DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 8

• 55 840
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Тези двамата Назлъ и Ферит изобщо искат ли да бъдат двамата,какви ги плещят пред Дниз за този брак.

# 616
  • Враца
Тези двамата Назлъ и Ферит изобщо искат ли да бъдат двамата,какви ги плещят пред Дниз за този брак.

Съгласна съм и то много  ooooh! вместо да се хванат за ръчичка и да покажат че се обичат, те правят точно  това което Дениз иска да види, двойка принудена да е женена заради детето  Whistling Whistling
Не знам кога най-накрая ще имаме романтика с нашите,искрено се надявам да е скоро  ooooh!

# 617
  • София
Скрит текст:
Мише, доколкото знам важна е АБ групата най-вече, защото тя отчита гледаемостта сред интелигентното население - предимно младежи с висше образование. Колкото повече реклами има в една серия, толкова повече парички за тв канала, а младите и образованите предимно са потребители на продуктите, които се рекламират по телевизията и съответно са най-важната таргет група. Абсурдното е че за да се формират тези цифри се наблюдават устройства, които са поставени в домовете САМО на 5000 семейства в Турция. Нямат значение рейтингите в социалните мрежи, нито гледаемостта в ютуб или в сайта на канала дори. Системата е сбъркана тотално и вече определено не работи, затова толкова проекти се закриват скоро след като тръгнат. А продуцентите играят по свирката на канала и за да постигнат жадуваните рейтинги променят сценария, сменят режисьори, екипи и вършат куп глупости. И накрая пак ги спират. А те си отмъщават с гадни финали.

Преди 10 години примерно продуцентите са снимали по 15-20 епизода и ги продавали на някой канал, който ги излъчва и ако има интерес, продължават снимките. Това им е гарантирало известно спокойствие и творческа свобода, както и възможност да спазват предварително замисления сюжет и развитие на историята. А сега превръщат много добри идеи в бози в желанието си да оцелеят.
Hug Точно това четох и разбрах и аз, макар и да ми е нелогично, защото рекламират всичко и едва ли само образованите в ТР потребяват йогурт напр., но явно наистина АВ групата е много важна, а ние там сме добре. Отделно соц. мрежи не били важни т.е. няма значение колко гледат в момента в нет-а, което в ерата на технологиите е направо неприемливо.
Мисля, че засега се движим добре с рейтинга, за да продължим напред. За нас това е важно.

# 618

Съгласна съм и то много  ooooh! вместо да се хванат за ръчичка и да покажат че се обичат, те правят точно  това което Дениз иска да види, двойка принудена да е женена заради детето  Whistling Whistling
Не знам кога най-накрая ще имаме романтика с нашите,искрено се надявам да е скоро  ooooh!

Е аз направо се разочаровах и  от двамата  ooooh! сърби ,боли ....драго ми е но  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дали пък Ферит не се ядоса като ги видя заедно и вече му е трудно да преглъща погледите на Назлъ отправени към Дениз  newsm78 newsm78 newsm78 вече не ги разбирам никак  Crossing Arms

# 619
Крайно време е Ферит да се заеме сериозно с Хакан- нито мними бракове, нито желанието на Булут да е с тях, е достатъчно, всичко е временно...но ако отстрани Хакан, ще е по- сигурно  и по- лесно за всички- за Булут, за Ферит , за фирмата... и тогава вече Ферит ще има време сериозно да се заеме с "жена си" Joy

# 620
Романтика йок,ама Дениз дал господ от фирмата и в къщата на Ферит ще кацне.Ама само вижте Назлъ как се перчи на Ферит ,а Дениз го гледа благо,благо.И Дениз по същия начин-щом е с Назлъ тих и кротък,а тя щом тръгне с Ферит какъв поглед вади.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 621
Някой знае ли причината за тази драстична смяна на медийната политика?  newsm78 Аз четох някъде, че откакто президент е Ердоган, медиите много страдат, защото бил консерватор и ислямист. За да не започна политически спор, подчертавам, че това не е лично мнение, а прочетена информация!  Whistling

# 622
Е аз така смятам, Мише. Нашият сериал е за млади хора.
Не е за лелите, люпещи семки пред телевизора. Може да няма рейтинг 10, но пък е стабилен след всички сътресения, което е обнадеждаващо. Все пак е летен сериал, който оцеля в жестоката конкуренция на сериалите от есенния сезон. Някои от тях започнаха да падат като круши вече.

# 623
Здравейте момичета!
Обаче този  шофьор, дето го намериха Дениз и Ферит личи си, че е съмнителен, стана неспокоен, но е хитър сега, ще спретнат една кавга, ще стане едно уж меле и в суматохата, ще се измъкне.Демет пък чака отвън в колата, да видим тя какво , ще направи?

# 624
  • Враца
Даа така е,сериалите падат като круши  ooooh! и още се задават  Whistling Whistling дано да оцелее, защото е приятен (като не прекаляват с второстепенните герои  Whistling Whistling )

# 625
Самби, правилно си прочела.
Нещата са много зле. Ердоган връща тази толкова добре развита държава в едни други времена и нрави.
Интелигентните и свободомислещи хора с европейско възпитание и култура биват гонени и преследвани и не са на почит. Голяма част от постигнатото от идола на всички турци Ататюрк той го съсипа само за няколко години. Който е ходил в Турция преди 6-7 години и сега е видял това и по улиците на Истанбул, а за провинциите не ми се мисли даже.

# 626
Тоз се изплашил ..мислел че са от полицията... не знаел какво е вършел Ресул...но оставил пари...

# 627
Помислил ги за полицаи и затова тръгнал да бяга .
Умрял по странен начин Ресул .

Фатош - Ако не се били разделили с Енгин сега с него щяла да се разглеждат там .

Много хубава Фатош в тази сцена .

# 628
Фатош и Тарък тръгнаха без да изчакат Манами....

# 629
  • София
Крайно време е Ферит да се заеме сериозно с Хакан- нито мними бракове, нито желанието на Булут да е с тях, е достатъчно, всичко е временно...но ако отстрани Хакан, ще е по- сигурно  и по- лесно за всички- за Булут, за Ферит , за фирмата... и тогава вече Ферит ще има време сериозно да се заеме с "жена си" Joy
Дали обаче ще има жена тогава, че като гледам как се развиват нещата, може и да са се разделили Говорят за този фиктивен брак пред когот им падне, заяждат се, държат се дистанцирано. Така няма да стане. Ферит да направи нещо за сближаване.

Самбо, и аз така знам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт