DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 880
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Враца
Здравейте и от мен  Hug
Включвам се на време за снимки и озет  Party Party
Злати  bouquet bouquet
Е пак ли на дневен ред ще са Дениз и неговите тъпотии  ooooh! бактън значи от него  Tired
От озета нищо не разбирам, само последното изречение горе долу и то ми пали нервите от раз  ooooh!
Пише от сорта, че Дениз ще учуди всички с условието  ooooh! ooooh!
Дано по-бързо излезе превод  Praynig Praynig

# 481
Иглика Hug

Бързо преведоха озета! Peace

Озет к 19 серии.

Что сделает Дениз по поводу Назлы и Ферита?
В то время, когда для Назлы и Ферита наступил важный момент, всех взволнует неожиданный приход Дениза. Дениз был убежден, хоть это было больно, в чувствах Назлы и Ферита друг к другу. Для всех, кто знает о их браке, он открыл новую страницу. Назлы и Ферит с одной стороны пытаются убедить всех в своей любви, а с другой стороны вынуждены контролировать Дениза и Асуман. Когда напряжение в этом любовном треугольнике со временем увеличиться, Дениз удивит всех выдвинутым условием.

# 482
E kak Дениз няма да ги притиска и поставя условия,само и вижте израза на лицето на Назлъ на 2 снимки.Ще си помисли човек,че насила са я накарали да се ожени за пълно непознат човек.Вече не знам какво да мисля за това момиче,какво иска и кого иска.Уж я представят като упорита и отговорна жена,а един психо и неуравновесен Дениз я върти на пръста си. Колкото и Ферит да се стреми да  постави Дениз на мястото му , сам няма да успее.Защото Назлъ не му помага,нито с държание,нито с думи ,когато е сама с Дениз.Може би греша..

# 483
  • София
E kak Дениз няма да ги притиска и поставя условия,само и вижте израза на лицето на Назлъ на 2 снимки.Ще си помисли човек,че насила са я накарали да се ожени за пълно непознат човек.Вече не знам какво да мисля за това момиче,какво иска и кого иска.Уж я представят като упорита и отговорна жена,а един психо и неуравновесен Дениз я върти на пръста си. Колкото и Ферит да се стреми да  постави Дениз на мястото му , сам няма да успее.Защото Назлъ не му помага,нито с държание,нито с думи ,когато е сама с Дениз.Може би греша..

Напълно съм съгласна с теб, rumena!....И мен вече ме дразни доста Назлъ с това поведение...Колкото е приятна усмивката и, толкова са неприятни кресливия и глас и държанието и с Ферит, когато са насаме...Тя уперкна Ферит, че не играе добре ролята на влюбен, а защо не погледне себе си....С това нейно поведение и влажния поглед, с който не спира да гледа Дениз, няма как да убеди, че е наистина влюбена в съпруга си....Дали пък сценаристите не ни готвят някаква изненада - като например, сближаването и с Дениз, за да дразни Ферит и го накара да я ревнува...Особено, ако Демет се сближи с Ферит, като потърси помощта му....

Не мога да скрия и разочарованието си от Фатош, която вечно дава акъл на Назлъ, като врял и кипял във любовта човек, а самата тя не знае къде я сърби и къде боли...Хареса ми това, че Енгин  се усети и пръв прекрати връзката им...

# 484
  • Враца
Момичета гледам Фатошката сте подхванали  Mr. Green чакайте поне и аз да я подбера, че за Назлъ вече нямам думи .. остана само надеждата  ooooh! Whistling
Спомням си колко страдаше Фатош, затова че Енгин не иска да я вижда и да говори с нея, то бяха молби, то чудо не виждано и закакво  ooooh! направо сърцето ми се скъса за Енгин, когато и избираше пръстена, а след това и като виждах колко грозно се държи Фатош с него  ooooh! браво на момчето обаче, с достойнство и спокойствие каза каквото има да казва и си тръгна  smile3501
Фатош обаче ме разочарова адски много, какво искаше да постигне не знам, но не мисля че ще и се получат нещата и с Тарък  ooooh! аз лично него го искам за Манами   Whistling страшно е сладка в опитите си да му привлече вниманието  Mr. Green  дано Фатош не се озлоби и не препъне Манами, че още повече ще ми падне в очите  Praynig
Аз ще си чакам БГ превода на озета, че нито от руски не отбирам грам  Whistling

# 485
И аз съм бясна на Фатош ,тя дето глупава и скапа своите отношения с Енгин,ами и на Назлъ дава едни ценни съвети за всичко,за любовта,за отношенията и с Ферит.Тя е в основата на закъснялото признание на Назлъ,колко пъти я съветва да си мълчи.От трите хубавици най умна ми се струва Асуман,бързо усеща нещата и знае как да реагира,ама пък е голяма егоистка и интересчийка....

# 486
И аз да се изкажа компетентно за визията на Ферит... На мен в началото ми харесваше повече видът му, защото косата му беше по -къса и нямаше нужда да я заглаждат  с гел по този начин. Стоеше по-естествено и повече му отиваше. Явно сега косата му порасна и се чудят в коя посока да я обърнат.Ми да се подстриже момчето пък, но сценаристите може да не му разрешават с цел да не  променят много вида му, че чак да не го познаем...Simple SmileWinkWinkWinkStuck Out Tongue Макар че с тези широкоплещести рамене няма как да го сбъркаме с друг... А и с каквото да го облекат, раменната му обиколка винаги ще прави впечатление... Поне аз лично съм впечатлена особено като се появи по тениска у дома...Stuck Out Tongue И хич не ми идва на ум да гледам с какво е облечен... Човекът си е по домашному и важното е, че и по този начин  изглежда достатъчно атрактивен...Grinning

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 19:09 от mury9

# 487
  • Враца
https://vk.com/video-146912950_456240065?list=6d329d337f1d9bc7c1
Момичета откъсчетооо  Party Party Party Party
Страшни сладури саа  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 488
Привет на всички!  Hug

Ново от Джан

И още едно напомнящо клипче за серията

https://www.instagram.com/p/BbUjwg9h4mz/?taken-by=dolunaydizistar

PS:Мразя Хакан, но обичам Неджип (макар да го гледам за първи път)... Много е забавен този човек  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 20:26 от Anichka89

# 489
Иглика благодаря за откъсчето  bouquet bouquet bouquet Дано СЦ ни предложат и ни покажат доста комични и мили моменти в семейство Аслан с водещ Бултчо -купидончо  Praynig Anichka89  и на теб благодарности за новите снимки с Джан  bouquet но ....не искам да обидя някого ама да се изкажа нещо не ме грабва приятелката му и смятам ,че има нужда от подобряване в  стила си  на обличане .Съжалявам ,че го пиша но досега не съм попадала на нейна снимки с който да ме опровергае  EmbarassedКато цяло ми е странна  но не е важно за мен важно е човекът до нея дали си я одобрява така или всичко това е само показно  .Дано все пак не е  последното .newsm78 Tired
Така гледам днес сте подхванали и прическата на Ферит  Joy напълно съм съгласна с казаното от вас в последно време гелът му е доста  в повечко  на тази прекрасна коса  hahaha И на мен в последните няколко серий ми прави впечатление ,че дали Джан или Ферит доста е понамръщен ,по уморен ,по изтощен и позаслабнал  Tired липсва ми очарованието от първите 10 серийки    newsm43

Явно и мамашите коментират прическата на Джан  Joy Joy Joy Joy под тази снимка е написано ,че вече е подстриган  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 20:30 от mariq_72

# 490
  • София
Явно и на самият Джан косата му е голям дерт, защото винаги я оправя при лягане. Вероятно се чуди, дали няма да щръкне някой гелосан кичур. Laughing

# 491
# 492
Привет, момичета! wavey wavey wavey

Страхотни коментари, както винаги!
Едно голямо благодаря от мен!

Специално за Иглика  Hug озета на бъгарски.

Какво ще предприеме Дениз по отношение на Назлъ и Ферит?

Докато  Назлъ и Ферит преживяват важен момент, всички са развълнувани от неочакваното пристигане на Дениз. Той е убеден, че в отношенията между Ферит и Назлъ нещо не е както трябва. За всички, които знаят за брака им, той открива една нова страница. От една страна Назлъ и Ферит се опитват да убедят всички в своята любов, а от друга са принудени да контролират Дениз и Асуман. И докато напрежението в този любовен триъгълник постепенно нараства, Дениз ще удиви всички с едно предложение/условие/, което ще отправи.

Леле, как сте подпукали Назлъ само...
Ами тя ако беше толкова идеална, колкото на нас ни се иска и ако постъпваше винаги правилно, щеше да е скучна и вероятно нямаше да я харесаме. Със сигурност и Ферит нямаше да се влюби така в нея. Точно в тази нейна шареност и неочакваност се влюби той според мен, в това че придаде цвят и емоция на живота му и разчупи твърдата му черупка.
Може би Назлъ неволно дава аванси на Дениз с поведението си, но пък Ферит не ревнува от него, защото и от самолет си личи, че тя се интересува само и единствено от него.

Подкрепям напълно споделеното за прическата и обеклото на Ферит, но дори и така, няма да го върна.  Laughing Пак е много хубав и чаровен.

Откъсчето е супер садурско. Така ми липсваше Булутчето. Дано повечко да си го гледаме в неделя и да поразредят сцените с Дениз. И дано някой да го преведе, че да видим какво си говорят.

# 493
  • Враца
Дъгичке , от сърце ти благодаря

Аз се чудя нашите кога ще могат да се насладят на любовта си  ooooh! сега пък ще са детегледачи на Дениз и Асуман  ooooh!

# 494
Момичета доста ми е притеснително дали пък Дениз наистина няма да постави някое условие към Назлъ  за което Ферит няма и да знае  newsm78 Ясно е ,че е свидетелствал Булут да се върне при Ферит но в замяна дали не е поискал от Назлъ  развод  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт