове в сериала като драма, криминале, съспенс и т.н. Но пък трудно е в днешно време да се направи филм или сериал като чист жанр...Така че... очакваме изненади и ..... да напомним.... искаме очите тази вечер Sparkling Heartна Ферит бей и Назлъ да светят от лИбоФФФФ...Sparkling Heart

# 517
Привет! Hug

Дъга HugМиме Hug,благодаря за новите снимки от епизода!В петък пуснаха само 5 и сега се реваншират! Laughing

Самби Hug Varynia  Hug  mury9  Hug

Сериалът е получил награда!Честито! newsm10
Цитат
Наш сериал получил награду . "Лучший дебютный сериал года.".

Приятен следобед! Hug

# 518
Благодаря на Злати Hug за донесената хубава новина и честито за наградата на момичетата!
Напълно заслужена е! Шеметен дебют направиха и двете млади актриси с прекрасно изградени образи!

Цитат
Дъгичке, благодаря за снимките Hug Може Булутчо да е започнал да тренира футбол за детския отбор на Бешикташ и за да е максимално обезопасен, вуйчо му да решил да купи отбора, барабар със стадиона. JoyJoyJoy #когатовуйчотиеферитаслан
Самби Hug, ама как ти хрумват,мила тези идеи, кажи ми? Винаги намираш начин да ме развеселиш. Даже ми се наложи да обяснявам защо се хиля, ама мълчах като партизанин. Нека да се чудят. Joy Joy Joy

Марийче Hug Вариния  Hug
Тази снимка в подземния паркинг е наистина много интересна. Какви ли ги вършат там? newsm78
В миналия епизод ми направи впечатление нещо, което Ферит каза Дениз, че не иска да порасне и че се сдържи като дете. А онзи привидно се съгласи и каза, че се опитва. Та в този ред на мисли, това говедо Дениз дали няма най-после истински да се усъмни в Хакан и да се опита да го разобличи по някакъв начин, може би подтикнат от Асуман. Той винаги се е съмнявал в него, но това не му пречеше да му позволява да го използва и манипулира, подпомогнат от кака му.

mury9 Hug
Аз съм от тези, които прогнозираха, че ще има раздяла между главните герои, но прогнозите ми обикновено не се сбъдват, та сега се надявам и пози път да не позная. Laughing Laughing Laughing Но ако има повечко серии занапред, няма начин да не минем и през това. В никакъв случай обаче не мисля, че причината ще е свързана със Дениз.
На мен ми харесва, че сериала е цветен и има от всичко в него. Но нямам нищо против да ни поднесат малко повече романтика и сцени с ГГ. Както хубаво спорят и се карат, така хубаво и се гледат влюбено. То как издържат вече само да се гледат, не знам, но това е друга тема. Laughing

Вече нямам търпение.....

# 519
  • София
Здравейте!

Неделя е! Ден за пореден епизод. Пожелавам си повече романтика. Heart Eyes

# 520
Дъгичке, тайна е, за това се изисква специален талант  Joy Joy Joy
Шегата настрана, снимките от предстоящата серия ме наведоха на мисълта - Ферит на пресконференция, а зад него емблемата на Бешикташ + Булутчо с тениска на отбора + Дениз и Булут, ритащи топка в онова кратко видео = най-вероятно Булут е почнал тренировки, а вуйчо му е направил поредната "случайна" инвестиция, за да го предпази, също като "случайната" инвестиция с ресторанта на Назлъ, пхм, пхм, пхм... Mr. Green

# 521
  • Враца
Здравейте и от мен момичета Hug
Хаштага ни е #askicin- заради любовта 😍😍
Хайде дано имаме повече романтика тази вечер и да се насладим на прекрасен епизод Praynig
По-късно пак ще се включа Hug

# 522
Здравейте прекрасна група! Радвам се,че ви открих тези дни. Следя темата, следя сериала и много се вълнувам.Виждам, че Пълнолуние има много фенки. Гледам сериите по няколко пъти.Тази вечер ще има приятни емоции.
Може би финала ще е такъв/ това е моето мнение/-https://www.youtube.com/watch?v=IeRbjIkdYh8, погледне това.
Любовта ще победи:revolving_hearts:
За всички вас, талисманчето на Назлъ. Да ви донесе много щастие, късмет и любов.

# 523
Иглика  благодаря за хаштага  bouquet хайде дано наистина  любовта възтържествува  ,че вече ми се изчака чакалото  TiredДано ангелите и на Ферит и на Назлъ вече се предадат ,че ще си останем само с твойта  незабравима премяна  Hug отдавна беше 7 серия  ooooh!

ivedik56 добре дошла  wavey welcome

Леле Дениз даже и очите е затворил какво ли си мисли в този момент   Joy Joy Joy дано Асуманката наистина му завърти главата така ,че да не може да се осъзнае  Joy Joy JoyЧакам този момент с нетърпение Ферит и Дениз баджанаци ха..ха...ха  Praynig

# 524
Иглика Hug,за хаштага! bouquet Хайде да видим на какво са готови заради любовта! Peace

ivedik56  Hug,добре дошла! Hug

Ферит Аслан идва! Joy Joy
Instagram post by Dolunay-полнолуние 🔥❤ • Nov 12, 2017 at 4:11pm UTC
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video410450183_456239102%2F854 … l_wall_-146912950

ПП Миме Hug,за озета! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт