DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 879
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Цитат
но в замяна дали не е поискал от Назлъ  развод  newsm78
Ако е било на 4 очи това искане, кой ще повярва?

# 496
Цитат
но в замяна дали не е поискал от Назлъ  развод  newsm78
Ако е било на 4 очи това искане, кой ще повярва?

Е опасенията са ми единствено и само от  Назлъ . Thinking Да не вземе да му обещава  и той наистина да си вярва .Омръзна ми тази негова самонадеяност ooooh! ooooh! ooooh!

# 497
Момичета доста ми е притеснително дали пък Дениз наистина няма да постави някое условие към Назлъ  за което Ферит няма и да знае  newsm78 Ясно е ,че е свидетелствал Булут да се върне при Ферит но в замяна дали не е поискал от Назлъ  развод  newsm78
Мария Hug, какъв аргумент ще изтъкне за подобно искане Дениз? Не може просто така да се меси в живота на хората. Надявам се да прояви повече оригиналност в условието, което ще постави. Пък и в озета поне на руски пише, че Дениз ще удиви всички с предложението си. Значи няма да рекетира Назлъ на четири очи, което е добре.

Превод на откъса на руски:

Н:Этот вечер не похож на остальные.
Б:Ладно ладно,поем.
Н:Молодец.Ты почему сегодня такой игривый ?
Б:оно очень кислое.
Н:Я тебе говорю оно очень вкусное.
Ф:Ты прав Булут,очень кислое,оставь это.
Б:Мой Дядя-лев.
Н:Ферит, я могу узнать, что ты сделал. Потому что я уже два часа бегаю и объясняю полезность киви. Почему?
Ф: Мне кажется, в честь нашего первого вечера, мы можем отступить от правил.
Б: Да-да, будет очень хорошо.
Ф:Но, иди сюда, скажу тебе кое-что. Завтра все будет по прежнему: продолжаешь ходить в школу, будешь делать уроки и ложиться спать во время. Хорошо?
Б: Но, Назлы?
Н: И даже не смотри на меня, Булут. Будем следовать правилам. Как скажет директор,так и будет.
Б:Но, Дядя, пожалуйста. Уфф!
Н:Ты будешь есть киви?
Ф: На возьми попробуй.
Н: Ладно, соглашусь, очень кислые, но очень полезны.

# 498
  • Плевен / София
Привет, момичета! wavey wavey wavey

Леле, как сте подпукали Назлъ само...
Ами тя ако беше толкова идеална, колкото на нас ни се иска и ако постъпваше винаги правилно, щеше да е скучна и вероятно нямаше да я харесаме. Със сигурност и Ферит нямаше да се влюби така в нея. Точно в тази нейна шареност и неочакваност се влюби той според мен, в това че придаде цвят и емоция на живота му и разчупи твърдата му черупка.
Hands Plus1 разбърка подредения му свят и го накара да очаква "неочакваното" WinkJoy

# 499
Здравейте, благодаря за всичко споделено, най-вече за откъсчето! Семейна идилия прекрасна! Heart Eyes
Намерих интересна информация - Ферит бей живее в квартал Кадъкьой в азиатската част на Истанбул (там снимат сцените в дома му). Назлъ явно живее(ше) в европейската част и затова се ядосваше толкова в началото, когато беят я караше да бие път напразно, далече ѝ идваше. Joy
Ама туйто, любов е. Даже майката природа в лицето на Босфора, с неговия ужасно задръстен от трафик мост, не можа да предотврати любовта им, някакви си Деметчета и Денизчета ли ще го сторят?! Joy
Ако някой има път към Истанбул, знае къде да търси нашия красавец JoyJoy

# 500
Добро утро! Hug Hug Hug

Благодаря за откъса-Иглика Hug bouquet

Благодаря за  превода на озета и откъса на руски ез.-Дъга Hug bouquet

На всички за споделеното! Hug Hug Hug

Щастлива събота на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 501
Замислих се колко е фалшива историята с фиктивния брак. Нали ако се разделят Ферит и Назлъ след като съдът им даде Булутчо, вероятно пак ще се заведе дело да се върне в "пълноценно" семейство като това на Демет. Т.е. този фиктивен брак до пълнолетието на Булут ли ще трае? Малко ми идва с  бели конци съшит сценария?

# 502
Здравейте! wavey

Хубава събота на всички! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Злати Hug
Благодаря за кафенцето и симпатичните гифчета!

Самби Hug
В азиатската част на Истанбул е много красиво.
Повечето разкошни къщи, които гледаме в сериалите се намират  точно там.

Гости Hug
След като Назлъ нахлу в живота на Ферит, той направо стана друг човек.
Разбърка му подредения свят тя, но очевидно това му хареса.
Няма и помен вече от педантичния и лишен от емоции мъж от 1 епизод.

Замислих се колко е фалшива историята с фиктивния брак. Нали ако се разделят Ферит и Назлъ след като съдът им даде Булутчо, вероятно пак ще се заведе дело да се върне в "пълноценно" семейство като това на Демет. Т.е. този фиктивен брак до пълнолетието на Булут ли ще трае? Малко ми идва с  бели конци съшит сценария?
Вики Hug
Ферит бей изобщо не възнамерява да се развежда, защото обича Назлъ.
А и по всяка вероятност се надява в най-скоро време да разкрие мръсните сделки на Хакан и Демет , което тотално ще ги лиши от възможността да предявяват претенции за попечителство над Булут.
Страхувам се обаче, че няма как сценаристите да не ни спретнат една раздяла на ГГ, че да има какво да дъвчем. Но не си представям как ще стане това, защото те се привличат един друг като магнити.

Днес нещичко така няма ли да ни пуснат, как мислите? newsm78

# 503
Привет-мривет!  Hug
Аз сега си правя маратон с първите серии, наистина няма и помен от онзи Ферит. Но пък много ми харесва да си припомням как Назлъ се залепи като лепка за мислите му още от първи епизод - хем го дразни, хем го привлича. Хем иска сетеротипите му за жените да се окажат верни, хем не ще. Назлъ, та Назлъ  Heart Eyes Вчера изгледах втори епизод - е, то Ферит едва не си изкриви врата да наблюдава Назлъ и Дениз, когато отидоха на гости в дома му с Булутчо. Много се кефя как нито очите, нито ушите го слушат и го водят уж към нещото, дето "не го вълнува".  Joy Joy
Раздяла между ГГ и аз очаквам да има, но не ми идва нищо на ум като сценарий? Вие как мислите, че ще стане работата?  newsm78 Само се надявам веднъж за разнообразие, Ферит да сгафи, че ми писна все Назлъ да е виновна.

# 504
Май ще има сблъсък...
Крайно време беше.
Ферит доста време търпя и май ще вземе мерки да спаси съпругата си от набезите на Дениз.

Кипят бурни страсти на тази фотка.
Дениз обаче колкото повече се напъва, толкова повече се сближават нашите, а той им помага.
Една рускиня е нарекла тази снимка: Сблъсъкът на лъва и петела. Мисля, че е много точно.

Самби Hug
Много е приятно да повториш първите епизоди.
Аз успях да стигна само до 6 еп. по време на паузата, но ми беше приятно.
В момента нищо не ми хрумва като причина за раздяла на Назлъ и Ферит.
Даже ми се струва невъзможно. Ще видим накъде ще поемем след като повечето тайни се разкриха.
В момента ми е най-интересно какво ще измислят отчаяния Хакан и уплашената Демет.
Както и лудият Дениз.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 13:41 от * Дъга

# 505
Здравейте мили дами Hug,

Благодаря за коментарите, снимките, резюмето и анализите! bouquet
Аз също съм на мнение, че ще има раздяла - временна на ГГ и за съжаление си мисля, че тя ще дойде от Назлъ. Според мен, както вече доста писах по въпроса - Назлъ е слабото звено във връзката, поне до сега, следствие на поведението й. Не отричам, че е влюбена, че обича, но явно не си признава дори пред себе си тези чувства, крие ги, отрича ги, не действа адекватно, колеблива е. Именно това я прави слабо звено, ако мога така да се изразя и съответно лесна за манипулация от страна на Денис и Асуман и податлива на всякакви влияния. Ако има условие на четири очи, то лично аз мисля, че Назлъ ще влезе в клопката. Ако е пред всички, съм по-спокойна, но това не изключва някакъв личен елемент към Назлъ.
За Фатош - съгласна съм с вас, много е объркана и тя - действа без да знае какво иска и твори глупости, после като се опомни се опитва да разреши проблема си кардинално. Така постъпи с Енгин, сега още не се е упомнила за Тарък, ще видим като й светне. Дали ще тръгне срещу Минами или ще страда тайно?! Но, поне за разлика от Назлъ, Фатош в един момент стига до "проблясък" и това просветление я активира, като действията й са активни, докато Назлъ сякаш няма "събуждане", реагира като в транс и сън - уж така, пък после иначе, следва трето и така...липса на логика отвсякъде (поне според мен). Наистина и на мен малко ми идва в повече като започне да "кряка" на Ферит, но явно така в момента ги разбира нещата. Колкото и да е злобна и лоша Асуман, наистина й признавам, че за възрастта си е доста адекватна и дейна, аналитична и схватлива.... за разлика от кака си, която е като дечко до нея Mr. Green. Въпреки всичко, харесвам Назлъ, радва ме, но ми е леко "чужда" като поведение, просто не я разбирам. Дано, наистина ако има раздяла, този път да дойде от Ферит, че да подъвча него за разнообразие Mr. Green Wink.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 21:49 от dana78

# 506
 Hug Hug Hug

Следобеден привет и от мен,Долунайки wavey wavey wavey

Благодаря за новите снимки,откъсчето и точните ви анализи Peace
На този етап Назлъ и Фатош ме дразнят повече с поведението си дори и от Асуман.Тя поне си призна,че прави опити да се промени към по-добро,но никой не я приема на сериозно.А Назлъ ме дразни как бързо обвинява Ферит,крещи му като на дете,че и му се сърди. Crossing Arms
Тия мили и влажни погледи на Назлъ към Дениз и гривната и на ръката му в един момент ще дойдат в повече на търпението на Ферит към нея.А ако и неволно стане свидетел на по- интимна сцена между Назлъ и Дениз,тогава и чувствата му няма да го спрат да се отдалечи от Назлъ.Нооооо тогава нашата романтична комедия ще тръгне към драмичка.Мисля си даже,че ще я докараме и до развод,за да може после Ферит да си поиска женичката от баща и както си му е редът и тогава на финала ще гледаме и пищната сватба.Ето спретнах бърз сценарий ooooh!

Не ми се мисли за Демет и Хакан от тях можем да очакваме всичко.Нищо чудно да притиснат Назлъ да изостави Ферит,като я заплашат с Булут,Асуман или недай боже Ферит,защото тя е вече достатъчно хлътнала и се страхува да не му се случи нещо.Нека си спомним разговора им в полицейското управление.

Последна редакция: сб, 11 ное 2017, 18:06 от Keskinowa

# 507
Здравейте момичета!
Вижте на какво попаднах.Доколкото разбирам става въпрос за някаква прогноза, кои сериали скоро, ще се финализират.

# 508
  • София
Рейтингът на сериала е стабилен. Четох някъде за рейтинг в ТР. Рейтингът се измерва с някакви устройства, които се поставят на около 5000 домакинства, което за държава като ТР е нищо. Преди си мислех, че тотал-ът е най-важен, но се оказва, че АБ групата е важна, защото това са образованите хора (с висше образование, с професии и т.н.), които са желаният таргет от рекламодателите. Мисля, че не сме чак толкова зле.

# 509
Аз също смятам, че рейтингът е стабилен и няма основание за притеснение.

Джан е празнувал рождения си ден и с близките си.

Ето я тортата.

И едно видео:

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456240074%2F3e … l_wall_-146912950[/

Лека нощ и до утре /тоест днес/ в нашия ден!  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт